Renatamama3 30.06.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 My kupiliśmy na Babińskiego w Skotnikach maja chyna 3-4 kominy do wyboru ,panowie kompetentni .Zapomniałam nazwę naszego ale nie Leier nie schidla napewno karamzytowy i Polski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 30.06.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 w gazowniki i w enionie przyśpieszysz - jak masz papiery to gaz 3 msc , jak nie to 6 msc jak masz papiery w enionie to 9 lub 12 msc a jak nie to nawet 24 polecam mojego projektanta 501 019 869 Nie polecam firmy Pro eko bud - bardzo duzo błędów i sam musialem wszystko zalatwiac uzgodnienia w wodociagach , gazowni zudpie etc Jak masz papiery. Nie każdy projektant ma je w biurku Projektowanie i uzgodnienia trochę czasu zajmują, chyba, że Twój projektant przygotowuje projekt w tydzień to faktycznie jest oszczędność czasu. W Enionie czekałem 6 miesiecy z projektem robionym przez Enion. Jak Ci się bardzo speszy i masz trochę dodatkowej kasy to trzeba brać projektanta i ścigać go, żeby się śpieszył. Jednak to zawsze dodatkowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 30.06.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Zjadło część tekstu. No to jeszcze raz. Mam do oddania ziemię z wykopów, bez transportu i załadunku. Bibice gm. Zielonki My budujemy w Bibicach i potrzebujemy ziemię, napisz ile masz tej ziemi i ewentualnie proszę o telefon kontaktowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza70 01.07.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 anulawasz - poszło na priv, mam nadzieję, że doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saska5 01.07.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Myśmy brali całą stal z Gór-Hutu: http://www.gorhut.com.pl/index.php?m=Offer&id=19 , róg Makuszyńskiego i Łowińskiego, a tutaj masz namiary na różne inne hurtownie budowlane w Małopolsce: http://www.taniebudowanie.pl/cenniki-dystrybutorow.php Witam, właśnie zaczynam budowę i jeżeli chodzi o pręty żebrowane to najtaniej znalazłam w Baustal na Łowińskiego - muszę tylko tani transport znaleźć - może ktoś poleci? Mam też prośbę o namiary na tanie składy budowlane do mniejszych zakupów- buduję w gminie Wielka Wieś, póki co rozważam Luskar. Mam wycenę dachówki z Trapez Carbo ale może gdzieś można taniej creatona kupić? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemo1975 01.07.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam, właśnie zaczynam budowę i jeżeli chodzi o pręty żebrowane to najtaniej znalazłam w Baustal na Łowińskiego - muszę tylko tani transport znaleźć - może ktoś poleci? Mam też prośbę o namiary na tanie składy budowlane do mniejszych zakupów- buduję w gminie Wielka Wieś, póki co rozważam Luskar. Mam wycenę dachówki z Trapez Carbo ale może gdzieś można taniej creatona kupić? Dzięki Polecam skład APB Cianowice (tel 123890080). Ja zaopatruję się u nich od początku budowy. Teraz jestem na etapie wykańczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemo1975 01.07.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Mam do sprzedania w dobrej cenie:1. dwa nowe okna plastikowe o wym zewnętrznych h=143cm, szer=146cm + parapety zewn; transport we własnym zakresie2. drzwi drewniane z przeszkleniem górnym o wym h=230cm, szer=142cm, mogą być np. do budynku gospodarczego; transport we własnym zakresie3. dwie wywrotki gruzu, czysty kamień dość gruby bez ziemi, szkieł itp. ; transport we własnym zakresieJeśli potrzebujesz dodatkowych info pisz na prv lub dzwoń 0505053687 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 01.07.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Poszukuję dostawcy kostki granitowej - chce zrobić obrzeża - tak ze ilosc nie za duza - Ma ktos z Was moze sprzedawcę z okolic ktorego moze polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 01.07.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jestem właśnie na etapie wyboru kominów. Zdecydowałam się na systemowy. Schiedel odpada ze względu na cenę ( na dwóch kominach z kilkoma went. ok. 1,5 tys. różnicy! ). Biorę pod uwagę ZAPEL albo Leier (tylko te są oferowane w pobliskich składach;)). Dodam że Zapel troszkę droższy od Leiera (ok 300zł). Zdradźcie co Wy wybraliście i dlaczego. Przeczytałam już chyba wszystkie wątki o kominach i mam mega mętlik w głowie:/. Chciałabym jutro już kupić i mieć to z głowy pozdrawiam Do kominka wzziąłem Zapela z budrolu. Długo zastanawiałem się nad kominem do ogrzewania gazowego. Schiedel avant economic kosztował ok 28009 dokładnie nie pamiętam). Wybrałem inne rozwiązanie, podpowiedział mi instalator. Kominem jest przewód wentylacyjny z pustaków keramzytowych 14x14 do którego będzie włożona rura powietrzno-spalinowa. Koszt orientacyjny (nie liczyłem jeszcze osobno pustaków do komina) to ok. 1300-1400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 01.07.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dziękuję za odzew apropo kominów:). Może ma ktoś doświadczenie z leierem?? Ja dziś z kolei dostałam dobra ofertę na Schidla i ponownie go rozważam. Kurcze nie przypuszczałam że to taki trudy wybór :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 02.07.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Poszukuje godnej polecenia firmy, ktora wykona instalacje wentylacji mechanicznej, miejsce: Krakow - Sidzina. Z gory dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.07.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam, właśnie zaczynam budowę i jeżeli chodzi o pręty żebrowane to najtaniej znalazłam w Baustal na Łowińskiego - muszę tylko tani transport znaleźć - może ktoś poleci? Mam też prośbę o namiary na tanie składy budowlane do mniejszych zakupów- buduję w gminie Wielka Wieś, póki co rozważam Luskar. Mam wycenę dachówki z Trapez Carbo ale może gdzieś można taniej creatona kupić? Dzięki Ja robiłam wycene w Traper cargo w składzie w Wieliczce i na Łagiewnikiej ale tam tylko Tondach oraz w attiku i w Attiku na to samo dostałam 2.000 tys taniej dachóweczka u nich czeka i gratis wyporzyczają wyciagnik do dachówki panowie nie muszą nosić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.07.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mam do sprzedania w dobrej cenie: 1. dwa nowe okna plastikowe o wym zewnętrznych h=143cm, szer=146cm + parapety zewn; transport we własnym zakresie 2. drzwi drewniane z przeszkleniem górnym o wym h=230cm, szer=142cm, mogą być np. do budynku gospodarczego; transport we własnym zakresie 3. dwie wywrotki gruzu, czysty kamień dość gruby bez ziemi, szkieł itp. ; transport we własnym zakresie Jeśli potrzebujesz dodatkowych info pisz na prv lub dzwoń 0505053687 A gdzie ten gruz i w jakiej cenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemo1975 02.07.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 A gdzie ten gruz i w jakiej cenia . Gruz jest w Skale k.Ojcowa. Cena jest symboliczna, załadunek i transport we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 02.07.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam całą GK Budują dom w Kościelnikach i staję przed problemem starym jak świat (i na pewno gdzieś na wątkach już poruszanym): jaka dachówka na dach? ceramiczna czy cementowa? a co w was na dachach? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_ryba 02.07.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam całą GK Budują dom w Kościelnikach i staję przed problemem starym jak świat (i na pewno gdzieś na wątkach już poruszanym): jaka dachówka na dach? ceramiczna czy cementowa? a co w was na dachach? pozdr No chyba tylko ceramiczna. Ja na pewno wybiorę ceramiczną... jeszcze tylko producent i kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.07.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 staję przed problemem starym jak świat (i na pewno gdzieś na wątkach już poruszanym): jaka dachówka na dach? ceramiczna czy cementowa? A jaką masz w projekcie? My mamy cementowego Nelskampa i jesteśmy bardzo zadowoleni, a i wichur się nie boi http://www.bauer.ekrakow.pl/%21ola/dach1.jpg http://www.bauer.ekrakow.pl/%21ola/dach2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.07.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Poszukuję dostawcy kostki granitowej - chce zrobić obrzeża - tak ze ilosc nie za duza - Ma ktos z Was moze sprzedawcę z okolic ktorego moze polecic? Mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 04.07.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam całą GK Budują dom w Kościelnikach i staję przed problemem starym jak świat (i na pewno gdzieś na wątkach już poruszanym): jaka dachówka na dach? ceramiczna czy cementowa? a co w was na dachach? pozdr zrób sobie wycenę obu - zobaczysz, czy różnica w cenie jest proporcjonalna do wyglądu. U różnica wyniosła ok 2000zł więc wzięliśmy ceramiczną, bo bardziej nam się podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 05.07.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Zjadło część tekstu. No to jeszcze raz. Mam do oddania ziemię z wykopów, bez transportu i załadunku. Bibice gm. Zielonki Witam Czy oferta jest nadal aktualna? Ile mniej więcej jest tej ziemii ? pozdrawiam Katarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts