redpradnik 05.08.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 troszke z innej parafi...czy jest wymog dotyczacy drzwi? czy np polaczenie kotlowni z garazem maja byc jakies specjalne?albo przedpokoju z garazem? mamy taki uklad ze wchodzac do domu na lewo mamy garaz i z garazu przejscie do kotlowni z ktorej innego wyjscia nie ma jedynie okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.08.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam, gdzie można kupić kręgi betonowe fi 80 (wewnatrz) + pokrywę - będę potrzebował aby zakończyć studnię. Pytaj w Bruk-Becie: http://www.bruk-bet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 05.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 czy ktoś ma taką kotłownię że nie wchodzi piec na groszek z podajnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 czy ktoś ma taką kotłownię że nie wchodzi piec na groszek z podajnikiem? Kulturalny - jak Go nie zapraszają, to nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 05.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 .Poza tym mam trochę utrudniony kontakt z KB-nie ma mnie w PL Witaj w klubie "emigrantów" Polski,jestem ciekaw jak Ty sobie radzisz?Moze masz to lepiej wszystko zorganizowane?Jezeli tak to opisz na PRIV Ja miałem i w sumie nadal mam jedną ekipe budowlaną która sama wszystko robiła Załatwiałem wszystko telefonicznie Ekipa zaufana i to "majster" wymyślał różne ciekawe propozycje jak coś zmienić czy poprawić Przy ocieplaniu domu powiedzialem zeby to on zrobil jakieś ładne obwódki w okół okien i nad łukami Jak zobaczyłem zdjęcia któe mi własnie majster przesłał to szczena mi opadła Nie wiem jak wam ale mi sie strasznie podoba Stronka do :mojej: ekipy http://www.mosk-bud.za.pl/#15 Dopisuję się do klubu. ZAGRANICZNYCH Witaj mozna wiedzieć gdzie jesteście na emigracji ?? ja Włochy http://images2.fotosik.pl/98/88053e5ebc63ef77.gif Jestem z młodej "emigracji'' to oczywiście wywiało mnie do Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 05.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 czy ktoś ma taką kotłownię że nie wchodzi piec na groszek z podajnikiem? Kulturalny - jak Go nie zapraszają, to nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 06.08.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 troszke z innej parafi... czy jest wymog dotyczacy drzwi? czy np polaczenie kotlowni z garazem maja byc jakies specjalne? albo przedpokoju z garazem? mamy taki uklad ze wchodzac do domu na lewo mamy garaz i z garazu przejscie do kotlowni z ktorej innego wyjscia nie ma jedynie okno podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja się nie spodkałem , ale można poczytać tu; http://www.architektura.info/index.php/warunki_techniczne_budynki/dzial_iii_budynki_i_pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 06.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 WIĘŹBA lub DREWNO do Krakowa Słuchajcie, jakby ktoś z Krakowa potrzebował więźbę lub drewno jakiekolwiek to dajcie znać.... zamawiam sobie filary drewniane pod taras w tartaku zza Krakowa i jakby miał większy transport to będzie taniej dla wszystkich kupujących, więc jakby ktoś coś potrzebował to dajcie znać, zrobimy wspólne zamówienie. znam gościa i jego drewno bo już mi więźbę i tarcicę woził. Wszystko Ok wiec dlatego chcę wziąć właśnie od niego... aha cena za więźbę 650 zł z impregnacja więc chyba atrakcyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paczka 06.08.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witajcie .Prosze o namiar na sprawdzonego hydraulika . Chcę wykonac instalacje Co,wod i kan . Proszę o namiar poszło na priv. Czy ja też mogę grzecznie poprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 07.08.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Czesc, potrzebuje informacji od osob, które wynajmuja kogos do sprzatania domu. Jakie "chodza ceny" w rejonie Niepolomic? Co i za ile i jaki standard? Co zapewniacie osobie sprzatajacej? Jakie sa stawki cenowe? MUSZE wynajac kogos do odsprzatania domu po zakonczeniu wykonczeniówki. Prosze o jakies wskazówki. Pozdrawiam, G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.08.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witajcie .Prosze o namiar na sprawdzonego hydraulika . Chcę wykonac instalacje Co,wod i kan . Proszę o namiar poszło na priv. Czy ja też mogę grzecznie poprosić? AQUA AQUA TYLKO AQUA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 07.08.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 WIĘŹBA lub DREWNO do Krakowa Słuchajcie, jakby ktoś z Krakowa potrzebował więźbę lub drewno jakiekolwiek to dajcie znać.... zamawiam sobie filary drewniane pod taras w tartaku zza Krakowa i jakby miał większy transport to będzie taniej dla wszystkich kupujących, więc jakby ktoś coś potrzebował to dajcie znać, zrobimy wspólne zamówienie. znam gościa i jego drewno bo już mi więźbę i tarcicę woził. Wszystko Ok wiec dlatego chcę wziąć właśnie od niego... aha cena za więźbę 650 zł z impregnacja więc chyba atrakcyjna... czy to aby nie Hanusiak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 07.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witajcie .Prosze o namiar na sprawdzonego hydraulika . Chcę wykonac instalacje Co,wod i kan . Proszę o namiar poszło na priv. Czy ja też mogę grzecznie poprosić? AQUA AQUA TYLKO AQUA Ty lepiej dziennik uzupełnij... Bo trochę dawno nic się tam nie pojawiło Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witajcie .Prosze o namiar na sprawdzonego hydraulika . Chcę wykonac instalacje Co,wod i kan . Proszę o namiar poszło na priv. Czy ja też mogę grzecznie poprosić? AQUA AQUA TYLKO AQUA Ty lepiej dziennik uzupełnij... Bo trochę dawno nic się tam nie pojawiło Pozdrawiam, obiecuje przez weekend poprawie:) [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 07.08.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Cześć wszytkim po urlopie. Ale trawa narosła. Nie ma ktoś paru baranów do wypasania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 07.08.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ja mam telefon do gościa który kosi za kasę swoim sprzętem, ale jeszcze go nie sprawdzałam, trudno mi polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 07.08.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Nie masz jakiegoś siostrzeńca, żeby dać mu zarobić na koszeniu trawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.08.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Mysle że "pam" - bardziej to w formie zartu napisal niz w poszukiwaniu kogos do koszenia:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.08.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witajcie .Prosze o namiar na sprawdzonego hydraulika . Chcę wykonac instalacje Co,wod i kan . Proszę o namiar poszło na priv. Czy ja też mogę grzecznie poprosić? AQUA AQUA TYLKO AQUA Ty lepiej dziennik uzupełnij... Bo trochę dawno nic się tam nie pojawiło Pozdrawiam, uzupełnione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts