bm_mi 29.05.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 franzkru Ja troche z innej beczki Chciałem ogladnąć Twoja galerie ale po kliknieciu otwiera mi to : https://secondbrain.com/Login ??? Pozdro Racja racja. już się otwiera mam pytanie, gdzie kupiłeś bramę garażową? wygląda na porządną, a będę musiał kupic identyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 29.05.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Geloga polecalem nie wiem jak z cenami ale konkret facet 691669824 i ja korzystałam z usług Pana Pawła i złego słowa nie moge powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 29.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 franzkru Ja troche z innej beczki Chciałem ogladnąć Twoja galerie ale po kliknieciu otwiera mi to : https://secondbrain.com/Login ??? Pozdro Racja racja. już się otwiera mam pytanie, gdzie kupiłeś bramę garażową? wygląda na porządną, a będę musiał kupic identyczną. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 29.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Gdzie kupowaliscie rurki itp do centralnego wody itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 29.05.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Gdzie kupowaliscie rurki itp do centralnego wody itp ? U mnie kupował instalator w tej hurtowni w Zabawie, o której była już mowa. Ale ktoś twierdził, że tam drogo. Nie wiem bo nie kupowałem w innej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.arek 29.05.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mógłby mi ktoś polecić hydraulika do małych poprawek, w tym przeniesienie dwóch kaloryferów i sprawdzenie szczelności, oraz fliziarza. Niekoniecznie w jednej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 29.05.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Geloga polecalem nie wiem jak z cenami ale konkret facet 691669824 i ja korzystałam z usług Pana Pawła i złego słowa nie moge powiedzieć a jaką kase wam policzył - jeśli można wiedzieć ? długo to trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 29.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 i jeszcze jedno pytanie JAKIE DREWNO MACIE NA WIĘŹBĘ ??? SOSNE CZY ŚWIERKA ?? czy moze nie musze sie tak przejmować - bo jedno i drugie mnie przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 29.05.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja tam mam świerka (sosna droższa była o 50zł). Raczej zastanawiałem się nad impregnacją tudzież malowaniem. Lenistwo zwyciężyło i kazałem zaimpregnować. Czas pokaże czy słusznie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 29.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Geloga polecalem nie wiem jak z cenami ale konkret facet 691669824 i ja korzystałam z usług Pana Pawła i złego słowa nie moge powiedzieć a jaką kase wam policzył - jeśli można wiedzieć ? długo to trwało zabij mnie nie pamietam 500-600 cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 29.05.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja tam mam świerka (sosna droższa była o 50zł). Raczej zastanawiałem się nad impregnacją tudzież malowaniem. Lenistwo zwyciężyło i kazałem zaimpregnować. Czas pokaże czy słusznie zrobiłem. U mnie w całości sosna - sam osobiście impregnowałem dwa razy - takoż jestem pewien że jest dobrze zaimpregnowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 30.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zastanawiam się nad alarmem - jeżeli ktoś może to proszę o podpowiedzi co do ew. wykonawców. PS. Ja mam więźbę jodłową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 30.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zastanawiam się nad alarmem - jeżeli ktoś może to proszę o podpowiedzi co do ew. wykonawców. PS. Ja mam więźbę jodłową. Polecam System SATELa - coprawda cały system sam montowałem i uruchamiałem u siebie - ale - wszystkie podzespoły i elementy systemu nabywałem w http://www.napad.pl - polecam - znakomita obsługa , sami fachowcy - ponadto montują alarmy - jak ktoś poszukuje wykonawcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 30.05.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zastanawiam się nad alarmem - jeżeli ktoś może to proszę o podpowiedzi co do ew. wykonawców. PS. Ja mam więźbę jodłową. Polecam System SATELa - coprawda cały system sam montowałem i uruchamiałem u siebie - ale - wszystkie podzespoły i elementy systemu nabywałem w http://www.napad.pl - polecam - znakomita obsługa , sami fachowcy - ponadto montują alarmy - jak ktoś poszukuje wykonawcy . Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 30.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 cześć! a ja mam takie pytanie: czy można w domu podpiwniczonym, przykleić styropian pod sufitem w piwnicy, żeby nie musieć dawać dużo styropianiu w pomieszczeniach na parterze? pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 30.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Gdzie w Krakowie lub okolicach można taniej kupić kostkę Libet.Dzisiaj ceny mnie powaliły, nie przewidywaliśmy takich funduszy na taras i podjazd. Bardzo podoba mi się Libet Piccola nero i solaro, ewentualnie Piccola granito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 30.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Gdzie w Krakowie lub okolicach można taniej kupić kostkę Libet. Dzisiaj ceny mnie powaliły, nie przewidywaliśmy takich funduszy na taras i podjazd. Bardzo podoba mi się Libet Piccola nero i solaro, ewentualnie Piccola granito. Fakt, drogie są... A macie już wykonawcę? bo wykonawcy często mają upusty na materiał i mogą załatwić Wam kostkę ok. 20% taniej niż wyszłoby gdybyście kupowali sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 30.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 nie jeszcze nie wiem kto to będzie robił. Wykonawce wybiera osoba ,która będzie kładła kostkę na całym osiedlu. Na składzie proponują cenę -15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 31.05.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gdzie w Krakowie lub okolicach można taniej kupić kostkę Libet. Dzisiaj ceny mnie powaliły, nie przewidywaliśmy takich funduszy na taras i podjazd. Bardzo podoba mi się Libet Piccola nero i solaro, ewentualnie Piccola granito. a w libertowie za oplem i BMW pytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 31.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gdzie w Krakowie lub okolicach można taniej kupić kostkę Libet. Dzisiaj ceny mnie powaliły, nie przewidywaliśmy takich funduszy na taras i podjazd. Bardzo podoba mi się Libet Piccola nero i solaro, ewentualnie Piccola granito. a w libertowie za oplem i BMW pytałeś Właśnie tam byłam . Cena katalogowa minus 15 % Na allegro duzo taniej ,ale co z tego jak skład z Jarocina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts