Sloneczko 07.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Zadzwoń do pana Andrzeja Posła: 604 616 196. Pracuje w gminie Zielonki i tyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.09.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam, czy ktos z Panstwa moze polecic jakiegos wykonawce blatów granitowych w Krakowie (lub niedaleko pod)? Chciałbym takie blat zamowic do kuchni. z góry dziekuje. Maff, może spróbuj przez google? http://tiny.pl/hqxwl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maff 07.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Sloneczko - tak, ale Google mi nie powioe, kto jest fachowiec a kto partacz wole kogos z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 08.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Sloneczko - tak, ale Google mi nie powioe, kto jest fachowiec a kto partacz wole kogos z polecenia. Hmmm - nie demonizuj - w przypadku wykonywania blatów z granitu / a taki ja mam w kuchni / najważniejsza jest estetyczna obróbka a to można łatwo sprawdzić jak przywiozą Ci blat , oraz w przypadku wycinania dużych otworów w blacie pod zlew czy inne wynalazki zazbrojenie blatu w tych okolicach od spodu - ale - u mnie otwory pod zlew i pod płytę wycinali na miejscu podczas montażu - łatwo więc jest skontrolować jak to robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zinger75 08.09.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, bede wdzieczny za namiary na sprawdzona ekipe do elewacji (ocieplenie plus tynk) na juz. Po tej, z ktora bylem umowiony nagle kontakt sie urwal. Mieli zaczać w poniedzialek i poki co się nie pojawili, mimo, ze rusztowania juz u mnie zostawili. Jeszcze w poniedzialek rano rozmawialem z szefem, mial byc za pol godziny, ale juz po pol godzinie telefon poza zasiegiem i tak do teraz. Generalnie dziwna sprawa, ale mniejsza z tym. Materiały juz zakupione, wiec startowac mozna od zaraz. Pozdr,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 08.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, bede wdzieczny za namiary na sprawdzona ekipe do elewacji (ocieplenie plus tynk) na juz. Po tej, z ktora bylem umowiony nagle kontakt sie urwal. Mieli zaczać w poniedzialek i poki co się nie pojawili, mimo, ze rusztowania juz u mnie zostawili. Jeszcze w poniedzialek rano rozmawialem z szefem, mial byc za pol godziny, ale juz po pol godzinie telefon poza zasiegiem i tak do teraz. Generalnie dziwna sprawa, ale mniejsza z tym. Materiały juz zakupione, wiec startowac mozna od zaraz. Pozdr, Tomek Faktycznie dziwna sprawa Ale ja bym poczekał Moze faktycznie coś im wypadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 08.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, bede wdzieczny za namiary na sprawdzona ekipe do elewacji (ocieplenie plus tynk) na juz. Po tej, z ktora bylem umowiony nagle kontakt sie urwal. Mieli zaczać w poniedzialek i poki co się nie pojawili, mimo, ze rusztowania juz u mnie zostawili. Jeszcze w poniedzialek rano rozmawialem z szefem, mial byc za pol godziny, ale juz po pol godzinie telefon poza zasiegiem i tak do teraz. Generalnie dziwna sprawa, ale mniejsza z tym. Materiały juz zakupione, wiec startowac mozna od zaraz. Pozdr, Tomek gdyby się jednak nie odnaleźli to spróbuj u Pana Romka - robił u nas, efekt oglądałeś może ma akurat wolny termin. tel. 511 781 848 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 09.09.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wczoraj usłyszałam wycene mojego przyłacza 25 000zł, może macie kogoś godnego polecenia i taniego Proszę sprawdzić na Białej Liście; Ale właśnie pisałam kilka postów wyżej że Panowie z Białej Listy mają bardzo odległe terminy No cóż mam kolejna wycenę z białej listy teraz opiewającą na 35tyś, więc chyba sama się przebranżowię i zacznę ludziom robić przyłącza bo to super dochodowa praca (roboty na 2-3dni, większość robi koparka - za 350m2 ziemi z wykopu zapłaciłam 1700zł a przy przyłączu mam znaczniej mniej, przyjmując 200zł za przepych X16m daje mi 3200zł, do tego materiał niech kosztują 5tyś to powiedzcie mi za co gość chce 35tyś). Papierologię załatwiłam sama bo jest to dla mnie żaden problem z racji wykowanego zawodu . Ja żeby zarobić 35tyś tyram przez ładny kawał czasu.... robiąc rzeczy dużo bardziej poważniejsze niż wrzucenie rur do gleby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwitkowicz 09.09.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czy możecie mi kogos polecić do podłaczenia pompy ciepła + wykonania dolnego żódła ?Jest ciekawa promocja na pompy Vaillanta w ciekawej cenie tylko bez montażu. A kogoś takiego potrzebuję praktycznie na już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.09.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dzisiaj Słoneczko ma urodziny WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STO LAT !!! http://xxxinspiracjexxx.blox.pl/resource/sloneczniki_w_rafii_300x300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 09.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 To ja też zyczę STO LAThttp://images2.fotosik.pl/178/efa7881526c190a9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.09.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dzięki, dzięki Póki co, sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 09.09.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam Buduje sie w okolicach Wrocławia ale znalazłam wykonawcę od wykończeniówki, który jest z okolic Krakowa. Mam więc pytanie - czy ktoś słyszał o takim wykonawcy - PAWEŁ STACHURA ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.09.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie wiecie gdzie w Krakowie oprocz Grodexu mozna dostac postarzaną deskę podłogowa? Grodex ceni sobie cos takiego w mojej opini wysoko 190 zł:/ http://www.parkiety.krakow.pl/thumb/phpThumb.php?src=../images/IMG_2356_1.JPG&h=600&w=600&f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 10.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 O ile się nie mylę to na ich stronie jest promocja na ta deskę ze 190 na 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 sto lat Słoneczko!! Ponawiam pytanie o geodetę. Czy ktoś niedawno tyczył domek? i za ile? i u kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ooooooooooo faktycznie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.09.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 sto lat Słoneczko!! Ponawiam pytanie o geodetę. Czy ktoś niedawno tyczył domek? i za ile? i u kogo? A dziękuję Natomiast namiary na geodetę już Ci gdzieś podawałam. Dzwoniłaś do pana Posła? 604 616 196 Redpradnik, nie byłabym sobą, gdybym... więc umieść swojego linka w tagach , nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 sto lat Słoneczko!! Ponawiam pytanie o geodetę. Czy ktoś niedawno tyczył domek? i za ile? i u kogo? A dziękuję Natomiast namiary na geodetę już Ci gdzieś podawałam. Dzwoniłaś do pana Posła? 604 616 196 Redpradnik, nie byłabym sobą, gdybym... więc umieść swojego linka w tagach , nie dałem img bo to jest zdjęcie - chciałem żeby się wyświetliło jednak jest to jakies php i nie wyswietla:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 10.09.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts