Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie?

W Luboczy jest producent siatki

Ale to zdaje się jest trochę daleko od Krakowa.. chyba że to jakiś inny Lubocz...;)

Lubocza - obszar Krakowa obecnie osiedle wchodzące w skład Dzielnicy XVII Wzgórza Krzesławickie.

Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie?

W Luboczy jest producent siatki

Ale to zdaje się jest trochę daleko od Krakowa.. chyba że to jakiś inny Lubocz...;)

Lubocza - obszar Krakowa obecnie osiedle wchodzące w skład Dzielnicy XVII Wzgórza Krzesławickie.

dzięki za sprostowanie;) na mapie pokazało mi tylko Lubocz pod Tomaszowem Maz.;) A tu się okazuje że to w okolicach mojej działeczki :lol: :)

a ile płaciliście za koparkę? Czy cena 100zł/h to standard?

Zdecydowanie za duzo ...

Zalezy ile pracy zlecisz mozesz utargowac do 75 zl. , ale wiem ze 80 to standard ...... 90 to max . a stowa to juz przesada :evil:

To ja poproszę o te namiary na tego DOBREGO koparkowego :)

Chcesz najlepszego? Może to ten sam (mieszka w Prusach) :)

Mariusz: 602 340 594

Ten mój jest z Czernichowa. I raczej jest niechętny jeździć nigdzie dalej, bo ma dużo roboty na miejscu. Ale w razie potrzeby służę namiarem (proszę o kontakt na priv).

no właśnie z tego co wiem, to panowie koparkowi niechętnie jeżdżą swoimi sprzętami na duże odległości.. Dlatego ja mam takiego co ma do mnie kilometr... Wiem, że często dojazd koparki jest również liczony jako godziny pracy, więc gdybym wzięła kogoś z drugiego końca Krakowa, to bym się chyba panu nie wypłaciła :D

taki sprzęt pędzi chyba 10km/h a jeszcze w tych korkach...

zmiana tematu :)

dziś mam mieć pierwsza wycene elektryka

PYTANIE ORIENTACYJNE

mam ok 70 pkt ( oświetlenie, wyłączniki, gniazdka) jak oni to liczą ?

od tzw punktu ?

niektórzy liczą za całość?

PYTAM ORIENTACYJNIE - CZEGO SIĘ SPODZIWEAĆ dom ok 150 metrów - mysle ze 5000- 7000 tys wystarczy ?