edit-blondi 22.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 mam takie dziwne pytanie: co robiliście wcześniej: - wstawialiście okna - czy robiliście instalacje wewnętrzne u mnie najpierw wszystkie instalacje, potem tynki i wylewki a na końcu okna i drzwi. Nic nie zginęło, nawet kawałeczek kabla choć budynek był kompletnie nie zabezpieczony, ale to pewnie jak piszecie zależy od okolicy, a może mieliśmy trochę szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 22.05.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Może ktoś podpowie, gdzie mozna w krakowie kupić płyn do solarów "Ergolid Eko" pakowany po mniej niż 20 litrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 22.05.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Może ktoś podpowie, gdzie mozna w krakowie kupić płyn do solarów "Ergolid Eko" pakowany po mniej niż 20 litrów? Tu ma ale 20 L http://www.allegro.pl/item634167458_plyn_ergolid_eko_25_solary_instalacje_grzewcze.html pisze ze internet ale jest z małopolski Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 22.05.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wacham się co zrobic z tynkami.Mam oferte na tynki w kwocie 26 zł tradycyjne robione z worka chyba baumit albo inna ekipa kwota 14 żł sama robocizna plus materiał po mojej stronie - nie wiem ile przyjąć za metr materiału jak bym kupil wapno piasek itp Czy ktos z Was mial kiedys taki dylemat? pewnie taniej wyjdzie normalnie wapno itp tylko zastanawiam sie jaka moze byc roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 22.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Może ktoś podpowie, gdzie mozna w krakowie kupić płyn do solarów "Ergolid Eko" pakowany po mniej niż 20 litrów? Tu ma ale 20 L http://www.allegro.pl/item634167458_plyn_ergolid_eko_25_solary_instalacje_grzewcze.html pisze ze internet ale jest z małopolski Pozdrawiam No właśnie wszędzie mają po 20 litrów - może jest ktoś chętny do spółki - mnie potrzeba około 5 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 22.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wacham się co zrobic z tynkami. Mam oferte na tynki w kwocie 26 zł tradycyjne robione z worka chyba baumit albo inna ekipa kwota 14 żł sama robocizna plus materiał po mojej stronie - nie wiem ile przyjąć za metr materiału jak bym kupil wapno piasek itp Czy ktos z Was mial kiedys taki dylemat? pewnie taniej wyjdzie normalnie wapno itp tylko zastanawiam sie jaka moze byc roznica Zadzwon do mojego majstra i sie dowiedz Powołaj sie na Tomka z Dojazdowa Pozdrawiam 606-154-815 Andrzej Moskała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 22.05.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wacham się co zrobic z tynkami. Mam oferte na tynki w kwocie 26 zł tradycyjne robione z worka chyba baumit albo inna ekipa kwota 14 żł sama robocizna plus materiał po mojej stronie - nie wiem ile przyjąć za metr materiału jak bym kupil wapno piasek itp Czy ktos z Was mial kiedys taki dylemat? pewnie taniej wyjdzie normalnie wapno itp tylko zastanawiam sie jaka moze byc roznica Zadzwon do mojego majstra i sie dowiedz Powołaj sie na Tomka z Dojazdowa Pozdrawiam 606-154-815 Andrzej Moskała 20 zł tynki bez materiału , 15 zł wylewki - drogo ale dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 22.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wacham się co zrobic z tynkami. Mam oferte na tynki w kwocie 26 zł tradycyjne robione z worka chyba baumit albo inna ekipa kwota 14 żł sama robocizna plus materiał po mojej stronie - nie wiem ile przyjąć za metr materiału jak bym kupil wapno piasek itp Czy ktos z Was mial kiedys taki dylemat? pewnie taniej wyjdzie normalnie wapno itp tylko zastanawiam sie jaka moze byc roznica Baumit nie robi czasem gipsowych tynków ? Ja mam tynki gipsowe po 21zł z materiałem. Wylewki po 12zł za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 22.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wacham się co zrobic z tynkami. Mam oferte na tynki w kwocie 26 zł tradycyjne robione z worka chyba baumit albo inna ekipa kwota 14 żł sama robocizna plus materiał po mojej stronie - nie wiem ile przyjąć za metr materiału jak bym kupil wapno piasek itp Czy ktos z Was mial kiedys taki dylemat? pewnie taniej wyjdzie normalnie wapno itp tylko zastanawiam sie jaka moze byc roznica Baumit nie robi czasem gipsowych tynków ? Ja mam tynki gipsowe po 21zł z materiałem. Wylewki po 12zł za robociznę. Robi takie i takie U mnie dzisiaj skonczyli wylewki - po 13 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 22.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wacham się co zrobic z tynkami. Mam oferte na tynki w kwocie 26 zł tradycyjne robione z worka chyba baumit albo inna ekipa kwota 14 żł sama robocizna plus materiał po mojej stronie - nie wiem ile przyjąć za metr materiału jak bym kupil wapno piasek itp Czy ktos z Was mial kiedys taki dylemat? pewnie taniej wyjdzie normalnie wapno itp tylko zastanawiam sie jaka moze byc roznica Baumit nie robi czasem gipsowych tynków ? Ja mam tynki gipsowe po 21zł z materiałem. Wylewki po 12zł za robociznę. wylewki robie po 12 zl a tynki chyba wezme tych po 14 zl - material nie z worka wychodzi jakies 5-6 zl 6 zl na metrze przy 800 metrach to bardzo duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 23.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Wacham się co zrobic z tynkami. Mam oferte na tynki w kwocie 26 zł tradycyjne robione z worka chyba baumit albo inna ekipa kwota 14 żł sama robocizna plus materiał po mojej stronie - nie wiem ile przyjąć za metr materiału jak bym kupil wapno piasek itp Czy ktos z Was mial kiedys taki dylemat? pewnie taniej wyjdzie normalnie wapno itp tylko zastanawiam sie jaka moze byc roznica Baumit nie robi czasem gipsowych tynków ? Ja mam tynki gipsowe po 21zł z materiałem. Wylewki po 12zł za robociznę. wylewki robie po 12 zl a tynki chyba wezme tych po 14 zl - material nie z worka wychodzi jakies 5-6 zl 6 zl na metrze przy 800 metrach to bardzo duzo wylewki 12zł za robociznę, tynki 12zł cementowo wapienne Baumit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 24.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 wylewki 12zł za robociznę, tynki 12zł cementowo wapienne Baumit Do "naramowicze"można prosić o namiary na tynkarza i wylewkarza? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 24.05.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 wylewki 12zł za robociznę, tynki 12zł cementowo wapienne Baumit Do "naramowicze" można prosić o namiary na tynkarza i wylewkarza? Dzięki poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 24.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Do "naramowicze" można prosić o namiary na tynkarza i wylewkarza? To my też poprosimy namiar na wylewkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaD. 24.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witajcie, mielismy 'maly poslizg' z rozpoczeciem budowy, ale teraz juz na serio chcielibysmy wystartowac poznym latem.Jestesmy teraz na etapie przygotowania kosztorysu i innych dokumentow dla banku. W zwiazku z tym mialabym prosbe o podzielenie sie kosztorysem dla domu o pow. uzytkowej 130 m z podpiwniczeniem i poddaszem uzytkowym. Moj mail: [email protected]. Dodatkowo bede wdzieczna za info w ktorej sekcji forum i jak szukac watkow o polecanych materialach i wykonawcach w okolicy Krakowa (budujemy na poludniu). Bardzo Wam z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi,pozdrwiam,Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 25.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Do "naramowicze" można prosić o namiary na tynkarza i wylewkarza? To my też poprosimy namiar na wylewkarza poszło na priv. a my potrzebujemy kogoś do ocieplenia poddasza, polecany Pan na forum ma terminy na jesień, a my potrzebujemy prawie już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendryt 25.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam. Czy ktoś planuje w niedługim czasie rozpocząć, albo rozpoczął budowę w okolicy Liszek/ JeziorzanWiadomości prosze na pwPozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 25.05.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Do "naramowicze" można prosić o namiary na tynkarza i wylewkarza? To my też poprosimy namiar na wylewkarza poszło na priv. a my potrzebujemy kogoś do ocieplenia poddasza, polecany Pan na forum ma terminy na jesień, a my potrzebujemy prawie już. W piatek wycenili mi sama robocizne na poddaszu na 45 zł ale mega duzo skosow 606 424 361 - tynki polecaja , nie znalazlem nikogo komu robili poddasze i ocieplenie domu - za ocieplenie powiedzieli 40 wg mnie sporo po 30 mozna znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 25.05.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Okazuje sie ze chyba nie bedziemy mogli miec oczyszczalni:/ grunty lessopodobne. Czy jesli chce zrobic szambo trzeba na to jakies pozwolenia , zgloszenia projekty etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 25.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Do "naramowicze" można prosić o namiary na tynkarza i wylewkarza? To my też poprosimy namiar na wylewkarza poszło na priv. a my potrzebujemy kogoś do ocieplenia poddasza, polecany Pan na forum ma terminy na jesień, a my potrzebujemy prawie już. W piatek wycenili mi sama robocizne na poddaszu na 45 zł ale mega duzo skosow 606 424 361 - tynki polecaja , nie znalazlem nikogo komu robili poddasze i ocieplenie domu - za ocieplenie powiedzieli 40 wg mnie sporo po 30 mozna znalezc dzięki, mnie jedni też powiedzieli po 30zl za robociznę, inni już drożej i chyba nie ma wyjścia trzeba na tych pierwszych się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts