olasosenko 05.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzięki na pewno sprawdzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioBross 06.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Poszukuję architekta do naniesienia gotowego projektu i przyłączy (zagospodarowanie terenu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwarcu 06.06.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Natomiast ja potrzebuję dobrego architekta do adaptacji projektu. Jakieś wskazówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 07.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 gdzie można kupić tanio piach zasypowy? na południe od Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 07.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Szukam ekip od instalacji: elektrycznej i wod-kan-co Czy ktoś mógłby mi polecić ekipę, która u niego robiła i był z niej zadowolony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 07.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Elektryka - Adamiec: 666504099Woda - Bogdan Wnęk: 601085526Gaz - Aqua - Janicki: 603630261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 07.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Wod-Kan-Co robiła i robi nadal u mnie Aqua - póki co jest ok, ale napiszę więcej, jak zamieszkam. Co do elektryka to sama nie wiem - też poczekam, aż mi prąd do domu podłączą i się okaże, czy wszystko gra i buczy, więc wtedy ewentualnie polecę. Jak mi w końcu Enion tego prądu nie podłączy, to zwariuję. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 07.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzięki, dzięki za namiary.Kiedyś byłem skłonny brać ekipy z ogłoszenia.Ale od czasu jak przydarzyły mi się przygody z budowąi dachu i kominów - to wolę rozpoczynać poszukiwania ekip od namiarów szacownego bractwa forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 08.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja potrzebuję dużą bramę szeroką na 4800, napęd tez wolałabym taki lepsiejszy Jak na razie skłaniam sie ku Wiśniewskiemu taniej niż u Hormana a jakość ponoć porównywalna Ja brałem Normstahl (czy jakoś tak ) - z Renovi na Górze Borkowskiej - właśnie coś koło tej szerokości (garaż dwustanowiskowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 08.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ponawiam pytanie o piach zasypowy, gdzie można tanio kupic? poza tym:1. gdzie można tanio wynając zagęszczarkę do gruntu (wraz z dowozem i odbiorem z budowy).2. czy można czymś zastąpic kominek odpowietrzający do dachu? (taki w formie dachówki), takie cacko kosztuje parę ładnych stówek :/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 08.06.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ponawiam pytanie o piach zasypowy, gdzie można tanio kupic? poza tym: 1. gdzie można tanio wynając zagęszczarkę do gruntu (wraz z dowozem i odbiorem z budowy). 2. czy można czymś zastąpic kominek odpowietrzający do dachu? (taki w formie dachówki), takie cacko kosztuje parę ładnych stówek :/ pozdrawiam ad 2 koło Matecznego dorabiają jaki chcesz w przyzwoitych pieniądzach, musisz im tylko podwieźć dachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 08.06.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Czy to prawda ze aby kominiarz odebrał przy kazdym kominie ma byc ława kominiarska? to na czym on stoi? U mnie tego nie zamontowali bo szpeci dach a powiedzieli ze przy jednym kominie jest wyłaz przy drugim jest okno dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 08.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Czy to prawda ze aby kominiarz odebrał przy kazdym kominie ma byc ława kominiarska? to na czym on stoi? U mnie tego nie zamontowali bo szpeci dach a powiedzieli ze przy jednym kominie jest wyłaz przy drugim jest okno dachowe nie mam żadnych ławek kominiarskich a kominki odebrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 08.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Czy to prawda ze aby kominiarz odebrał przy kazdym kominie ma byc ława kominiarska? to na czym on stoi? U mnie tego nie zamontowali bo szpeci dach a powiedzieli ze przy jednym kominie jest wyłaz przy drugim jest okno dachowe U mnie jest mały dach, bo domek mały i jedno okno dachowe (wyłazu nie mam, stopni też) i kominiarz nie ma z tym problemu najwyraźniej, bo całe osiedle domków tak ma, więc nie wiem, czy jest reguła jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 08.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A ja kazałem zrobić ławę i parę stopni kominiarskich. Ale szczerze mówiąc bardziej myślałem o sobie a nie o kominiarzu I już się przydało, a jeszcze jakieś anteny będę montować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 08.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A ja dalej zyje z dylematem ... czy brac tynkarzy tynkujących tradycyjne z worka Baumit czy takich którzy tradycyjnie wapno piasek i mieszaja:/Wychodzi taniej ale podobno po tynkach robionych z worka nie trzeba szlichty robic i wychodzi sie na tym korzystniej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 08.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A ja dalej zyje z dylematem ... czy brac tynkarzy tynkujących tradycyjne z worka Baumit czy takich którzy tradycyjnie wapno piasek i mieszaja:/ Wychodzi taniej ale podobno po tynkach robionych z worka nie trzeba szlichty robic i wychodzi sie na tym korzystniej :/ Jak chcesz zobaczyć jak wygląda z BAUMITU to możesz u mnie ziornąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 08.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ponawiam pytanie o piach zasypowy, gdzie można tanio kupic? poza tym: 1. gdzie można tanio wynając zagęszczarkę do gruntu (wraz z dowozem i odbiorem z budowy). 2. czy można czymś zastąpic kominek odpowietrzający do dachu? (taki w formie dachówki), takie cacko kosztuje parę ładnych stówek :/ pozdrawiam ad 2 koło Matecznego dorabiają jaki chcesz w przyzwoitych pieniądzach, musisz im tylko podwieźć dachówkę. dokładnie w którym miejscu? i czy jest to tańsze niż 450zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 08.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ponawiam pytanie o piach zasypowy, gdzie można tanio kupic? poza tym: 1. gdzie można tanio wynając zagęszczarkę do gruntu (wraz z dowozem i odbiorem z budowy). 2. czy można czymś zastąpic kominek odpowietrzający do dachu? (taki w formie dachówki), takie cacko kosztuje parę ładnych stówek :/ pozdrawiam ad 2 koło Matecznego dorabiają jaki chcesz w przyzwoitych pieniądzach, musisz im tylko podwieźć dachówkę. dokładnie w którym miejscu? i czy jest to tańsze niż 450zł ja placilem 700 ( 5 sztuk z Creatona;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 08.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ponawiam pytanie o piach zasypowy, gdzie można tanio kupic? poza tym: 1. gdzie można tanio wynając zagęszczarkę do gruntu (wraz z dowozem i odbiorem z budowy). 2. czy można czymś zastąpic kominek odpowietrzający do dachu? (taki w formie dachówki), takie cacko kosztuje parę ładnych stówek :/ pozdrawiam ad 2 koło Matecznego dorabiają jaki chcesz w przyzwoitych pieniądzach, musisz im tylko podwieźć dachówkę. dokładnie w którym miejscu? i czy jest to tańsze niż 450zł ja placilem 700 ( 5 sztuk z Creatona;( a z koramica, kominek z angoby szlachetnej, po upuście 450zł. ale już zadzwoniłem i koło ronda Matecznego są za 159zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts