windows 06.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ale jak daleko od sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 06.02.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ale jak daleko od sieci? No tak. Blisko, 12 metrów, ale pan przyłączeniowiec jest, hmmm..., szczególny, więc się nie kłócę (długaaaa historia) - tyle że przekop w poprzek drogi, więc ciężko kopać, trzeba utwardzenie żwirem przeryć, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 06.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ciekawy jestem ile ja zapłacę mam tak około 50 metrów na szczęście nie muszę nigdzie ryć pod drogą ale i tak mam spory kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 06.02.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja do wody mam parę metrów po glebie po własnej działce i mam nadzieję że będzie to kosztowało mniej... jak się dowiem to dam wam znać.... jak na razie wiem ile mnie wyniesie prąd - wejście na słup na działce i podpięcie licznika kosztuje bagatela 1100zł i do tego 80 dla enionu... za co.. się pytam grzecznie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 06.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 pytanie bardzo proste gdzie kupowaliście materiały na dom ? ja jestem z rejonu wawrzeńczyc / nowej huty kupowaliście wszystko w jednym miejscu i targowaliście sie czy kupowaliście gdzie taniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 06.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 pytanie bardzo proste gdzie kupowaliście materiały na dom ? ja jestem z rejonu wawrzeńczyc / nowej huty kupowaliście wszystko w jednym miejscu i targowaliście sie czy kupowaliście gdzie taniej ? Najlepiej znaleźć skład przez kogoś polecony. A gdy takiego się nie ma to zrobić spis wszystkich potrzebnych materiałów i zostawić w kilku okolicznych składach z prośbą o zrobienie cennika. Gdy już mamy wszystkie propozycje wybieramy najlepszą i targujemy te ceny które u konkurencji były niższe. Ja tak zrobiłem jak budowałem dom 3 lata temu i byłem zadowolony. Waży jest też dobry transport ze składu na teren budowy (np. HDS) i możliwość zwrotu tego co nam zostało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majar69 06.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mam do odsprzedania tanio pozostałe po budowie deski szalunkowe, stemple, maxy i garaż blaszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 07.02.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mam do odsprzedania tanio pozostałe po budowie deski szalunkowe, stemple, maxy i garaż blaszak. napisz mi jakie ceny, może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek-Wróblowice 07.02.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mam po budowie dwie palety pustaka Porothermu 30 - tanio odsprzedam. Do odebrania z działki we Wróblowicach. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 07.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mam do odsprzedania tanio pozostałe po budowie deski szalunkowe, stemple, maxy i garaż blaszak. Hej, Skąd dokładnie jesteś i ile chciałbyś za garaż blaszak? Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majar69 07.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Garaż jest do odebrania w Krakowie - Czyżyny. Cenę wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_so 08.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mam do odsprzedania tanio pozostałe po budowie deski szalunkowe, stemple, maxy i garaż blaszak. Witam jestem zainteresowana deskami szalunkowymi i stemplami, proszę o przesłanie cen na piva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 08.02.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam jakby ponownie, nie było mnie na forum 1 roczek, może nadrobię przeczytanie wątku naszej grupy choć wątpię bo długie zimowe wieczory się jakby kończą Edit-blondi mieszkacie już? bo znowu codziennie będę jeździł koło Was i sprawdzał postępy . Pozdrawiam wszystkich budujących, w miarę możliwości będę służył swoim doświadczeniem po przeżytej na szczęście budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiapysia 09.02.2009 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 WITAM WSZYSTKICH Z MALOPOLSKI I WSZYSTKICH BUDUJACYCH MOJ PROJEKT TO EMO8L Z MURATORA LOKALIZACJA GLOGOCZOW KOLO KRAKOWA MAM NADZIEJE ZE ZACZNE BUDOWE NA WIOSNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam jakby ponownie, nie było mnie na forum 1 roczek, może nadrobię przeczytanie wątku naszej grupy choć wątpię bo długie zimowe wieczory się jakby kończą Edit-blondi mieszkacie już? bo znowu codziennie będę jeździł koło Was i sprawdzał postępy . Pozdrawiam wszystkich budujących, w miarę możliwości będę służył swoim doświadczeniem po przeżytej na szczęście budowie. Now witam cie serdecznie Ja myslałam, że ty pewnie juz mieszkasz a forumowiczów to masz juz w nosie.. gdzieśty był jak cie nie było? no ja już mieszkam (ale ci...........). Skoro tak codziennie będziesz jeżdził koło mnie to zaglądnij na kawkę jak sie tylko błotka nie wystraszysz . Teraz jest dosłownie meksyk A ty jak? wnioskuję, że mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.02.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pochwalcie się ile Was kosztowało przyłącze wody. ja miałam jakieś 27 m z czego 16m przepych pod droga wojewódzką. Koszt 3,5tys zł (moja koparka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 09.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pochwalcie się ile Was kosztowało przyłącze wody. ja miałam jakieś 27 m z czego 16m przepych pod droga wojewódzką. Koszt 3,5tys zł (moja koparka) Taaanio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 09.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pochwalcie się ile Was kosztowało przyłącze wody. ja miałam jakieś 27 m z czego 16m przepych pod droga wojewódzką. Koszt 3,5tys zł (moja koparka) Bardzo tanio - ja mam jakieś 50 metrów i za wod-kan krzyczą mi 10 kPLN - wszystko jest w mojej działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pochwalcie się ile Was kosztowało przyłącze wody. ja miałam jakieś 27 m z czego 16m przepych pod droga wojewódzką. Koszt 3,5tys zł (moja koparka) Bardzo tanio - ja mam jakieś 50 metrów i za wod-kan krzyczą mi 10 kPLN - wszystko jest w mojej działce... ja miałem jakieś 70m i zapłaciłem 5900zł za robociznę z materiałami tak później się zastanawiałem czy nie taniej by wyszła głębinówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 09.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jak sie tylko błotka nie wystraszysz . Teraz jest dosłownie meksyk Przejeżdżałem niedawno i rzeczywiście masz tam niezły off-roadowy OS. Nie wiem jak z tamtąd codziennie wyjeżdżasz. Ja bym się teraz nie odważył do ciebie wjechać (MASZ SZCZĘŚCIE ). Moje autko zupełnie sobie nie radzi w takich warunkach. Ale pocieszę cię że u mnie to samo na działce i tam gdzie teraz mieszkam (u teścia). Tak mniej więcej wygląda moje biedne auteczko .... http://www.auto-motor-i-sport.pl/m/9/_MG_9360-134542c437e070cd0d2982705773b946.jpg A w nocy znowu spadło trochę śniegu i znowu się roztopi i jeszcze deszczem przywali .... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts