Konieczki 08.04.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jest dużo forumowiczów którzy by chętenie wzięli, ale koparkowy Wam nie zaproponował że się ziemia "zaopiekuje". Tak na poważnie to możesz ja rozplantować po działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 08.04.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 po fundamentach zostało sporo stali (więcej niż połowa jak wizdę, a łącznie było ponad 2t fi12) czy to znaczy, że starczy na wszystko? Jutro zapytam majstra. A stal fi6, fi10 ??? Takich nie stosujesz? Z yego co pamiętam , własnie fi6 była dośc droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 08.04.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 1. mam stal fi6 trochę, ale tego kupowaliśmy chyba tylko 300kg. Cena stali idzie w górę bo euro spada, a te ceny sa mocno powiązane ze sobą.. A jaki mam strop.. rany nie wiem, męża zapytam chyba.. Jeszcze się tak wysoko myślami nie zapędzałam 2. Jeśli chodzi o ziemię to od razu zapowiedziałam, że zostaje na działce, darmo nie oddam Też chciałam zostwic na ogródek ale z tego co rozmawiałam wczoraj z majstrem, to tej ziemi za dużo jest i trzeba trochę zwieźć bo nie będzie gdzie składować materiałów.. działka mała po prostu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazobi 08.04.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam - mam pytanie jak jest cena za wykonanie więźby dachowej, montaż folii paroprzepuszczalnej, łat i kontrłat i dachówki, plus obróbki dach dwuspadówka z garażem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 08.04.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Nie znam odpowiedzi na razie na wasze pytania ponieważ dopiero dzisiaj geodeci wyznaczyli mi miejsce pod dom. Mam natomiast pytanie czy nie wiecie kto ma do sprzedania uzywany garaz blaszak lub pakamerę? Pilnie kupię za rozsądne pieniądze. Ja mam do sprzedania używany garaż blaszak 3x5m. Odbiór w Michałowicach. 650zł. Tel. 510 991 420. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 08.04.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A stal fi6, fi10 ??? Takich nie stosujesz? Z yego co pamiętam , własnie fi6 była dośc droga. Ale prętów 6 lub 8 jest stosunkowo mało (bo jest 6 dziesięć razy lżejsza od 12) i jest to do tego zbrojnie rozdzielcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_ryba 08.04.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 poradźcie mi w jednej sprawie - jeśli jest nadmiar ziemi na działce - co z tym zrobić? A dużo tej ziemi jest ... bo ja przyjmę bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 08.04.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja też chętnie przyjmę ziemię... gmina Czernichów, jakieś 20 km na zachód od Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 08.04.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja też jestem zainteresowana , na pólnoc od Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 08.04.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 zorientuję się co z tą ziemią jutro (znaczy ile by jej było) i jeśli jesteście zainteresowani to napiszę ile. Tyle, że transport każdy chętny musiałby pokryć we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 08.04.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja potrzebuję 20 ciężarówek. A skąd ewentualnie trzeba byłoby ją przewieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 08.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A dużo tej ziemi jest ... bo ja przyjmę bardzo chętnie Mam na zbyciu duże ilości ziemi z wykopów w miejscowości Śledziejowice. Chętnie poratuję kogoś potrzebującego. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 08.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Mam na zbyciu duże ilości ziemi z wykopów w miejscowości Śledziejowice. Chętnie poratuję kogoś potrzebującego. Pozdrawiam Monika potrzebuję ładnej ziemi żeby juz sobie wyrównać działkę pod trawke i inne zielone jaka masz tę ziemię i czy z transportem (?) bo byłabym chetna -okolice makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 08.04.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 potrzebuję ładnej ziemi żeby juz sobie wyrównać działkę pod trawke i inne zielone jaka masz tę ziemię i czy z transportem (?) bo byłabym chetna -okolice makro Ziemia jest raczej do wyrównania terenu, bo pod tarwkę i inne roślinki to chyba nie jest dobra ( jest piaszczysto- gliniasta ). Co prawada przed zrobieniem wykopów pod dom, ziemia o której mowa porośnięta była gęstą trawiastą łąką więc.............sama nie wiem, nie jestem specjalistą w tej kwestii. Jeśli chodzi o transport to już jest sprawa odbierającego ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 09.04.2010 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witajcie, Potrzebuje namiar na jakiś kamieniołom albo innego dostarczyciela kamienia/tłucznia. Muszę na drogę dojazdową coś wysypac. (Myślenice) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 09.04.2010 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 są fajne składy kamienia przy drodze w stronę Krzywaczki - to niedaleko od ciebie, sama zamierzam kupić od nich kamień na taras.. Ale niestety nie podam ci nazwy miejscowości, bo nie popatrzyłam. ALe jak wsiądziesz w samochód i się przejedziesz to nie da się tego przeoczyć. mojej ziemi mają być tylko max 2 ciężarówki - będzie wiadomo w przyszłym tygodniu jak zaizolują fundamenty i zasypią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 09.04.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witajcie, Potrzebuje namiar na jakiś kamieniołom albo innego dostarczyciela kamienia/tłucznia. Muszę na drogę dojazdową coś wysypac. (Myślenice) Dzięki Ja też tylko okolice Skały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 są fajne składy kamienia przy drodze w stronę Krzywaczki - to niedaleko od ciebie, sama zamierzam kupić od nich kamień na taras.. Ale niestety nie podam ci nazwy miejscowości, bo nie popatrzyłam. Ale jak wsiądziesz w samochód i się przejedziesz to nie da się tego przeoczyć. mojej ziemi mają być tylko max 2 ciężarówki - będzie wiadomo w przyszłym tygodniu jak zaizolują fundamenty i zasypią. Proponuję sprawdzić na tej liście. Przeważnie operator koparki ma namiary na transport kamienia. Sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwitkowicz 09.04.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Mam na zbyciu duże ilości ziemi z wykopów w miejscowości Śledziejowice. Chętnie poratuję kogoś potrzebującego. Pozdrawiam Monika A jest szansa zorganizować załadunek i ew. transport ??? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 09.04.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A jest szansa zorganizować załadunek i ew. transport ??? Robert Mogę podać ewewntualnie namiary na koparkowego w mojej okolicy oraz transportowca. Telefony mogę przesłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts