PanPaniSmith 23.04.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 kwiatki podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia77 23.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Czy 3.5 m sa jeszcze aktualne? Witam Tak nadal aktualne choć zależałoby nam na sprzedaniu całości. Cena do negocjacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilkujadek 23.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Cześć. Do wszystkich zastanawiających się nad wyborem okien. Jest ciekawa wystawa czołówki polskich producentów i można dostać darmową wejściówkę : http://www.wybieramokna.pl/?strona=zgloszeniePozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 23.04.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Jak zbiornik się napełni to wtedy woda jest odprowadzana do "dołu chłonnego". zapytam brata, bo on nam to załatwia, koparka plus "nasza ekipa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 23.04.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 kwiatki podlewać Żeby zużyc deszczówkę to chyba jakąś plantacie tulipanów albo jakichś gozdzików powinienem stworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 23.04.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Żeby zużyc deszczówkę to chyba jakąś plantacie tulipanów albo jakichś gozdzików powinienem stworzyc Możesz pakować w butelki i sprzedawać do mycia włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vinsane19 24.04.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Mam pytanie o przyłączenie wody w Kocmyrzowie, woda jest w drodze, do działki mam kilkanaście metrów, woda jest po mojej stronie drogi.Mam warunki, woda jest naniesiona na mapkę syt-wys razem z budynkiem, wszystko zostało złożone do urzędu razem z projektem i czekam na pozwolenie na budowe.Czy jak dostane pozwolenie na budowę to muszę robić coś jeszcze, jakieś dodatkowe formalności? Czy pozwolenie na budowę załatwia uzgadnianie w ZUDPie itp?Czy jak będę miał PNB to mogę robić już wodę?Czytalem, ze ludzie robia projekty... po co i jaki projekt? skoro przebieg jest na mapce, a warunki określają technologie jaką należy zrobić wodociąg...Czy musze zglaszac budowe wodociagu w urzedzie, czy moge to po prostu zrobic, a na koncu geodeta zrobi inwentaryzacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonzokrak 24.04.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam Słoneczko i wszystkich uczestników Grupy Krakowskiej. To Mój pierwszy wpis, właśnie wczoraj otrzymałem ostateczność decyzji ( 9 miesięcy czekania 2 złożone projekty ). Vinsane19 jeśli mogę się podzielić moim doświadczeniem z przyłączem wody to mimo że miałem na mapce przebieg wodociągu to i tak musiałem wykonać projekt przyłącza wody (500zł) + uzgodnienie w ZUDPie (40zł). Wszystkim zajął się projektant (złożenie w ZUDPie i złożenie w wodociągach gmina Wielka Wieś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.04.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam Słoneczko i wszystkich uczestników Grupy Krakowskiej. Ooo, witamy Nowego Tylko, czymże ja sobie zasłużyłam na takie wyróżnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonzokrak 24.04.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jak widać po dacie mojej rejestracji obserwuję forum od dawna i Twoje wypowiedzi na Forum. Mam nadzieję że wreszcie zacznę budowę a i moja obecność będzie widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 25.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam, kupie pozostalosci po budowie zwlaszcza deski szalunkowe. 667 336 399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.04.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 a na kiedy je potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 25.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja również z chęcią odkupię deski szalunkowe gm. Kocmyrzów-Luborzyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 25.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam Słoneczko i wszystkich uczestników Grupy Krakowskiej. To Mój pierwszy wpis, (...) gmina Wielka Wieś). Witam sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonzokrak 25.04.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam sąsiada buduję w/g projektu Kwitnący Kasztan czy jest na forum ktoś kto realizuje ten projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 musisz sobie poszukac w innym dziale. Tam sa grupy budujące ten sam projekt będe mieć deski do sprzedania ale za 2 tygodnie chyba. Kiedy wam potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 25.04.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 a na kiedy je potrzebujesz? Witam, niestety na juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 25.04.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja mam deski szalunkowe i to na już (leżakują sobie w domku już od roku) i inne pozostałości po budowie i to po drodze do Kocmyrzowa, więc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 26.04.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czy ktoś własnie przypomniał sobie że nie ma co zrobić z betoniarką na 230V ) ? Chętnie odkupię po "rozsądnej" cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 26.04.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Nie wykonalem drenazu - dom juz ocieplony:/Teraz jak chce robic odprowadzenie wody z rynien doradzaja mi jednak wykonanie drenazu - dom bez piwnic Czy wszyscy macie drenaz zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts