franzkru 15.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam możecie mi polecić jakiś dobry skład w eko-groszkiem ? Dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam możecie mi polecić jakiś dobry skład w eko-groszkiem ? Dzieki z góry ja bym poczekał jeszcze do czerwca-lipca wtedy mają najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Widze ze jest tak duze zapotrzebowanie na wykonawców tradycyjnych ogrodzen - na podmórówce lanej a nie z prefabrykantów że moze pora sie zastanowic nad zmiana branzy:)) To co? Bierzemy to na spółę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ljuskiewicz 15.04.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Poszukuje opinii o firmie budowlanej PARYŁA. Jeśli ktokolwiek miał z nimi dobre / złe doświadczenia, będę wdzięczny na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi_ch 15.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 witam, my dopiero zaczynamy sprawy papierkowe itp, ale chcemy juz powoli ogrodzić naszą działkę i tu jest oytanie do was, czy możecie polecić firmę która wykonuje ogrodzenie działki, a także najtańszy skład gdzie mozna kupić siatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 15.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Poszukuje opinii o firmie budowlanej PARYŁA. Jeśli ktokolwiek miał z nimi dobre / złe doświadczenia, będę wdzięczny na info. Czesc szukałes na BIAŁEJ-CZARNEJ liście http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Poszukuje opinii o firmie budowlanej PARYŁA. Jeśli ktokolwiek miał z nimi dobre / złe doświadczenia, będę wdzięczny na info. Posłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakobi 15.04.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam - za 3-y tygodnie jadę z murami - gdzie w okolicy Wieliczki - Niepołomic-Bochni -dostanę tani piasek do murowania ? cement ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 16.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Widze ze jest tak duze zapotrzebowanie na wykonawców tradycyjnych ogrodzen - na podmórówce lanej a nie z prefabrykantów że moze pora sie zastanowic nad zmiana branzy:)) To co? Bierzemy to na spółę. zapotrzebowanie spore a robćc nie ma kto bo większość jedzie już systemowymi, a zapłacenie 60zł za wykonanie mb ogrodzenia z siatki i podmurówki to dla mnie troche nieporozumienie. Ja już na 99% przekonałam się chyba do podmurówki systemowej. Mąż niestety nie ma ani czasu ani zdolności murarskich coby wykonać taką podmurówkę lanę, więc stwierdziliśmy, żę zrobimy podmurówkę systemową. Będzie szybko i raczej niewiele drożej. Tak przy okazji to może ma ktoś namiary na takie podmurówki w dobrych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 16.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A właściwie to po co ta podmurówka? Też taką mam ale co by zmieniło jak by jej nie było tylko same słupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 16.04.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A właściwie to po co ta podmurówka? Też taką mam ale co by zmieniło jak by jej nie było tylko same słupki? Pies by ci uciekł bo się podkopie .... albo by wlazł pies od sąsiada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 16.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam możecie mi polecić jakiś dobry skład w eko-groszkiem ? Dzieki z góry ja bym poczekał jeszcze do czerwca-lipca wtedy mają najtaniej No fajnie ale ciężko czekać jak człowiek nie wie gdzie kupić twoja odpowiedź jest ciut nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 16.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam, my dopiero zaczynamy sprawy papierkowe itp, ale chcemy juz powoli ogrodzić naszą działkę i tu jest oytanie do was, czy możecie polecić firmę która wykonuje ogrodzenie działki, a także najtańszy skład gdzie mozna kupić siatkę "Odkryłem" fajne dobre zrodlo w tym temacie ale rowniez gwozdzi , drutu itp. Ul Stroma w Wieliczce producent siatek ogrodzeniowych itp mozna sie dogadac i ma konkurencyjne ceny. Przykladowo kupowalem dzisiaj gwozdzie w sklepie 6,6 gdzie kupowalem a tam 4 zl:) Siatka z tego co slyszalem dzisiaj 13 zł ale nie wiem jaki wymiar chyba 1,5 metra ocynk. Mam pytanie do Was bo n ie wiem jak rozmawiac z ekipa ktora mi buduje... Czy po rozszalowaniu (deski, stemple etc) - układali Wam to ładnie wyrywajac gwozdzie itp? czy po prostu zerwali wyniesli na zewnatrz i polozyli jedno na drugim? Jak wygladala kwestia impregnacji drzewa? Kupilem drzewo nie impregnowane i kupilem srodek do impregnacji... Umawiajac sie jako np 80 zl za metr dachu to jak myslicie z impregnacja czy dodatkwo sie z nim musze ugadac? Jak to bylo u Was? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 16.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam, my dopiero zaczynamy sprawy papierkowe itp, ale chcemy juz powoli ogrodzić naszą działkę i tu jest oytanie do was, czy możecie polecić firmę która wykonuje ogrodzenie działki, a także najtańszy skład gdzie mozna kupić siatkę "Odkryłem" fajne dobre zrodlo w tym temacie ale rowniez gwozdzi , drutu itp. Ul Stroma w Wieliczce producent siatek ogrodzeniowych itp mozna sie dogadac i ma konkurencyjne ceny. Przykladowo kupowalem dzisiaj gwozdzie w sklepie 6,6 gdzie kupowalem a tam 4 zl:) Siatka z tego co slyszalem dzisiaj 13 zł ale nie wiem jaki wymiar chyba 1,5 metra ocynk. Mam pytanie do Was bo n ie wiem jak rozmawiac z ekipa ktora mi buduje... Czy po rozszalowaniu (deski, stemple etc) - układali Wam to ładnie wyrywajac gwozdzie itp? czy po prostu zerwali wyniesli na zewnatrz i polozyli jedno na drugim? Jak wygladala kwestia impregnacji drzewa? Kupilem drzewo nie impregnowane i kupilem srodek do impregnacji... Umawiajac sie jako np 80 zl za metr dachu to jak myslicie z impregnacja czy dodatkwo sie z nim musze ugadac? Jak to bylo u Was? z gory dzieki U mnie na początku rzucali to na kupę - deski z gwoździami. I dopiero po moim komentarzu zaczeli się bardziej starać ale to też tlyko przez jakiś czas bo później znowu było to samo. Cena za robocizna była mała więc się ich bardzo nie czepiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 16.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam, my dopiero zaczynamy sprawy papierkowe itp, ale chcemy juz powoli ogrodzić naszą działkę i tu jest oytanie do was, czy możecie polecić firmę która wykonuje ogrodzenie działki, a także najtańszy skład gdzie mozna kupić siatkę "Odkryłem" fajne dobre zrodlo w tym temacie ale rowniez gwozdzi , drutu itp. Ul Stroma w Wieliczce producent siatek ogrodzeniowych itp mozna sie dogadac i ma konkurencyjne ceny. Przykladowo kupowalem dzisiaj gwozdzie w sklepie 6,6 gdzie kupowalem a tam 4 zl:) Siatka z tego co slyszalem dzisiaj 13 zł ale nie wiem jaki wymiar chyba 1,5 metra ocynk. Mam pytanie do Was bo n ie wiem jak rozmawiac z ekipa ktora mi buduje... Czy po rozszalowaniu (deski, stemple etc) - układali Wam to ładnie wyrywajac gwozdzie itp? czy po prostu zerwali wyniesli na zewnatrz i polozyli jedno na drugim? Jak wygladala kwestia impregnacji drzewa? Kupilem drzewo nie impregnowane i kupilem srodek do impregnacji... Umawiajac sie jako np 80 zl za metr dachu to jak myslicie z impregnacja czy dodatkwo sie z nim musze ugadac? Jak to bylo u Was? z gory dzieki U mnie na początku rzucali to na kupę - deski z gwoździami. I dopiero po moim komentarzu zaczeli się bardziej starać ale to też tlyko przez jakiś czas bo później znowu było to samo. Cena za robocizna była mała więc się ich bardzo nie czepiałem U mnie "majster" wszystkie deski stemple ładnie poukladali gwozdzie powyrywali i po kazdym etapie prac posprzatali tak jakby miało sie tam juz zamieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 16.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam, my dopiero zaczynamy sprawy papierkowe itp, ale chcemy juz powoli ogrodzić naszą działkę i tu jest oytanie do was, czy możecie polecić firmę która wykonuje ogrodzenie działki, a także najtańszy skład gdzie mozna kupić siatkę "Odkryłem" fajne dobre zrodlo w tym temacie ale rowniez gwozdzi , drutu itp. Ul Stroma w Wieliczce producent siatek ogrodzeniowych itp mozna sie dogadac i ma konkurencyjne ceny. Przykladowo kupowalem dzisiaj gwozdzie w sklepie 6,6 gdzie kupowalem a tam 4 zl:) Siatka z tego co slyszalem dzisiaj 13 zł ale nie wiem jaki wymiar chyba 1,5 metra ocynk. Mam pytanie do Was bo n ie wiem jak rozmawiac z ekipa ktora mi buduje... Czy po rozszalowaniu (deski, stemple etc) - układali Wam to ładnie wyrywajac gwozdzie itp? czy po prostu zerwali wyniesli na zewnatrz i polozyli jedno na drugim? Jak wygladala kwestia impregnacji drzewa? Kupilem drzewo nie impregnowane i kupilem srodek do impregnacji... Umawiajac sie jako np 80 zl za metr dachu to jak myslicie z impregnacja czy dodatkwo sie z nim musze ugadac? Jak to bylo u Was? z gory dzieki O tej Stromej już pisałem wcześniej. Właśnie u nich kupowałem siatkę i czesto zajezdzam po gwózdki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 17.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A oczyszczalnia trzcinowa? http://tiny.pl/bf37 http://www.ekofil.eu/Oczyszczalnie_trzcinowe.html przecież na miejscu jest firma w Krakowie http://www.oczyszczalnieogrodowe.pl/ jeden koleś ma taką oczyszczalnię jak się jedzie na Niepołomice z Wieliczki po prawej stronie jest ładny domek i zaraz przy drodze widać oczyszczalnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anntom 17.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam Megarock 200 mm - znajcie jakieś tani skład i po ile płaciliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 17.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A oczyszczalnia trzcinowa? http://tiny.pl/bf37 http://www.ekofil.eu/Oczyszczalnie_trzcinowe.html przecież na miejscu jest firma w Krakowie http://www.oczyszczalnieogrodowe.pl/ jeden koleś ma taką oczyszczalnię jak się jedzie na Niepołomice z Wieliczki po prawej stronie jest ładny domek i zaraz przy drodze widać oczyszczalnię piszesz o tym domku przy rzece w Zabawie mnie sie jednak wydaje, że on ma zwykłą oczyszczalnię biologiczną a woda idzie do rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 17.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A oczyszczalnia trzcinowa? http://tiny.pl/bf37 http://www.ekofil.eu/Oczyszczalnie_trzcinowe.html przecież na miejscu jest firma w Krakowie http://www.oczyszczalnieogrodowe.pl/ jeden koleś ma taką oczyszczalnię jak się jedzie na Niepołomice z Wieliczki po prawej stronie jest ładny domek i zaraz przy drodze widać oczyszczalnię piszesz o tym domku przy rzece w Zabawie mnie sie jednak wydaje, że on ma zwykłą oczyszczalnię biologiczną a woda idzie do rzeczki no jeśli mówimy o tym samym domu (naprzeciwko tych kręgów betonowych co tam leżą jakośw tych okolicach) to na bank ogrodową mają bo znajoma pracuje w http://www.oczyszczalnieogrodowe.pl i sprzedawała im projekt wykonanie we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts