Konieczki 11.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To ja poproszę o te namiary na tego DOBREGO koparkowego Chcesz najlepszego? Może to ten sam (mieszka w Prusach) Mariusz: 602 340 594 Dzięki ja korzystałam z transportu Pana Mariusza dobrze wiedzieć że koparkowy też jest oki, a tak na marginesie to wydaje mi się że gdzieś czytałam w Twoich wypowiedziach że Mariusza ma kontakt z dobrymi brukarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 11.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 zmiana tematu dziś mam mieć pierwsza wycene elektryka PYTANIE ORIENTACYJNE mam ok 70 pkt ( oświetlenie, wyłączniki, gniazdka) jak oni to liczą ? od tzw punktu ? niektórzy liczą za całość? PYTAM ORIENTACYJNIE - CZEGO SIĘ SPODZIWEAĆ dom ok 150 metrów - mysle ze 5000- 7000 tys wystarczy ? Wydaje mi się za spokojnie powinno staryczć znacznie mniej tak gdzieś koło 7-10tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 11.03.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 zmiana tematu dziś mam mieć pierwsza wycene elektryka PYTANIE ORIENTACYJNE mam ok 70 pkt ( oświetlenie, wyłączniki, gniazdka) jak oni to liczą ? od tzw punktu ? niektórzy liczą za całość? PYTAM ORIENTACYJNIE - CZEGO SIĘ SPODZIWEAĆ dom ok 150 metrów - mysle ze 5000- 7000 tys wystarczy ? "Obdzwonieni" przeze mnie elektrycy z białej i czarnej listy podawali ceny od 58 PLN za punkt aż po 70 PLN....Najlepiej niech Ci ktoś zrobi gotową ofertę( całościową ) -będziesz wiedział na co się przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 11.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 już wiem za tzw punkt - ok 50 zł (gniazdko, lampa , wyłącznik , kabel ...., obwód) czyli ok 3500 za 70 pkt do tego - skrzynka, kabel do licznika do bramy, "odgrominenie " gniazdo siłowe..... i inne uzbiera sie tez ok 1500 wiec ilośc pkt x 50 zł , plus ok 1500 za pozostałe rzeczy - trzeba liczyć ok 5000 - myślałem ze powie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dzięki ja korzystałam z transportu Pana Mariusza dobrze wiedzieć że koparkowy też jest oki, a tak na marginesie to wydaje mi się że gdzieś czytałam w Twoich wypowiedziach że Mariusza ma kontakt z dobrymi brukarzami. Pan Mariusz w międzyczasie rozwinął swoją działalność Do brukarzy przez niego polecanych podawałam już kontakt, ten: pan Rysiek 503 950 092 Powiedz, że od Oli i Krzysia i... targuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 12.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową? Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? Ja polecam firmę Pajęczyna - http://www.pajeczyna.krakow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 13.03.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam , kupie betoniarke w dobrym stanie okolice Krakowa . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soprano99 13.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ja tylko przywitam się z Grupą Krakowską - dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 13.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ja tylko przywitam się z Grupą Krakowską - dzień dobry. Dzień doberek i zabieraj się za budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.03.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Potrzymajcie mocno kciuki, co by się u nas w ogrodzie boćki zatrzymały 2 lata trwało, zanim zdobyliśmy platformę pod gniazdo i uprosili elektrownię o montaż na słupie. Zamontowali nam wczoraj :D Bociany już coraz bliżej i co rok, lecąc na łąki przelatywały nad nami... http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/platforma650.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/platforma_slup650.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/platform_slup650.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.03.2010 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Sloneczko napisal : Potrzymajcie mocno kciuki, co by się u nas w ogrodzie boćki zatrzymały 2 lata trwało, zanim zdobyliśmy platformę pod gniazdo i uprosili elektrownię o montaż na słupie. Zamontowali nam wczoraj :D Bociany już coraz bliżej i co rok, lecąc na łąki przelatywały nad nami... Hejka Sloneczko Swietny pomysl ........ trzymam kciuki za Bocki ale ale chyba wiesz , ze bocki zwykle cos przynosza !? ...... i nie mysle tutaj o zabkach w dziobie , czy aby dobrze sie zastanowiliscie nad tym gniazdkiem blisko domku ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 14.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 świetny pomysł z tym gniazdem rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Hejka Sloneczko Swietny pomysl ........ trzymam kciuki za Bocki ale ale chyba wiesz , ze bocki zwykle cos przynosza !? ...... i nie mysle tutaj o zabkach w dziobie , czy aby dobrze sie zastanowiliscie nad tym gniazdkiem blisko domku ?? Pozdrawiam Właśnie dlatego, m.in. bo się nasze młode cosik ociągają, a będą je widzieć z balkonów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 No jesli tak to ........... Trzymam kciuki za mlody narybek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 15.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Gratuluję pomysłu zrobienia gniazda! A ja chciałam zapytać czy ktoś z Państwa miał może przyjemność skorzystać z usług analizy termowizyjnej??? Pilnie potrzebuję namiar na kogoś kto świadczy takie usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.03.2010 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Google wiedzą wszystko http://tiny.pl/hg9fk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.03.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 a czy ktoś z was robił takie czary, żeby przyłączyć prąd do budynku zanim budynek powstanie i w ten sposób uniknąć ciągnięcia prądu budowlanego?Czy to w ogóle możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 16.03.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 a czy ktoś z was robił takie czary, żeby przyłączyć prąd do budynku zanim budynek powstanie i w ten sposób uniknąć ciągnięcia prądu budowlanego? Czy to w ogóle możliwe? Chyba tylko wtedy jak się ma znajomego elektryka, który jeszcze pracuje w Enionie. A tak to tylko prąd budowlany - ewentualnie od sąsiada jeśli się zgodzi na sublicznik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 elektryk powiedział, że się nie da mam prośbę, jeśli możecie, wejdźcie w ten link: http://lokaba.posadzdrzewo.pl rośnie tam moje wirtualne drzewo, jest taki konkurs firmy tetra pack, jeśli będzie wystarczająco dużo głosów to posadzą to drzewo na prawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 16.03.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Google wiedzą wszystko http://tiny.pl/hg9fk prosiłam raczej o namiary na osoby z którymi mieliście Państwo kontakt, ewentualnie podanie cen za tego typu usługę. Wiem że na którymś forum (chyba warszawskim) forumowicze zamawiali badania termowizyjne grupowo, żeby nie płacić kilka razy za koszty dojazdu... i dodatkowo jakiś rabat mieli z tego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts