rencia 05.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Proszę !!!! Wystarczyła że Agacka się na forum pojawiła to i reszta starych forumowiczów GK też się ujawnia! Pozdrawiam wszystkich ujawnionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Protestuje ... wcale nie jestem taki stary Aga. Blacha po 2 latach bez uwag - bez korozji, kolor bez zmian, pieknie sie swieci Mam prelaq nova typ Era. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 POMOCY ! Zamówiłem ceramikę do łazienki, wpłaciłem zaliczkę. Firma : LAVABO Zakopiańska 56 paw. 4 30-418 Kraków 12 267 25 40 Towar miał być 2 tygodnie temu, nie ma kontaktu, w biurze cisza. Czy znacie ww firmę, czy mam lecieć na policję, co o nich sądzić ? Cholera mnie zaraz trafi, łazienka rozbabrana, pomóżcie ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 05.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Protestuje ... wcale nie jestem taki stary No tak na forum 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale z przerwami co zdecydowanie przyczynia sie do mojego odmlodzenia ... ale no masz tak mi w papiery zagladnac ... CBA czy co a ja na pewno dzialki na Helu nie chcialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Pit a może coś z hazardem?? Dzięki kochani za wszystkie info. Głowa mi zaraz eksploduje od tych wszystkich wiadomości...ale będzie bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 05.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ...... a ja na pewno dzialki na Helu nie chcialem To się zrobi żeś chciał a! i haczyk będzie gotowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.10.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja nie mam szczescia w hazardzie. Ja z tych od roboty i milosci Rencia no wlasnie czuje ze mi sie jakis hak ... nie powiem gdzie wbil ... bo to by bylo nie parlamentarne ale to chyba dlatego ze agrest wyrywalem . Ale, ale ... ostatnio podobno Zbyszek jezdzil po Polsce sprawdzac gdzie by tu jeszcze mozna automat do gry wstawic ... a ja mam tyle miejsca ... jakby poprosil tobym upchnao z 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.10.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak pięknie powiedziane od roboty i miłości....ciekawe ta kolejność to przypadkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.10.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 POMOCY ! Zamówiłem ceramikę do łazienki, wpłaciłem zaliczkę. Firma : LAVABO Zakopiańska 56 paw. 4 30-418 Kraków 12 267 25 40 Towar miał być 2 tygodnie temu, nie ma kontaktu, w biurze cisza. Czy znacie ww firmę, czy mam lecieć na policję, co o nich sądzić ? Cholera mnie zaraz trafi, łazienka rozbabrana, pomóżcie ! J Masz tu jeszcze inne telefony do nich: http://www.lavabo.pl/ Grzegorz Janków 509 850 334 Tomasz Urbańczyk 609 845 808 Postrasz ich policją, masz prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Rencia no wlasnie czuje ze mi sie jakis hak ... nie powiem gdzie wbil Przyjechać i wyciągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No po takim oświadczeniu Pit się nie opędzi od różnych propozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 06.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Gdzie kupić studzienki rewizyjne??Potrzebuje na zagięcia kanalizacji - 2 szt Dzwoniłem do ślusarczyka on ma jedynie kręgi betonowe ( wg mnie drogie) i trzeba by było zrobić dziure w betonie i osadzic na jakims kleu wolal bym cos gotowego i plastikowego moze ktos kupowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Słoneczko.. .. a słyszałaś coś o kolesiach z LAVABO Pzdr J ...a jak co to 2 granaty w świątecznym ubraniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.10.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wiesz co? Spróbuj ich odwiedzać i dzwonić w dni powszednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 07.10.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Gdzie kupić studzienki rewizyjne?? Potrzebuje na zagięcia kanalizacji - 2 szt Dzwoniłem do ślusarczyka on ma jedynie kręgi betonowe ( wg mnie drogie) i trzeba by było zrobić dziure w betonie i osadzic na jakims kleu wolal bym cos gotowego i plastikowego moze ktos kupowal? Sprobuj w Semexie ( http://www.semex.pl/ ), ja kupowalem tam studnie drenarskie, potrafili sprowadzic w miare szybko i w calkiem przyzwoitej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravik3 07.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Grupo Krakowska!Czy ktoś może polecić mi ekipę do układania kostki solidną ale nie rujnujacą kieszeni:)Czy ktoś już ma jakieś doświadczenie w wyborze kostki (myślę o betonowej). Jaka firma? Gdzie kupić? Jakie ceny za robociznę?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.10.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam mozliwosc "sprowadzenia" drzewa do kominka - brzoza , dąb od goscia ktory mi przywoził więźbe na dach - życzy sobie 150 zł za m3 ścinanego w tym roku wiec nadaje sie do palenia z arok - na allegro ceny od 180-200 plus transport Jednak jednorazowo przywozi 15-20 m3 - czy ktos z Was nie byłby zainteresowany?Nie porąbane - w balach 1 metrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 07.10.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam mozliwosc "sprowadzenia" drzewa do kominka - brzoza , dąb od goscia ktory mi przywoził więźbe na dach - życzy sobie 150 zł za m3 ścinanego w tym roku wiec nadaje sie do palenia z arok - na allegro ceny od 180-200 plus transport Jednak jednorazowo przywozi 15-20 m3 - czy ktos z Was nie byłby zainteresowany? Nie porąbane - w balach 1 metrowych powiem szczerze... że bez rewelacji i do tego trzeba brać duże ilości, w lesie brzoza kosztuje 130 i do tego trzeba doliczyć transport, więc w najgorszym wypadku wyjdzie to samo ale ilość dowolna. Za 170 zł ja kupiłem 3 tygodnie temu buka już pociętego tylko do porąbania a za 180 gość sprzedawał porąbany. Także jak dla mnie cena średnia, ale to moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.10.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam mozliwosc "sprowadzenia" drzewa do kominka - brzoza , dąb od goscia ktory mi przywoził więźbe na dach - życzy sobie 150 zł za m3 ścinanego w tym roku wiec nadaje sie do palenia z arok - na allegro ceny od 180-200 plus transport Jednak jednorazowo przywozi 15-20 m3 - czy ktos z Was nie byłby zainteresowany? Nie porąbane - w balach 1 metrowych Zastanów się czy aby naprawdę warto ... Sto pięćdziesiąt za kubik dębu i brzozy / brzoza mało kaloryczna jest / w metrówkach - czyli trzeba to pociąć piłą i porąbać na ćwiartki - kupa pracy - naprawdę kupa - wiem bo kilka metrówek jaworu miałem i nieźle się narobiłem - ale ja miałem kilka metrówek - a Ty piszesz o kilkudziesięciu metrach przestrzennych ! Jak chcesz to dam Ci namiary na gościa z Wadowic od którego rok i dwa lata temu drewno do kominka brałem - z dowozem na miejsce życzył sobie wówczas 175zł/mp bucyny i grabiny pociupanej w ćwiartki / minimum 5mp / - czyli najlepszego drewna do kominka . Jakie teraz ma ceny nie wiem . Ja za 150zł /mp w metrówkach dębu i brzozy nigdy bym nie dał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts