rencia 09.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? Witam! Na giełdzie samochodowej na Rybitwach - chyba dwie firmy z Wolbromia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.03.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 a ile płaciliście za koparkę? Czy cena 100zł/h to standard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 10.03.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? W Luboczy jest producent siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 10.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? W Luboczy jest producent siatki Ale to zdaje się jest trochę daleko od Krakowa.. chyba że to jakiś inny Lubocz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 10.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 a ile płaciliście za koparkę? Czy cena 100zł/h to standard? Standard to chyba 80zł, przynajmiej rok temu tyle płaciłem i była to normalna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 10.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? W Luboczy jest producent siatki Ale to zdaje się jest trochę daleko od Krakowa.. chyba że to jakiś inny Lubocz... Lubocza - obszar Krakowa obecnie osiedle wchodzące w skład Dzielnicy XVII Wzgórza Krzesławickie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 10.03.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 a ile płaciliście za koparkę? Czy cena 100zł/h to standard? Standard to chyba 80zł, przynajmiej rok temu tyle płaciłem i była to normalna cena. Dwa lata temu również płaciłem 80zł/h - ale - teraz mogą być już inne ceny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 10.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? W Luboczy jest producent siatki Ale to zdaje się jest trochę daleko od Krakowa.. chyba że to jakiś inny Lubocz... Lubocza - obszar Krakowa obecnie osiedle wchodzące w skład Dzielnicy XVII Wzgórza Krzesławickie. dzięki za sprostowanie;) na mapie pokazało mi tylko Lubocz pod Tomaszowem Maz. A tu się okazuje że to w okolicach mojej działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 a ile płaciliście za koparkę? Czy cena 100zł/h to standard? Standard to chyba 80zł, przynajmiej rok temu tyle płaciłem i była to normalna cena. Dwa lata temu również płaciłem 80zł/h - ale - teraz mogą być już inne ceny ... ja tyle placilem w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.03.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Czy ktoś z Was będzie chciał się pozbyć ziemi? działka w okolicy Piasków Wielkich , Soboniowice, Swoszowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 10.03.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dziekuję za namiary .A prosze powiedzcie jaką gruboś drutu zamawiac i szerokośc oczek?Tak to sie chyba nazywa... Bardzo dziękuje za namiary jesteś nie zawodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 a ile płaciliście za koparkę? Czy cena 100zł/h to standard? Zdecydowanie za duzo ... Zalezy ile pracy zlecisz mozesz utargowac do 75 zl. , ale wiem ze 80 to standard ...... 90 to max . a stowa to juz przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 10.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 nowe brzesko - 80 zł za tyną łyżkę 100 - za przednią - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 10.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 To jeszcze zależy od koparkowego. Miałem takiego za 60 zł/h i takiego za 120 zł/h. Ten za 120 zł/h spokojnie pracował dwa razy szybciej niż ten za 60 zł/h. I do tego nie zdemolował mi tak działki. Następnym razem wezmę tego "droższego"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 10.03.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 To ja poproszę o te namiary na tego DOBREGO koparkowego A z tą Luboczą to przepraszam, jest tam dość dobry producent siatki ogrodzeniowej (znajomi sobie go bardzo chwalą), a jeżeli to blisko Twojej budowy to rownież blisko mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareczek1234 10.03.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A czy ktoś poleca jakiegoś Certyfikatora od Świadectw Energetycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 To ja poproszę o te namiary na tego DOBREGO koparkowego Chcesz najlepszego? Może to ten sam (mieszka w Prusach) Mariusz: 602 340 594 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 10.03.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 To ja poproszę o te namiary na tego DOBREGO koparkowego Chcesz najlepszego? Może to ten sam (mieszka w Prusach) Mariusz: 602 340 594 Ten mój jest z Czernichowa. I raczej jest niechętny jeździć nigdzie dalej, bo ma dużo roboty na miejscu. Ale w razie potrzeby służę namiarem (proszę o kontakt na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.03.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no właśnie z tego co wiem, to panowie koparkowi niechętnie jeżdżą swoimi sprzętami na duże odległości.. Dlatego ja mam takiego co ma do mnie kilometr... Wiem, że często dojazd koparki jest również liczony jako godziny pracy, więc gdybym wzięła kogoś z drugiego końca Krakowa, to bym się chyba panu nie wypłaciła taki sprzęt pędzi chyba 10km/h a jeszcze w tych korkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 11.03.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 zmiana tematu dziś mam mieć pierwsza wycene elektryka PYTANIE ORIENTACYJNE mam ok 70 pkt ( oświetlenie, wyłączniki, gniazdka) jak oni to liczą ? od tzw punktu ? niektórzy liczą za całość? PYTAM ORIENTACYJNIE - CZEGO SIĘ SPODZIWEAĆ dom ok 150 metrów - mysle ze 5000- 7000 tys wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts