Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

franzkru

Ja troche z innej beczki Chciałem ogladnąć Twoja galerie ale po kliknieciu otwiera mi to : https://secondbrain.com/Login ???

Pozdro

Racja racja. już się otwiera ;)

mam pytanie, gdzie kupiłeś bramę garażową? wygląda na porządną, a będę musiał kupic identyczną.

Poszło na priv.

Ja tam mam świerka (sosna droższa była o 50zł). Raczej zastanawiałem się nad impregnacją tudzież malowaniem. Lenistwo zwyciężyło i kazałem zaimpregnować. Czas pokaże czy słusznie zrobiłem.

U mnie w całości sosna - sam osobiście impregnowałem dwa razy - takoż jestem pewien że jest dobrze zaimpregnowana :lol:

Zastanawiam się nad alarmem - jeżeli ktoś może to proszę o podpowiedzi co do ew. wykonawców.

PS. Ja mam więźbę jodłową.

Polecam System SATELa - coprawda cały system sam montowałem i uruchamiałem u siebie - ale - wszystkie podzespoły i elementy systemu nabywałem w http://www.napad.pl - polecam - znakomita obsługa , sami fachowcy - ponadto montują alarmy - jak ktoś poszukuje wykonawcy .

Zastanawiam się nad alarmem - jeżeli ktoś może to proszę o podpowiedzi co do ew. wykonawców.

PS. Ja mam więźbę jodłową.

Polecam System SATELa - coprawda cały system sam montowałem i uruchamiałem u siebie - ale - wszystkie podzespoły i elementy systemu nabywałem w http://www.napad.pl - polecam - znakomita obsługa , sami fachowcy - ponadto montują alarmy - jak ktoś poszukuje wykonawcy .

Dzięki za podpowiedź

Gdzie w Krakowie lub okolicach można taniej kupić kostkę Libet.

Dzisiaj ceny mnie powaliły, nie przewidywaliśmy takich funduszy na taras i podjazd. Bardzo podoba mi się Libet Piccola nero i solaro, ewentualnie Piccola granito.

Fakt, drogie są... A macie już wykonawcę? bo wykonawcy często mają upusty na materiał i mogą załatwić Wam kostkę ok. 20% taniej niż wyszłoby gdybyście kupowali sami.

Gdzie w Krakowie lub okolicach można taniej kupić kostkę Libet.

Dzisiaj ceny mnie powaliły, nie przewidywaliśmy takich funduszy na taras i podjazd. Bardzo podoba mi się Libet Piccola nero i solaro, ewentualnie Piccola granito.

a w libertowie za oplem i BMW pytałeś

Właśnie tam byłam . Cena katalogowa minus 15 %

Na allegro duzo taniej ,ale co z tego jak skład z Jarocina.