BungoI 07.09.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 KOSTKA BRUKOWA Poszukuję pilnie chętnych do współnego zamówienia kostki brukowej firmy Kostbet (można sobie obejrzeć ich stronę)Kostka szara (behaton lub holland) w cenie 27 złotych brutto Kostka czerwona - 29 plnObrzeża odpowiednio - 8 i 10 pln Do powyższych kosztów trzeba doliczyć palety: 30 / szt + transport z wyładunkiem HDS - ok. 50 pln Kontakt: 501288550 lub mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Zapytaj pana Rysia: 503 950 092 Pan Rysiu mnie wystawil... rozumiem ze wiekszosc ma przed domem ma ponad 200m2 kostki - u mnie jest nie cale 100 - mimo ze bylismy umowieni 2 krotnie nie pojawil sie juz nie dzwonie do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.09.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Pan Rysiu mnie wystawil... rozumiem ze wiekszosc ma przed domem ma ponad 200m2 kostki - u mnie jest nie cale 100 - mimo ze bylismy umowieni 2 krotnie nie pojawil sie No to będzie miał przechlapane, bo na wiosnę ma u nas robić jeszcze mniej, ok. 50 m2 dodatkowego placyku, ale o tym dowie się już na miejscu http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 08.09.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 przypominam że mam do oddania ziemię w podgórzu jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 08.09.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witajcie, poszukuję chętnych do wspólnego zakupu ekogroszku i namiarów na sprawdzonych dostawców ekogroszku. Ile tu kupić na zimę??? Dla mnie to pierwszyzna:) Prosze piszcie na pcztę muratora lub na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts