Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

1. mam stal fi6 trochę, ale tego kupowaliśmy chyba tylko 300kg. Cena stali idzie w górę bo euro spada, a te ceny sa mocno powiązane ze sobą.. A jaki mam strop.. rany nie wiem, męża zapytam chyba.. Jeszcze się tak wysoko myślami nie zapędzałam :)

2. Jeśli chodzi o ziemię to od razu zapowiedziałam, że zostaje na działce, darmo nie oddam :)

Też chciałam zostwic na ogródek ale z tego co rozmawiałam wczoraj z majstrem, to tej ziemi za dużo jest i trzeba trochę zwieźć bo nie będzie gdzie składować materiałów.. działka mała po prostu..

Witam wszystkich.

Nie znam odpowiedzi na razie na wasze pytania ponieważ dopiero dzisiaj geodeci wyznaczyli mi miejsce pod dom.

Mam natomiast pytanie czy nie wiecie kto ma do sprzedania uzywany garaz blaszak lub pakamerę?

Pilnie kupię za rozsądne pieniądze.

Ja mam do sprzedania używany garaż blaszak 3x5m. Odbiór w Michałowicach. 650zł. Tel. 510 991 420.

Mam na zbyciu duże ilości ziemi z wykopów w miejscowości Śledziejowice. Chętnie poratuję kogoś potrzebującego.

Pozdrawiam

Monika

potrzebuję ładnej ziemi żeby juz sobie wyrównać działkę pod trawke i inne zielone ;)

jaka masz tę ziemię i czy z transportem (?) bo byłabym chetna -okolice makro ;)

potrzebuję ładnej ziemi żeby juz sobie wyrównać działkę pod trawke i inne zielone ;)

jaka masz tę ziemię i czy z transportem (?) bo byłabym chetna -okolice makro ;)

Ziemia jest raczej do wyrównania terenu, bo pod tarwkę i inne roślinki to chyba nie jest dobra ( jest piaszczysto- gliniasta ). Co prawada przed zrobieniem wykopów pod dom, ziemia o której mowa porośnięta była gęstą trawiastą łąką więc.............sama nie wiem, nie jestem specjalistą w tej kwestii. Jeśli chodzi o transport to już jest sprawa odbierającego ziemię.

są fajne składy kamienia przy drodze w stronę Krzywaczki - to niedaleko od ciebie, sama zamierzam kupić od nich kamień na taras.. Ale niestety nie podam ci nazwy miejscowości, bo nie popatrzyłam. ALe jak wsiądziesz w samochód i się przejedziesz to nie da się tego przeoczyć.

mojej ziemi mają być tylko max 2 ciężarówki - będzie wiadomo w przyszłym tygodniu jak zaizolują fundamenty i zasypią.

są fajne składy kamienia przy drodze w stronę Krzywaczki - to niedaleko od ciebie, sama zamierzam kupić od nich kamień na taras.. Ale niestety nie podam ci nazwy miejscowości, bo nie popatrzyłam. Ale jak wsiądziesz w samochód i się przejedziesz to nie da się tego przeoczyć.

mojej ziemi mają być tylko max 2 ciężarówki - będzie wiadomo w przyszłym tygodniu jak zaizolują fundamenty i zasypią.

Proponuję sprawdzić na tej liście. Przeważnie operator koparki ma namiary na transport kamienia.

Sprzęt