Majka 07.05.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Dowcipniś się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.05.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Hej, CO JEST????????!!!!!!!! Poszliście sobie z forum wszyscy o 14:00??????????? Pewnikiem na piwo albo studiować mapy świata u Majki:grin:A ja zaprawdę powiadam Wam - idzie marność nad marnościami, bo impreza się zbliża, a ludziska przyzwyczajają się do znikania przed czasem (to jakiś trening przed ogniskiem?). To czemu nikt mnie nie pionformował? Ja tu leję w skwarze dnia setki kubików betonu, więc forum odwiedzam po nocach zarywając sen, a krakowski aktyw zwiewa w połowie dnia? NIE PODOBA MI SIĘ TO!Czujta się winne forumianki i forumianie:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.05.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Jest obcy. Też się dziś narobiłem. Robię ogrodzenie i dziś zazdroszczę wszystkim posiadaczom małych działeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.05.2003 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Kgadzina - to wpadaj na Wrocławską znaleźć lekarstwo na "samotność Smoka" Poza tym ostrzegam - po spotkaniu może braknąć Wam tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.05.2003 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Zielona - to masz z e-mail'em tak jak ja. Ja mam początek frankaa, bo zakładałem go żonie Agacie jak wylatywałem prawie 6 lat temu do Egiptu. Jak wróciłem, to go nie używała, więc zacząłem ja. Ponieważ wszyscy znajomi go znają, więc trzymam go już na dobre Oprócz tego mam drugi prywatny tutejszy (tu wiele się rzeczy robi podając e-mail), jeden adres śmieciowy (jak trzeba się gdzieś rejestrować i podać e-mail, to nich mi śmiecą na nim), oraz 2 służbowe (stary i nowy) z kilkoma aliasami każdy. Jak się ktoś pyta o adres e-mail, to mogę więc podać ponad 10 do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.05.2003 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 O Panie dlaczego mnie tam nie ma .Z glupoty Synu z glupoty. Niezle sie zapowiada .Przeczytalem kiedys w gazecie ze jakis ktos powiedzial ze nie wazne jak sie zaczyna tylko jak sie konczy .To tak na dzien dobry. Wszyscy jeszcze spia .Ciekawe jakie sny Was drecza przed spotkaniem? :smile: Gadzinko jesli juz tyle lejesz to nie polalbys i mnie tak po dalekiej znajomosci pod koniec lipca- nawet z kubla -tu nie ma lanego pniedzialku. A troche po prosbie - ile potrzebuje czasu aby zamowic okna przed wstawieniem? juz dzisiaj czwartek jakies wstepne cwiczenia przed jedenastym juz sie odbyly czy nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.05.2003 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Rich - pewnie ćwiczą rozpalanie grila i pady na kocyk U mnie okna robi stolarz i sugeruje 6 tygodnie, a nie mniej niż 4. Wszystko zależy gdzie, kiedy i co zamawiasz. Jeżeli standard u dużego producenta, to możesz i w kilka dni dostać. Jak nie, to może i potrwać 3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.05.2003 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Frankai - a co to jest "samotność Smoka"? Aha - pewnie odpowiesz mi po południu - jak wstaniesz z łóżka. A ja to przeczytam w nocy albo jutro.... To nic, zaczekam:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.05.2003 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Smotnosc smoka - brak smoczycy w okresie godowym przy kopaniu fundamentow pod ogrodzenie Rich - miesiac, 3 miesiace lub nawet do 6 miesiecy. Zlezy u kogo zamawiasz i czy okna sa typowych wymiarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.05.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 W styczniu - słonie W lutym - konie W marcu - koty W kwietniu - psy A w maju - MY! (Tak miało być ,A teraz będzie Smoki?) Pit - cos nie gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.05.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 No wlasnie ale to chyba przez to globalne ocieplenie klimatu Jeszcze pare miesiecy temu to smokow u nas nie bylo to i nie bylo problemow. Natura wszystko ustawila, nawet nam sie udalo ustawicd. Ale ten smok ... no masz babo smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.05.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Babo nie babo, ale jaki Smok jest każdy widzi Witam Was pięknie od rana, ale dziś jeteście ranne ptaszki - to cieszy:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.05.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Zostaw nasze ptaszki w spokoju ... ja Cie bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.05.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 no co Ty pękasz? a co sa ranne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.05.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Wlasnie sa ranne, taka byla balanga ... ale to delikatna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.05.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 w kwietniu psinyw maju Gadziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.05.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 W kwietniu psiny, W maju gadziny w grudniu smoczyny:grin: ......Smok, przechodź szybko na stronę gadzin, bo ja Twojemu ptaszkowi nie wróżę nic dobrego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.05.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Uwierz mu - zna sie na znakach zodiaku i smoki w tym roku kiepsko w chinskim choroskopie przeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.05.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Nie boję się. Jest smoczy. Zazwyczaj słyszę "łał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.05.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 I do tego zakompleksiony! Oj Smok Ty się ostatnio wszystkim narażasz, nie wróżę Ci nic dobrego [ Ta wiadomość była edytowana przez: Agacka dnia 2003-05-08 09:28 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts