amiazga 23.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Szukam zdjec oswietlenia schodow - myslalem nad ledami firmy skoff ale cena mnie zabiła 80 zl jedno swiatelko a jest 8 plus do tego transformator ponad 500 zl :/ Znacie tansze rozwiazanie? Ja kupowałem takie lampki właśnie firmy Skoff: http://www.halogen.pl/images/produkty/0/2066/8274hq8fk7qrz7e7sx7s.jpg, ale płaciłem za nie jakieś 40 parę złotych w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.06.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 identyczne za 60 pare zlotych wczoraj widzialem:/ zrobisz fotke jak wyglada wieczorem wlaczone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 23.06.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 dzieki wszystkim za odpowiedzi przy okazji - jakie okna dachowe wybraliście ??? własnie sie dowiedziałem ze juz są z FAKRO plastikowe np. do łazienki - jak myslice - warto ??? troszkę tansze od drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.06.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ja kupowałem Roto , a do lazienki rowniez roto ale plastikowe. Nowe pytanie - po jakim czasie od wylewek i tynkow mozna bezpiecznie robic regipsy na poddaszu? Podobno od razu nie wolno bo moga ciagnac wilgoc i wyginac - logicznie to brzmi jednak ile trzeba czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiak 23.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witam, poszukuję sprawdzonej ekipy do ułożenie płyt ażurowych na skarpie, która bardzo mocno ucierpiała po ostatnich ulewach... Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 23.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 dzieki wszystkim za odpowiedzi przy okazji - jakie okna dachowe wybraliście ??? własnie sie dowiedziałem ze juz są z FAKRO plastikowe np. do łazienki - jak myslice - warto ??? troszkę tansze od drewnianych Ja chyba Roto wybiore ( te wysokoosiowe -735H). Cena wydaje się być konkurencyjna a i jakością dorównują Veluxowi i Fakro. No i wyłaz dachowy przy okazji trzeba dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 24.06.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam,wszystko wskazuje, że będę musiał tynki wewnętrzne wykonać z mieszanek gotowych - chodzi o tynki wapienno-cementowe.Proszę o podpowiedzi: produkty jakich firm są najlepsze/najbardziej ekonomiczne a jakich unikać. Też jestem zainteresowany informacjami, gdzie mogę kupić te mieszanki za najlepszą cenę. Ekipę mam spoza Krakowa i nie wiem czy mają aż takie upusty w tutejszych składach. Dzięki za pomoc Piotr_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 24.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie pamiętam czy już pisałam, ale potrzebuję jeszcze raz - ile czeka się na pozwolenie na budowę od dnia złożenia w Krakowie (Podgórze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 24.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Max 60 dni o zlozenia kompletnego wniosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 24.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 identyczne za 60 pare zlotych wczoraj widzialem:/ zrobisz fotke jak wyglada wieczorem wlaczone ? Zrobię, jak już będą zamontowane, czyli pewnie za jakieś 2 tygodnie - na razie czekam na polakierowanie schodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.06.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 i jeszcze jedno - ile czeka się na pozwolenie na budowę od złożenia wniosku w gminie Kraków? Ktoś składał w tym cudnym mieście, gdzie wz dają po 10 mcach? A macie już WZ? ile czekaliście? 10 miesięcy? To i tak dobrze, bo ja byłam przekonana, że z pewnością rok poczekamy.... a tu jest nadzieja, że wcześniej My też Podgórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 24.06.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 i jeszcze jedno - ile czeka się na pozwolenie na budowę od złożenia wniosku w gminie Kraków? Ktoś składał w tym cudnym mieście, gdzie wz dają po 10 mcach? A macie już WZ? ile czekaliście? 10 miesięcy? To i tak dobrze, bo ja byłam przekonana, że z pewnością rok poczekamy.... a tu jest nadzieja, że wcześniej My też Podgórze slyszalem ze teraz czeka sie krocej na wZtki bo jakas firma zewnetrzna to robi ale nei wiem czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 24.06.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Czlowiek ktory ma mi robic tynki zazyczył sobie zolty piach ze Szczakowej - macie kogos kto wozi takie "cuś" ? Drugie pytanie gdzie kupic kamyczek drobny potrzebny na drenaz i jaka cena jesli ktos wozil i prosba o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 24.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Czlowiek ktory ma mi robic tynki zazyczył sobie zolty piach ze Szczakowej - macie kogos kto wozi takie "cuś" ? Drugie pytanie gdzie kupic kamyczek drobny potrzebny na drenaz i jaka cena jesli ktos wozil i prosba o namiary 510-551-215 wozi ziemie piasek kamień Nie pamietam imienia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 24.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie pamiętam czy już pisałam, ale potrzebuję jeszcze raz - ile czeka się na pozwolenie na budowę od dnia złożenia w Krakowie (Podgórze)? ja czekałam ok 4 tygodnie. Zależy na jakiego inspektora trafisz... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sysia_w 25.06.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 witam budującychchętnie odkupię jak w temacie jak ktoś już nie potrzebuje po swojej budowiepotrzebne mi będzie w sumie ok 100 stempli max 2,7-2,8m, choć mogą być innej, różnej długości i ok 3-3,5m3 desek szalunkowychprzy okazji jak by ktoś miał na zbyciu przyzwoitą betoniarkę, najlepiej niedużą 130-150l pojemności zasypowej na 230V też chętnie skorzystamjestem z okolic Wieliczki - Podstolice i dopiero będę zaczynał wgłębiać się się w grunt - jak obecna pogoda na to pozwolipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 25.06.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Czlowiek ktory ma mi robic tynki zazyczył sobie zolty piach ze Szczakowej - macie kogos kto wozi takie "cuś" ? Drugie pytanie gdzie kupic kamyczek drobny potrzebny na drenaz i jaka cena jesli ktos wozil i prosba o namiary Mój dostawca - jak sam mówi - wozi wszystko co się sypie Telefon 0606260342 - p. Tadeusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 25.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 ja też chętnie odkupię od kogoś betoniarkę (może byc 100l. ) - ważne, żeby była sprawna i niedroga. sprzedac mogę 2 palety pustaków stropowych Leier, Ceram 45B, po bardzo, bardzo niskiej cenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 i jeszcze jedno - ile czeka się na pozwolenie na budowę od złożenia wniosku w gminie Kraków? Ktoś składał w tym cudnym mieście, gdzie wz dają po 10 mcach? A macie już WZ? ile czekaliście? 10 miesięcy? To i tak dobrze, bo ja byłam przekonana, że z pewnością rok poczekamy.... a tu jest nadzieja, że wcześniej My też Podgórze złożyliśmy wniosek o wz w lipcu poprzedniego roku. Wz była gotowa w kwietniu, ale ostateczność dostaliśmy na początku czerwca ponieważ zmienili się właściciele na jednej z działek sąsiadujących z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 25.06.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Możecie mi polecic jakiś skład eko-groszku w Krakowie lub okolicach. Teraz w lecie powinien być tańszy więc chciałem kupić jakos niebawem (jak tylko garaz pomaluję). Dzieki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts