redpradnik 29.04.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Kto Wam układał pape na ślepą wylewke pod styropian , rurki centralnego i wylewke?Robia to Ci od wylewek czy osobno trzeba kogos brac?Jakie to koszty?Slyszalem ze ludzie układają pape i łączą to jakas tasma - ale chyba lepiej gdyby to było palnikiem przyklejane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 29.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Kto Wam układał pape na ślepą wylewke pod styropian , rurki centralnego i wylewke? Robia to Ci od wylewek czy osobno trzeba kogos brac? Jakie to koszty? Slyszalem ze ludzie układają pape i łączą to jakas tasma - ale chyba lepiej gdyby to było palnikiem przyklejane? Papę i wylewkę Ci od wylewek, a rurki to raczej hydraulik... Za wylewkę ja płaciłem 15 zł/m2, ale ekipa robiła tylko wylewkę (ulożenie siatki stalowej, dylatacji przy ścianach, wylanie betonu z miksokreta, wyrównanie), wszystko pod spodem robili mi hydraulicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 29.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Kto Wam układał pape na ślepą wylewke pod styropian , rurki centralnego i wylewke? Robia to Ci od wylewek czy osobno trzeba kogos brac? Jakie to koszty? Slyszalem ze ludzie układają pape i łączą to jakas tasma - ale chyba lepiej gdyby to było palnikiem przyklejane? Papę układała mi ekipa od budowlanki, cały styropian i wod-kan-co hydraulik, ale ja mam w domu prawie samą podłogówkę. Mi papę zgrzewali palnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze2rz3j 29.04.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW!!! DZIS DOWIEDZIALEM SIE O TYM FORUM OD KRZYSZTOFA - MOJEGO ZNAJOMEGO I ZALOZYCIELA GRUPY WIELICKIEJ. [ moderowano - reklama ] POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!! [ od moderatora: szanuj zasady Forumreklama w dziale >> http://forum.muratordom.pl/ogloszenia-drobne,f48.htm ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 29.04.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 [ moderowano - reklama ] To jeśli możesz, to odpisz na moje pytanie na forum o kominkach: http://forum.muratordom.pl/kominki-pomoge-i-doradze-we-wszystkim-co-dotyczy-kominkow,t36429-1980.htm#3303486 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz007 29.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam wszystkich, problem, o który chcę zapytać pewnie gdzieś jest już omawiany na forum, ale chcę zapytać o to bardziej konkretnie. Mam na działce słup ("czteronóg") z posadowionym na nim transformatorem. Kupiliśmy działkę w atrakcyjnej cenie i taką jak chcieliśmy. Słup stoi z boku przy roku działki i nie przeszkadza w budowie i użytkowaniu działki, niemniej jednak chcemy zamienić go na słup kołowy, na którym będzie posadowiony tranformator i lekko przesunąć do granicy działki. Czy ktoś z was realizował taki projekt? Czy to trudna sprawa? Jak nakłonić energetykę do pokrycia kosztów lub co najmniej partycypowania w nich?Ile wreszcie to kosztuje i ile trwa załatwienie tego?Trochę dużo pytań, ale z gróy dziękuję za rzetelne i dokładne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.04.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tu jest chyba wszystko na ten temat: http://www.rp.pl/temat/56678.html?page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 30.04.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Prosze Państawa KUPIE / ODKUPIĘ/ PRZYJMĘ - STEMPLE - DŁUGIE 3 METRY OK 100 SZT SPRAWA PILNA - NAJLEPIEJ REJON PROSZOWICE- WIELICZKA moę już komuś nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 30.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Stemple 3 metrowe to mozesz dostac na składzie , nie sadze zeby ktos mial do sprzedania stempla 3 metrowego z uwagi na to ze takie są "nowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 01.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Szanowni budowniczowie i ogrodnicy krakowscy Gdzie dostanę takie drobne kamyki, które nadają się na wysypanie takich ścieżek rozgraniczających pomiędzy obszarami "kwiatowymi" z korą a między trawnikiem. Chodzi mmi po głowie takie drobny grys.Na składach, tych moich, czegoś takiego nie widziałem, a przydałoby mi sie z kilka worków do ogrodu - podrzućcie jakiś namiar, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 01.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Szanowni budowniczowie i ogrodnicy krakowscy Gdzie dostanę takie drobne kamyki, które nadają się na wysypanie takich ścieżek rozgraniczających pomiędzy obszarami "kwiatowymi" z korą a między trawnikiem. Chodzi mmi po głowie takie drobny grys. Na składach, tych moich, czegoś takiego nie widziałem, a przydałoby mi sie z kilka worków do ogrodu - podrzućcie jakiś namiar, proszę Różnorakie kamyki można dostać w ":Fabryce roślin" na ul. Bieżanowskiej koło przejazdu kolejowego (czyli prawie na końcu ulicy). Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Szanowni budowniczowie i ogrodnicy krakowscy Gdzie dostanę takie drobne kamyki, które nadają się na wysypanie takich ścieżek rozgraniczających pomiędzy obszarami "kwiatowymi" z korą a między trawnikiem. Niedaleko Ciebie, przed Krzeszowicami jest świetny skład: http://www.firmafilar.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 02.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 a jak to jest z wycinaniem drzew na działce w Krakowie? czy ktoś z was to załatwiał? Chodzi mi zarówno o owocowe (na projekcie wz czytałam, że na te też muszę dostać pozwolenie, żeby wyciąć), jak i o świerka, który rośnie dokładnie tam, gdzie chciałabym mieć wjazd z ulicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 02.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 a jak to jest z wycinaniem drzew na działce w Krakowie? czy ktoś z was to załatwiał? Chodzi mi zarówno o owocowe (na projekcie wz czytałam, że na te też muszę dostać pozwolenie, żeby wyciąć), jak i o świerka, który rośnie dokładnie tam, gdzie chciałabym mieć wjazd z ulicy... Ja wycinałam, jak chcesz to mogę ci opowiedzieć ale to dużo pisania....na priv wysyłam nr telefonu pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 02.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 dzięki. Zadzwonię po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 02.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Chętnie przyjmę prawie każdą ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioBross 02.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Kupię używany garaż, stemple, siatkę, stal zbrojeniową, słupki ogrodzeniowe lub rury min 1,5 cala. Przyjmę gruz betonowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 03.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Kupię używany garaż, stemple, siatkę, stal zbrojeniową, słupki ogrodzeniowe lub rury min 1,5 cala. Przyjmę gruz betonowy. Ostatnio na Torfowej (przecznica od Kobierzyńskiej) na przeciwko małej przychodni jest wywieszka sprzedam stemple. Możesz podjechać i zobaczyć czy jeszcze aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 04.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Szukam dobrego instalatora DGP. Czy ktoś może podać namiar? Gdzie w Krakowie są sklepy z dobrą ofertą kominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zinger75 04.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam, Czy miał ktoś do czynienie z firmą CRG service? Trafiłem na nich przy poszukiwaniu informacji nt projektow ogrodow, bo zastanawiam się właśnie, czy sobie takowego nie zrobić. Zajmują się też pracami budowalnymi. Przy okazji jeszce jedno pytanko - potrzebuje kamien (sypany) zeby wysypac na podjazd (nie mam na razie kasy na kostke). Mozecie cos polecic i podpowiedziec gdzie (i za ile) to mozna dostac? Pozdr, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts