Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Polecicie kogos od wylewek? p.Marek z BetMix, 501 651 600 ma terminy dopiero na koniec lipca:(

Po jakim czasie od wykonania wylewek kładliscie płytki , parkiet itp?

do parkietu wylewka była sucha dopiero po 4 miesiącach (parkieciarze dokonywali pomiaru wcześniej i sie nie nadawała - wylewki luty - parkiet czerwiec) chociaż teraz jest cieplej to i może szybciej schną :wink:

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ktos z wAs robil tynki z worków ?

Ja robie gipsowe.. nie wiem jak wygladaja tynki w worków... :D

Też mi się wydaję że z worków będą dość oryginalne.

Ja robiłem cem-wap baumit MPI 25

dokladnie o takie mi chodzi cementowo wapienne Baumita to prawda ze ziarno jest bardzo małe?

my też Baumita MPI25 cem wapienne, odnosnie ziarna, ocena tego zależy od indywidualnego postrzegania, generalnie tynki wszyscy chwalą, ale dla mnie to ziarno mogłoby być drobniejsze.

witajcie :)

temat : oczyszczalnia ścieków przydomowa

ktoś z was słyszał o firmie PRO EKO BUD z balickiej 100 -z tzw starej mleczarnii

własciciel Jacek Danielczuk ?

mozna im zaufać ? :)

wykonywalem u nich projekty wody - na oczyszczalnie dali wieksza cene niz konkurencja

dobrze wiedzieć :)

a dasz namiary na ta konkuręcję - dopiero zaczynam szukac kogosod oczyszczlani

narazie szukam GEOLOGA- do "wyceny" warunków glebowych mam dwie oferty za 500 i 1500 :)

Czy ktos z wAs robil tynki z worków ?

Ja robie gipsowe.. nie wiem jak wygladaja tynki w worków... :D

Też mi się wydaję że z worków będą dość oryginalne.

Ja robiłem cem-wap baumit MPI 25

dokladnie o takie mi chodzi cementowo wapienne Baumita to prawda ze ziarno jest bardzo małe?

Po tynkowaniu wychodzi grube ziarno, ktore trzeba zrzucić np. papierem ścernym. Jak ktoś nie chce mieć ściany jak lustro (gładzie) to według mnie jest to.

witajcie :)

temat : oczyszczalnia ścieków przydomowa

ktoś z was słyszał o firmie PRO EKO BUD z balickiej 100 -z tzw starej mleczarnii

własciciel Jacek Danielczuk ?

mozna im zaufać ? :)

wykonywalem u nich projekty wody - na oczyszczalnie dali wieksza cene niz konkurencja

dobrze wiedzieć :)

a dasz namiary na ta konkuręcję - dopiero zaczynam szukac kogosod oczyszczlani

narazie szukam GEOLOGA- do "wyceny" warunków glebowych mam dwie oferty za 500 i 1500 :)

Podawałem ceny w poprzednich postach ,generalnie wszedlem na strone prodeucenta i rozsylalem zapytania do przedstawicieli o 1000 zl tanszą oferte dostalem niż w PRo eko budzie minusem jest to ze w pro eko budzie robia dokumentacje w cenie tam nie

Geloga polecalem nie wiem jak z cenami ale konkret facet 691669824