Majka 05.05.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Cześć. Nie powiem dzień dobry, bo nie wiem, czy dobry Podobały mi się te dni wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.05.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Pit proszę tu zwierzyńca nie obrażać! Co Ci te osy i szerszenie zawiniły? Mnie też się te dni podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Przeciez to owady nie zwierzeta. Wyrazamtylko uznanie dla Twych poczynan poniewaz te owady sa utozsaminane ze szczupla linia ktora niwatpliwie masz lub bedziesz miec jezdzac tyle na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Witam. Majka - jest taki patent na ubijanie skarpy: walec na lince. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.05.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Chciałabym wierzcie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Wierzymy, kazdy by chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.05.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Kiedy się powinno przycinać wierzby japońskie Hakuki Nicośtam?Może ktoś wie?A ... witam po męczącym longweekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Napisałam długą wiadomośc, ale tak się dłuuuugo wysyłała, że mnie wylogowało i nie doszła Więc Wam nic nie napiszę No może tylko to, że trasę dojazdu juz piszę i wyślę Wam mailem O.K? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Wysłałam do Agackiej, Zielonej, Kgadziny, Jaro, Pitbulla. Jeżeli ktoś jeszcze chce, proszę o kontakt. potwierdźcie proszę, że dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.05.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Dzięki Majka. Do mnie dotarło. Jak tylko nic nie pokrzyżuje mi planów to będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.05.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Ja też dostałam a nie można by tak jednak przez Zakopane jakoś tak czytelniej i łatwiej by mi było:grin: Coś mi się wydaje że dzień spędzimy na poszukiwaniach zaginionych w akcji! Ale fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 numer S.O.S masz, nie zginiesz Mam też Twoje namiary więc mam gdzie wysłać SMS, która wersja dochodzi do skutku Kto nie dał nr. tel, niech korzysta z nr. alarmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Wpadłem do biura na chwilkę pomiędzy 350-tym a 400-tnym kubikiem betonu lejącego się dzisiaj (bynjamniej nie w d...) chyba bez umiaru..... A tu miła niespodzianka - w poczcie trasa dojazdu na ognicho.:smile: Jak moje oczy będą w stanie przeczytać ten tekst a mózg opętany szarą masą (zgadnijcie jaką?) zrozumieć i przetrawić to podzielę się wrażeniami. Niestety jutro też zapowiada się lanie betonu na upale...... To nie jest wcale takie miłe zwłaszcza w nadmiarze. Ale na pocieszenie - wczoraj w TVP2 widziałem prognozę, że w sobotę i niedzielę ma nadejśc ochłodzenie i deszcz oraz burze. Chwila wytchnienia nareszcie nadejdzie.... Pit - recepta na angielski trawnik jest taka jak piszesz, tylko codzienne podlewanie połączone z cotygodniowym strzyżeniem (BROŃ BOŻE NIE KOSZENIEM) należy wykonywać przez 90 lat a nie 100! Ciekawe jak i kiedy ja dzisiaj podleję tą moją śliczną zieloniutką młodziutką trawę? Beton chyba skończymy lać o 21:00. A woda na spragnioną trawkę?????????????? O północy?????????:sad::sad::sad::sad::sad::sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 05.05.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Witam ,witam .Prawie piec dni nie moglem otworzyc strony .Dranstwo.Wiecie ile musialem sie naczytac.Mysle ze teraz bedzie juz dobrze .Zal ze niestety na jedenastego nie dojechalemmysle ze odbije sobie po 11 lipca. Zycze Wam wspanialej zabawy:wink: Majka wyczytalem w Muratorze Twoja opinie ze jeslibys budowala jeszcze raz to nie byloby piwnicy.Dlaczego? ze wzgledu na cene czy sa inne powody.:smile:Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.05.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 O prosze! Zaginione dusze się odnalazły:grin: Krzysiek zabetonujesz się na twardą masę!Rich co u Ciebie? Opowiadaj szybciutko co nowego za wielką wodą i w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Aga - to przynajmniej będzie jedyna naprawdę twarda rzecz w moim zyciu:grin::grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadoki 05.05.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Witam serdecznie wszystkich z grupy krakowskiej!Mam zamiar rozpocząć budowę domku w okolicy Krakowa(Zabierzów)i pilnie potrzebuję solidnej firmy budowlanej-dom niepodpiwniczony,z pustakow ceramicznych,dachówka.Może,jako doświadczeni w budowaniu,moglibyście mi jakąś polecić?Będę wdzieczna również za wskazanie niesolidnych firm,o ile się z takimi zetknęliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Szadoki - zajrzyj na prywatne wiadomości - coś ci wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Kgadzina: była kiedyś nocna zmiana bluesa - nawiązujesz jak widzę i reprezentujesz nocną zmianę betonu ? Trasa od Majki pokrętna i biegnąca przez eks-poligon, chyba wykrywacz min muszę od sąsiada pożyczyć . Jakiś GPS by się też przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.05.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 GPS-y obowiazkowe. Moze ustalic haslo zeby sie nikt nie przypolakowal z miejscowych meneli . Nature mam wredna i sie przyznam kim jestem Zwroccie uwage na palac i park w Balicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts