anulawasz 20.10.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, Właśnie rozstalem się z fliziarzem, mogę go spokojnie polecić. Robi migiem, istny Da Vinci (nie tylko kafelkuje, zrobi kompleksowo łazienkę, postawi sciankę, resztę z wykończeniówki, ba - robi za dekoratora wnętrz.). Cena 30zł/m2 bez żadnych doliczeń. A i przy końcowym rozliczeniu można liczyć na niespodziankę. Kontakt przez priv. Ponowię kiedyś zadane pytanko - wie ktoś gdzie najlepiej kupić panele z montażem, drzwi - w cenach poniżej katalogowych (porta, DRE etc.)? Pozdrawiam Krzysiek[/quote bardzo proszę o namiary do fliziarza.Pozdrawiam] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, Właśnie rozstalem się z fliziarzem, mogę go spokojnie polecić. Robi migiem, istny Da Vinci (nie tylko kafelkuje, zrobi kompleksowo łazienkę, postawi sciankę, resztę z wykończeniówki, ba - robi za dekoratora wnętrz.). Cena 30zł/m2 bez żadnych doliczeń. A i przy końcowym rozliczeniu można liczyć na niespodziankę. Kontakt przez priv. Ponowię kiedyś zadane pytanko - wie ktoś gdzie najlepiej kupić panele z montażem, drzwi - w cenach poniżej katalogowych (porta, DRE etc.)? Pozdrawiam Krzysiek[/quote bardzo proszę o namiary do fliziarza.Pozdrawiam] Witam Może tu Ktoś się znajdzie; http://forum.muratordom.pl/post3537800.htm#3537800 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 21.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Nadal nie wybralismy materialu na parapety:/Granit jest drogi , drewno odpada , a marmur mnie nie przekonuje - zrobilismy ramke z marmuru przy kominku i juz widac jakies plamy od popiołu:/ Z czego macie parapety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 21.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Z czego macie parapety?? Ja od 4 lat mam z aglomarmuru i złego słowa nie powiem. Żona też Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.10.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Z czego macie parapety?? U nas złoty dąb z PCV, jak okna Jest nawet sklep internetowy z dużym wyborem: http://www.intex.info.pl/sklep/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 22.10.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Toż to moje rodzinne miasto! Ale jednak trochę daleko od krakowa :/ Przecież oni mają oddział w Krakowie. Zaraz za obwodnicą jadąc do Wieliczki. Mi montowali drzwi w Skawinie. Opłata za dojazd 0zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 22.10.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Z czego macie parapety?? U nas złoty dąb z PCV, jak okna Jest nawet sklep internetowy z dużym wyborem: http://www.intex.info.pl/sklep/ U mnie zloty dąb z blachy pokrytej pcv. Jak okna (od wewn mam pcv też w kolorze okien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 22.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam, Podaję namiar do mojego fliziarza, bo mi się skrzynka priv zapycha... Pan Jacek 506810903 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 22.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Nadal nie wybralismy materialu na parapety:/ Granit jest drogi , drewno odpada , a marmur mnie nie przekonuje - zrobilismy ramke z marmuru przy kominku i juz widac jakies plamy od popiołu:/ Z czego macie parapety?? Zrób sobie z klinkieru lub z blachy i przestań nudzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 22.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Nadal nie wybralismy materialu na parapety:/ Granit jest drogi , drewno odpada , a marmur mnie nie przekonuje - zrobilismy ramke z marmuru przy kominku i juz widac jakies plamy od popiołu:/ Z czego macie parapety?? Blacha stalowa ocynk, ten sam kolor co podbitka. Mamy je od pól roku wiec dużo na temat trwałości nie powiem, ale wyglądają w porządku i cena była przywzoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Tak mi sie zdaje , że na początku była mowa o parapetach wewnętrznych. Jestem za aglomarmurem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 22.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Tak mi sie zdaje , że na początku była mowa o parapetach wewnętrznych. Jestem za aglomarmurem. redpradnik jest na etapie elewacji wiec raczej zewnetrzne Ale - niech sie wypowie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 22.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Tak mi sie zdaje , że na początku była mowa o parapetach wewnętrznych. Jestem za aglomarmurem. redpradnik jest na etapie elewacji wiec raczej zewnetrzne Ale - niech sie wypowie zainteresowany zewnętrzne mam z blachy pisalem o wewnetrznych jak ten aglomarmur sie sprawdza ?? Gdize w Krakowie go kupowalsicie? Mam wytynkowane sciany i narozniki na rogach... sprzedawca poddal mi pomysl aby zamowic idealne parapety na wymiar nie wcinac sie w sciane,... bo teoretycznie nigdy nie dotne idealnie naroznika cos moge zruszać itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Mam wytynkowane sciany i narozniki na rogach... sprzedawca poddal mi pomysl aby zamowic idealne parapety na wymiar nie wcinac sie w sciane,... bo teoretycznie nigdy nie dotne idealnie naroznika cos moge zruszać itp Parapet raczej powinien być dłuższy od okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 22.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Pewnie zamowie dłuższe po 2 cm na kazda strone i 4 cm poza pustak do wewnatrz pomieszczenia Na90% zdecyduje sie na aglomarmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.10.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 My też mamy parapety z aglomarmuru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek066 22.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Na ile byście wycenili taką robotę:- położenie rur kanalizacyjnych (na etapie fundamentów) : na parterze jedna kuchnia i łazienka, wyprowadzenie do łazienki na poddaszu, kolejny punkt w pomieszczeniu gospodarczym, dwa wyjscia w garażu pod kratke ściekową. Przebicie sciany fundamentowej i wyprowadzenie rury kanalizacyjnej na zewnątrz. - przebicie przez scianę i poprowadzenie rury na wodę 1tys za materiał i robocizne czy moze więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 22.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Na ile byście wycenili taką robotę: - położenie rur kanalizacyjnych (na etapie fundamentów) : na parterze jedna kuchnia i łazienka, wyprowadzenie do łazienki na poddaszu, kolejny punkt w pomieszczeniu gospodarczym, dwa wyjscia w garażu pod kratke ściekową. Przebicie sciany fundamentowej i wyprowadzenie rury kanalizacyjnej na zewnątrz. - przebicie przez scianę i poprowadzenie rury na wodę 1tys za materiał i robocizne czy moze więcej ? Jak Ci ktos to zrobi za 1000 zl ale za sama robocizne to bedize dobrze Mnie same materiały na zrobienie kanalizy w fundamentach wyszly ponad 1000 zl Rury 160-tki pomaranczowe sa piekielnie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 22.10.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 szukam wstępnie jakiegoś architekta/ specjalisty/ doradcy/ kreatora od wnętrz potrzeba ładnie doradzić przy salonie kuchni i łazience oczywiście tani solidny i głową (laptopem) pełną pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek066 22.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Na ile byście wycenili taką robotę: - położenie rur kanalizacyjnych (na etapie fundamentów) : na parterze jedna kuchnia i łazienka, wyprowadzenie do łazienki na poddaszu, kolejny punkt w pomieszczeniu gospodarczym, dwa wyjscia w garażu pod kratke ściekową. Przebicie sciany fundamentowej i wyprowadzenie rury kanalizacyjnej na zewnątrz. - przebicie przez scianę i poprowadzenie rury na wodę 1tys za materiał i robocizne czy moze więcej ? Jak Ci ktos to zrobi za 1000 zl ale za sama robocizne to bedize dobrze Mnie same materiały na zrobienie kanalizy w fundamentach wyszly ponad 1000 zl Rury 160-tki pomaranczowe sa piekielnie drogie No właśnie. Tak też myślałem że trochę za optymistycznie powiedziałem. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts