redpradnik 03.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 w sensie ze mi nikt nie odpisze? czy nie przejmowac sie inna trasa przyłączy? Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 w sensie ze mi nikt nie odpisze? czy nie przejmowac sie inna trasa przyłączy? Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Ja zamawiałem na ul. Jakuba na Kazimierzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 03.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? W Grudniku na Kuźnicy widziałam na jednym z luster naklejone namiary na firmę robiącą lustra na wymiar - można od razu zobaczyć, czy firma warta zainteresowania:-) pozdrK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 03.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? W Grudniku na Kuźnicy widziałam na jednym z luster naklejone namiary na firmę robiącą lustra na wymiar - można od razu zobaczyć, czy firma warta zainteresowania:-) pozdrK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 03.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 W grudniku bylem raz i o raz za duzo , nie mila obsluga , malo wiedzaca na temat kabin - i drogo jak cholera kupilem cala ceramike w megalazienki o 2000 taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emer 03.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Spróbuj tutaj: http://www.krakszklo.pl. Do niedawna byli w Krakowie, teraz niestety przenieśli się trochę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Spróbuj tutaj: http://www.krakszklo.pl. Do niedawna byli w Krakowie, teraz niestety przenieśli się trochę dalej... Krakszkło mi odradzali - drogo i kosmiczne terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 03.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 zadzown do szklarza na ul Powstańców /kolo Batowic/ 412 95 95 http://www.qurek.pl ja tam kupowałam, rano zamowienie, popołudniu odbiór. Nie zaomnij kupić specjalnego silikonu do luster Ceny lustra Srebrne 4 mm - 80 zl/m2 Srebrne 5 mm - 100 zl/m2 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Spróbuj tutaj: http://www.krakszklo.pl. Do niedawna byli w Krakowie, teraz niestety przenieśli się trochę dalej... Krakszkło mi odradzali - drogo i kosmiczne terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 03.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 zamaskowali łebki śrub? czy nie? a jak tak to jak? Do ściany kołkami rozporowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie maskowali. Są to mosiężne, z płaskimi łebkami śrubki krzyżaczkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 04.11.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Krakszkło mi odradzali - drogo i kosmiczne terminy. Mam inne wrażenia. Korzystałem z ich usług 3 razy. Lustra na wymiar. Jedno okrągłe. Terminy typu: parę dni. Z tym, ze to były małe lustra (największe około 80x120 - juz nie pamiętam ) Co do cen to jakoś nie szukałem innych, więc może rzeczywiście większe. Teraz mają siedzibę w Niepołomicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 04.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Krakszkło mi odradzali - drogo i kosmiczne terminy. Mam inne wrażenia. my robilismy u nich dwa dość duże lustra (90 x 190) całość kosztowała nas - z transportem - 500 zł; nie wiem jak ma sie to w porównaniu do konkurencji, bo nie znaleźliśmy takowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 04.11.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja kupowałem lustro w Skawinie u szklarza. Cena bodajże 135zł - 80x160cm. Lustro 4 albo 5mm. Klejone silikonem do ściany (oczywiście silikonem do luster). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.11.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 W Castoramie na Pilotów jest wewnątrz stoisko oprawiające obrazy i lustra. Lustro na wymiar na miejscu, ramy też. I niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 05.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dach mam podparty na 4 drewnianych słupach ktore sa w sciankach działowych - zaryzykowałem i oblozylem je papą nastepnie siatką tynkarska i zatynkowalem razem ze scianami :/Niestety peklo ... co bylo pewnie do przewidzenia - teraz zastanawiam sie jak to naprawic - czlowiek ktory robil mi zabudowe twierdzi ze sa podobno jakies tasmy mapeia , ktos inny doradzał mi akryl - odkuc i akrylem zaciągnąć - jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 05.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dach mam podparty na 4 drewnianych słupach ktore sa w sciankach działowych - zaryzykowałem i oblozylem je papą nastepnie siatką tynkarska i zatynkowalem razem ze scianami :/ Niestety peklo ... co bylo pewnie do przewidzenia - teraz zastanawiam sie jak to naprawic - czlowiek ktory robil mi zabudowe twierdzi ze sa podobno jakies tasmy mapeia , ktos inny doradzał mi akryl - odkuc i akrylem zaciągnąć - jakies pomysly? Mam tak samo. Po tynkowaniu, po pewnym czasie popekały. Miałem taki pomysł, aby skuć tynk i wstawić listwę drewnianą, imitującą jakby dalszą część słupa. Ale po pomalowaniu białą farbą gruntującą, przestało pękać. Postanowiłem zaszpachlować i czekać czy faktycznie przestało dalej pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 06.11.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam! Może ktoś poleci gdzie w krakowie/okolicach kupić parę drzewek (owocowe i liściaste)? Pozdrawiam Krzysiek ja bywam na ul. Malborskiej (przecznica z Wielickiej, na przeciwko stacji BP), bardzo miła obsługa, fajnie doradzają. Znalazłam u nich na przykład Jarzębinę, której nigdzie indziej nie ma, nawet w sklepach internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 06.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam Tak, dotacja była a czy jeszcze jest to nie jestem tego wstanie sprawdzić. Dostałem 40% zwrotu kosztów inwestycji proekologicznych czyli PC i Solarów . Pod koniec musieli mnie odwiedzic na budowie sprawdzili czy wszystko mam- nie wszystkich odwiedzaja i sprawdzają) i po miesiącu dostałem pieniązki. Potrzeba było: Wniosek -Oryginały faktur -oświadczenie wykonawcy ze wszystko zostało zainstalowane pod tym i tym adresem -Zaświadczenie o niezaleganiu z podatkiem do gminy czy możesz napisać jakie PC zastosowałeś? Jakie były tego koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 06.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Gdzie kupowaliscie karnisze?? Castorama itp? czy jest jakis sklep w KRk trudniacy sie scisle tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 08.11.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Polecam warsztat szklarski na Prądnickiej Adres: Prądnicka 69, 31-202 Kraków Telefon: (012) 416-31-30 Fax: (012) 416-31-30 Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek: 09:00-17:00 Wprawdzie robiłam tam ramki do zdjęć ale wiem, że tną i wykańczają tam również lustra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts