edit-blondi 28.05.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Polecicie kogos od wylewek? p.Marek z BetMix, 501 651 600 ma terminy dopiero na koniec lipca:( Po jakim czasie od wykonania wylewek kładliscie płytki , parkiet itp? do parkietu wylewka była sucha dopiero po 4 miesiącach (parkieciarze dokonywali pomiaru wcześniej i sie nie nadawała - wylewki luty - parkiet czerwiec) chociaż teraz jest cieplej to i może szybciej schną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czy ktos z wAs robil tynki z worków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 28.05.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A ja z innej beczki MAM DO SPRZEDANIA STEMPLE BUDOWLANE I DECHY TANIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 28.05.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czy ktos z wAs robil tynki z worków ? Ja robie gipsowe.. nie wiem jak wygladaja tynki w worków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.05.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czy ktos z wAs robil tynki z worków ? Ja robie gipsowe.. nie wiem jak wygladaja tynki w worków... Też mi się wydaję że z worków będą dość oryginalne. Ja robiłem cem-wap baumit MPI 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 28.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A ja z innej beczki MAM DO SPRZEDANIA STEMPLE BUDOWLANE I DECHY TANIO Jakie dechy, po ile i gdzie ew. odbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.05.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czy ktos z wAs robil tynki z worków ? Ja robie gipsowe.. nie wiem jak wygladaja tynki w worków... Też mi się wydaję że z worków będą dość oryginalne. Ja robiłem cem-wap baumit MPI 25 dokladnie o takie mi chodzi cementowo wapienne Baumita to prawda ze ziarno jest bardzo małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 28.05.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a ja mam do sprzedania pustak ceramiczny Leier CERAM 45B cena mega niska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 28.05.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Skoro tak wszyscy cos sprzedaja to...zostało mi po budowie:- 30 pustaków wentyalcyjnych (oddam za kilka złotych)- 3m3 desek po szalunkach- jakies 150 stempli (2.8m)- garaż blaszany 3x5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 28.05.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam, Czy ktos z szanownych forumowiczow budowal w zachodniej czesci malopolskiego (powiat olkuski lub chrzanowski)? Szukam solidnego i niedrogiego wykonawcy do stanu surowego oraz ekipy do wykonania wiezby z pokryciem. Info prosze na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 28.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 - 30 pustaków wentyalcyjnych (oddam za kilka złotych) szkoda że nie mówiłeś wczesniej... na 30 sztuk wydałam 250 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 28.05.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Skoro tak wszyscy cos sprzedaja to... zostało mi po budowie: - 30 pustaków wentyalcyjnych (oddam za kilka złotych) - 3m3 desek po szalunkach - jakies 150 stempli (2.8m) - garaż blaszany 3x5m A te deski to jakie mają wymiary? I jaka cena? I gdzie do odbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 28.05.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czy ktos z wAs robil tynki z worków ? Ja robie gipsowe.. nie wiem jak wygladaja tynki w worków... Też mi się wydaję że z worków będą dość oryginalne. Ja robiłem cem-wap baumit MPI 25 dokladnie o takie mi chodzi cementowo wapienne Baumita to prawda ze ziarno jest bardzo małe? my też Baumita MPI25 cem wapienne, odnosnie ziarna, ocena tego zależy od indywidualnego postrzegania, generalnie tynki wszyscy chwalą, ale dla mnie to ziarno mogłoby być drobniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 28.05.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Kiedy ( po jakim czasie ) wprawialiście okna do domów? Czy dom powinien "odstać" swoje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 28.05.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 franzkru Ja troche z innej beczki Chciałem ogladnąć Twoja galerie ale po kliknieciu otwiera mi to : https://secondbrain.com/Login ???Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 28.05.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 witajcie temat : oczyszczalnia ścieków przydomowa ktoś z was słyszał o firmie PRO EKO BUD z balickiej 100 -z tzw starej mleczarnii własciciel Jacek Danielczuk ? mozna im zaufać ? wykonywalem u nich projekty wody - na oczyszczalnie dali wieksza cene niz konkurencja dobrze wiedzieć a dasz namiary na ta konkuręcję - dopiero zaczynam szukac kogosod oczyszczlani narazie szukam GEOLOGA- do "wyceny" warunków glebowych mam dwie oferty za 500 i 1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Kiedy ( po jakim czasie ) wprawialiście okna do domów? Czy dom powinien "odstać" swoje ?? Zależy jakie okna - jak plastiki to nie ma znaczenia - jak drewniane to generalnie po tynkach i wylewkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czy ktos z wAs robil tynki z worków ? Ja robie gipsowe.. nie wiem jak wygladaja tynki w worków... Też mi się wydaję że z worków będą dość oryginalne. Ja robiłem cem-wap baumit MPI 25 dokladnie o takie mi chodzi cementowo wapienne Baumita to prawda ze ziarno jest bardzo małe? Po tynkowaniu wychodzi grube ziarno, ktore trzeba zrzucić np. papierem ścernym. Jak ktoś nie chce mieć ściany jak lustro (gładzie) to według mnie jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 witajcie temat : oczyszczalnia ścieków przydomowa ktoś z was słyszał o firmie PRO EKO BUD z balickiej 100 -z tzw starej mleczarnii własciciel Jacek Danielczuk ? mozna im zaufać ? wykonywalem u nich projekty wody - na oczyszczalnie dali wieksza cene niz konkurencja dobrze wiedzieć a dasz namiary na ta konkuręcję - dopiero zaczynam szukac kogosod oczyszczlani narazie szukam GEOLOGA- do "wyceny" warunków glebowych mam dwie oferty za 500 i 1500 Podawałem ceny w poprzednich postach ,generalnie wszedlem na strone prodeucenta i rozsylalem zapytania do przedstawicieli o 1000 zl tanszą oferte dostalem niż w PRo eko budzie minusem jest to ze w pro eko budzie robia dokumentacje w cenie tam nie Geloga polecalem nie wiem jak z cenami ale konkret facet 691669824 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 29.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 franzkru Ja troche z innej beczki Chciałem ogladnąć Twoja galerie ale po kliknieciu otwiera mi to : https://secondbrain.com/Login ??? Pozdro Racja racja. już się otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts