Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sloneczko - tak, ale Google mi nie powioe, kto jest fachowiec a kto partacz ;)

wole kogos z polecenia.

Hmmm - nie demonizuj :lol: - w przypadku wykonywania blatów z granitu / a taki ja mam w kuchni / najważniejsza jest estetyczna obróbka a to można łatwo sprawdzić jak przywiozą Ci blat , oraz w przypadku wycinania dużych otworów w blacie pod zlew czy inne wynalazki zazbrojenie blatu w tych okolicach od spodu - ale - u mnie otwory pod zlew i pod płytę wycinali na miejscu podczas montażu - łatwo więc jest skontrolować jak to robią .

Witam, bede wdzieczny za namiary na sprawdzona ekipe do elewacji (ocieplenie plus tynk) na juz.

Po tej, z ktora bylem umowiony nagle kontakt sie urwal. Mieli zaczać w poniedzialek i poki co się nie pojawili, mimo, ze rusztowania juz u mnie zostawili. Jeszcze w poniedzialek rano rozmawialem z szefem, mial byc za pol godziny, ale juz po pol godzinie telefon poza zasiegiem i tak do teraz. Generalnie dziwna sprawa, ale mniejsza z tym.

Materiały juz zakupione, wiec startowac mozna od zaraz.

Pozdr,

Tomek

Witam, bede wdzieczny za namiary na sprawdzona ekipe do elewacji (ocieplenie plus tynk) na juz.

Po tej, z ktora bylem umowiony nagle kontakt sie urwal. Mieli zaczać w poniedzialek i poki co się nie pojawili, mimo, ze rusztowania juz u mnie zostawili. Jeszcze w poniedzialek rano rozmawialem z szefem, mial byc za pol godziny, ale juz po pol godzinie telefon poza zasiegiem i tak do teraz. Generalnie dziwna sprawa, ale mniejsza z tym.

Pozdr,

Tomek

Faktycznie dziwna sprawa Ale ja bym poczekał Moze faktycznie coś im wypadło

Pozdr,

Tomek

gdyby się jednak nie odnaleźli to spróbuj u Pana Romka - robił u nas, efekt oglądałeś ;-) może ma akurat wolny termin. tel. 511 781 848

Wczoraj usłyszałam wycene mojego przyłacza 25 000zł, może macie kogoś godnego polecenia i taniego :lol:

Proszę sprawdzić na Białej Liście; :wink:

Ale właśnie pisałam kilka postów wyżej że Panowie z Białej Listy mają bardzo odległe terminy :cry:

No cóż mam kolejna wycenę z białej listy teraz opiewającą na 35tyś, więc chyba sama się przebranżowię i zacznę ludziom robić przyłącza bo to super dochodowa praca (roboty na 2-3dni, większość robi koparka - za 350m2 ziemi z wykopu zapłaciłam 1700zł a przy przyłączu mam znaczniej mniej, przyjmując 200zł za przepych X16m daje mi 3200zł, do tego materiał niech kosztują 5tyś to powiedzcie mi za co gość chce 35tyś). Papierologię załatwiłam sama bo jest to dla mnie żaden problem z racji wykowanego zawodu . Ja żeby zarobić 35tyś tyram przez ładny kawał czasu.... robiąc rzeczy dużo bardziej poważniejsze niż wrzucenie rur do gleby

sto lat Słoneczko!!

Ponawiam pytanie o geodetę. Czy ktoś niedawno tyczył domek? i za ile? i u kogo?

A dziękuję :)

Natomiast namiary na geodetę już Ci gdzieś podawałam.

Dzwoniłaś do pana Posła? 604 616 196

Redpradnik, nie byłabym sobą, gdybym... więc umieść swojego linka w tagach , nie ;)

sto lat Słoneczko!!

Ponawiam pytanie o geodetę. Czy ktoś niedawno tyczył domek? i za ile? i u kogo?

A dziękuję :)

Natomiast namiary na geodetę już Ci gdzieś podawałam.

Dzwoniłaś do pana Posła? 604 616 196

Redpradnik, nie byłabym sobą, gdybym... więc umieść swojego linka w tagach , nie ;)

dałem img bo to jest zdjęcie - chciałem żeby się wyświetliło jednak jest to jakies php i nie wyswietla:/