redpradnik 16.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 MAm do sprzedania stemple długosc 2.5-2.8 okolo 250-270 sztuk oraz okolo 25 takich na 4 metry ktore uzywali pod balkony http://allegro.pl/show_item.php?item=638061807 tel kont 0 792 02 00 01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 16.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kurcze moze to glupie myslenie ale czy taka Porta albo Stolbud nie bedzie mial solidniejszych drzwi? Jakos prywaciarze mnie nie przekonuja:/ Pewnie ze Portai Stolbud to prywaciarze rowniez ale maja marke...a tu ceny kosmos:/ http://www.drzwi.krakow.pl/partner/dokumenty/afb_cennik_drzwi_zew_cz_1_i_2_09_04_01.pdf 3800 netto a gdzie okucia zamki itp Nie zaliczyłbym ich do tzw prywaciarzy. Zakład jest znany w całym kraju. A tak solidnego wykonania (zwłaszcza lakierowania) nie ma szans zrobić żadna Porta. Ja dałem 3900 z pełnym wyposażeniem (7%VAT). Jakby coś to zdjęcie na wątku o drzwiach. Prawdę mówiąc, to myślę że przesadziłem co do solidności tych drzwi, ale nam głownie chodziło o pewność wykonania (znamy tego producenta od dawna - wiem że produkuje na eksport np do niemiec) i o wzór który mozna sobie wybrać. Ja tez mam drzwi AFB. Dałem za nie 4200zł i jak dla mnie 5+. Montaż super. A drzwi są naprawdę niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 16.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dzisiaj zauwazylem ze fundamenty zwlaszcza w garazu - jest nizej sa wilgotne wewnatrz smarowalismy abizolem r i p nie widze zeby przechodzilo to na sciany ale zaczyna mnie to martwic skad ta wilgoc:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 17.05.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zakobi napisał Witam: pilnie: szukam 3-4 kubiki desek dł 4m /32 na strop To jest telefon do stolarza z Kasinki Małej- 604 356 405- niestety nie znam jego nazwiska.Sprzedaje deski,łaty,więźbę i co tam jeszcze komu potrzeba po całkiem atrakcyjnych cenach.My za deski szalunkowe 32 mm (z małym oflisem ) płaciliśmy po 250zł za kubik! Plus dodatkowe 300 zł za transport.Deski ładne a gość solidny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 17.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 kto poleci dobry sklep z oknami w Krakowie lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 17.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zakobi napisał Witam: pilnie: szukam 3-4 kubiki desek dł 4m /32 na strop To jest telefon do stolarza z Kasinki Małej- 604 356 405- niestety nie znam jego nazwiska.Sprzedaje deski,łaty,więźbę i co tam jeszcze komu potrzeba po całkiem atrakcyjnych cenach.My za deski szalunkowe 32 mm (z małym oflisem ) płaciliśmy po 250zł za kubik! Plus dodatkowe 300 zł za transport.Deski ładne a gość solidny. Pozdrawiam! Czy budujecie Sielankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 17.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tak,sielanka z dachem dwuspadowym plus garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 18.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 podbijam: kto poleci dobry sklep z oknami w Krakowie lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 18.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 poza tym, kto poleci dobrą firmę do instalacji wod-kan, co, gaz, elektrycznych? w okolicach Krakowa? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.05.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 podbijam: kto poleci dobry sklep z oknami w Krakowie lub okolicy? Już polecałem i nie tylko ja na Małopolskiej cz-b. Okna Kosim w Kluczach. Ja zamawiałem Avante, obsługa i podejście do klienta jak mało gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 18.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czy ktoś z was miał może do czyninia z takimi firmami jak : "Timer", lub firmą Pana Waldemara Natkańca , obie firmy są od instalaji wod-kan i co. U mnie p. Natkaniec robił wode + co (włącznie z podłogówką). Generalnie robią bardzo dobrze, teraz czekam aż znajdzie chwile żeby zmontować kotłownie. Jako jeden z niewielu wykonawców, z którymi się spotkałem na budowie mojego domu, zrobił dokładną ofertę co ile będzie kosztować (ile kształtek, ile rurek itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 18.05.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 podbijam: kto poleci dobry sklep z oknami w Krakowie lub okolicy? Już polecałem i nie tylko ja na Małopolskiej cz-b. Okna Kosim w Kluczach. Ja zamawiałem Avante, obsługa i podejście do klienta jak mało gdzie. STYLE LINE Okna i Drzwi. ul. KLIMECKIEGO 14 (pawilon 18). Fajne ceny i podejście do klienta - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 18.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 podbijam: kto poleci dobry sklep z oknami w Krakowie lub okolicy? Już polecałem i nie tylko ja na Małopolskiej cz-b. Okna Kosim w Kluczach. Ja zamawiałem Avante, obsługa i podejście do klienta jak mało gdzie. STYLE LINE Okna i Drzwi. ul. KLIMECKIEGO 14 (pawilon 18). Fajne ceny i podejście do klienta - polecam dziękuję i czekam na inne warte polecenia adresy. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 18.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 dziękuję i czekam na inne warte polecenia adresy. pozdrawiam:) Poczytaj sobie tutaj: http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420-840.htm Pamiętam, że widzałem tam kilka polecanych dostawców okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 18.05.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tak,sielanka z dachem dwuspadowym plus garaż. gratulacje, my właśnie zrobiliśmy wylewki w naszej sielance bez garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 18.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czy ktoś mi wytłumaczy różnicę pomiędzy rynnami plastikowymi a blaszanymi (i nie chodzi o materiał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 18.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 "naramowicze" napisał: gratulacje, my właśnie zrobiliśmy wylewki w naszej sielance bez garażu. A gdzie budujecie? I jaką macie wersję-dach dwu,czy czterospadowy? Nam dopiero zaczynają murować z bloczków ściany piwnic :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 18.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czy ktoś mi wytłumaczy różnicę pomiędzy rynnami plastikowymi a blaszanymi (i nie chodzi o materiał pozdrawiam Dawniej wszystkie rynny były metalowe nikt o plastiku nie słyszał jakies 8 lat temu weszły pcv i wszyscy przerzucili sie na pcv bo nie trzeba malowac itp ale okazuje sie ze pcv blaknie na słoncu i znow jest tendencja zakupu metalowych . Wprawdzie Lindab daje gwarancje ze nie wyblekną ja jednak kupiłem Gamrata i dołożyłem ten 1000 zł ale chce miec spokoj . Rynna blaszana ma mniejszy przekroj niz plastik a wydajnsoc taka sama chodzi o jakis lej inaczej podobno woda spływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 19.05.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 "naramowicze" napisał: gratulacje, my właśnie zrobiliśmy wylewki w naszej sielance bez garażu. A gdzie budujecie? I jaką macie wersję-dach dwu,czy czterospadowy? Nam dopiero zaczynają murować z bloczków ściany piwnic :-/ Dach dwuspadowy, ale musielismy zmienić kąt z 30 na 35 stopni, bez piwnic, garaz osobno, budujemy w Naramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepik 19.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 witam mam do sprzedania około 70 stempli w okolicy Kocmyrzowa cena 3 zł/ szt 661 079 330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts