Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

POMOCY !

Zamówiłem ceramikę do łazienki, wpłaciłem zaliczkę.

Firma :

LAVABO

Zakopiańska 56 paw. 4

30-418 Kraków

12 267 25 40

Towar miał być 2 tygodnie temu, nie ma kontaktu, w biurze cisza.

Czy znacie ww firmę, czy mam lecieć na policję, co o nich sądzić ?

Cholera mnie zaraz trafi, łazienka rozbabrana, pomóżcie !

:evil: J

Ja nie mam szczescia w hazardzie. Ja z tych od roboty i milosci :oops:

Rencia no wlasnie czuje ze mi sie jakis hak ... nie powiem gdzie wbil :o ... bo to by bylo nie parlamentarne ale to chyba dlatego ze agrest wyrywalem :-? .

Ale, ale ... ostatnio podobno Zbyszek jezdzil po Polsce sprawdzac gdzie by tu jeszcze mozna automat do gry wstawic :lol: ... a ja mam tyle miejsca ... jakby poprosil tobym upchnao z 2 sztuki.

POMOCY !

Zamówiłem ceramikę do łazienki, wpłaciłem zaliczkę.

Firma :

LAVABO

Zakopiańska 56 paw. 4

30-418 Kraków

12 267 25 40

Towar miał być 2 tygodnie temu, nie ma kontaktu, w biurze cisza.

Czy znacie ww firmę, czy mam lecieć na policję, co o nich sądzić ?

Cholera mnie zaraz trafi, łazienka rozbabrana, pomóżcie !

:evil: J

Masz tu jeszcze inne telefony do nich: http://www.lavabo.pl/

Grzegorz Janków

509 850 334

Tomasz Urbańczyk

609 845 808

Postrasz ich policją, masz prawo.

Gdzie kupić studzienki rewizyjne??

Potrzebuje na zagięcia kanalizacji - 2 szt

Dzwoniłem do ślusarczyka on ma jedynie kręgi betonowe ( wg mnie drogie) i trzeba by było zrobić dziure w betonie i osadzic na jakims kleu wolal bym cos gotowego i plastikowego moze ktos kupowal?

Sprobuj w Semexie ( http://www.semex.pl/ ), ja kupowalem tam studnie drenarskie, potrafili sprowadzic w miare szybko i w calkiem przyzwoitej cenie.

Mam mozliwosc "sprowadzenia" drzewa do kominka - brzoza , dąb od goscia ktory mi przywoził więźbe na dach - życzy sobie 150 zł za m3 ścinanego w tym roku wiec nadaje sie do palenia z arok - na allegro ceny od 180-200 plus transport

Jednak jednorazowo przywozi 15-20 m3 - czy ktos z Was nie byłby zainteresowany?

Nie porąbane - w balach 1 metrowych

Mam mozliwosc "sprowadzenia" drzewa do kominka - brzoza , dąb od goscia ktory mi przywoził więźbe na dach - życzy sobie 150 zł za m3 ścinanego w tym roku wiec nadaje sie do palenia z arok - na allegro ceny od 180-200 plus transport

powiem szczerze... że bez rewelacji i do tego trzeba brać duże ilości, w lesie brzoza kosztuje 130 i do tego trzeba doliczyć transport, więc w najgorszym wypadku wyjdzie to samo ale ilość dowolna. Za 170 zł ja kupiłem 3 tygodnie temu buka już pociętego tylko do porąbania a za 180 gość sprzedawał porąbany. Także jak dla mnie cena średnia, ale to moja opinia.

Zastanów się czy aby naprawdę warto ...

Sto pięćdziesiąt za kubik dębu i brzozy / brzoza mało kaloryczna jest / w metrówkach - czyli trzeba to pociąć piłą i porąbać na ćwiartki - kupa pracy - naprawdę kupa - wiem bo kilka metrówek jaworu miałem i nieźle się narobiłem - ale ja miałem kilka metrówek - a Ty piszesz o kilkudziesięciu metrach przestrzennych !

Jak chcesz to dam Ci namiary na gościa z Wadowic od którego rok i dwa lata temu drewno do kominka brałem - z dowozem na miejsce życzył sobie wówczas 175zł/mp bucyny i grabiny pociupanej w ćwiartki / minimum 5mp / - czyli najlepszego drewna do kominka . Jakie teraz ma ceny nie wiem .

Ja za 150zł /mp w metrówkach dębu i brzozy nigdy bym nie dał ...