Agacka1719499039 06.11.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Rich Sorry za tak długi czas oczekiwania, ale w końcu udało mi sie przesłać ci na priva namiary na tą obiecana ekipę.Wszelką prasę o ogródkach zbieram namiętnie więc będę zobowiązana dozgonnie.Nie dostałam od Ciebie nic na priva wiec nie znam namiarówPozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.11.2002 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Witam wszystkich cieplutko Aga, a jakiej wielkości bedzie ten Twój ogród? Zbieraj informacje, potem sie do Ciebie zgłoszę Wielkiej odległosci nie bedzie między nami, w przyszłości Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 06.11.2002 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 AGA'CKA wyslalem Tobie wszystkie namiary na priva .Pozdrawiam Rich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.11.2002 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Gajka, cieplutkie powitania są ze wszech miar wskazane biorąc pod uwagę temperaturę za oknem. Na szczęście obsypują nam już fundamenty i będzie mażna zapaść w zimowy sen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.11.2002 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Wow, to moje gratulacje, Zbyszek Podstawa domu juz jest. Ja, jak małe dziecko cieszyłam sie dumnie krocząc po skonczonych fundamentach, ilez to radości, prawda? Na wiosnę dalszy etap? U nas tak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.11.2002 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Tak, jak tylko na wiosnę przywieje cieplejszy wiaterek ruszamy dalej. I nas również właśnie "dopadło" bardzo miłe uczucie, że możemy już chodzić po własnym "domu". Mamy też nadzieję, że "po" zostanie w niedługim czasie zamienione na "we". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.11.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Gajka Pozdrowionka mój ogród jest malutki jakieś 44 ary:smile::smile: Mam co kopać nie? Doświadczenia moje są Twoje jak tylko będziesz potrzebowała.Na grila już Cię zapraszam choć niestety pewnie się to jeszcze odwlecze troszkę w czasie. Ale nic to cierpliwi ponoć kamienie rozgotują. Rich Ja ciągle nie mam od Ciebie nic na privie choć od innych wiadomości dochodzą. Spróbuj może na moje nowe logowanie teraz jestem Agacka bez apostrofu bo tamto coś szwankowało Pozdrawiam Was wszystkich równie bardzo goraco. Wsadźcie nosy w czapeczki to może Wam mniej zmarzną Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.11.2002 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Rich juz odnalazłam wiadomość od Ciebie Jeszcze raz ogromne dziękiPozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 07.11.2002 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Tak ,tak chodzenie w obrysie fundamentów to jest to, poczułam się prawie tak jakby dom był gotowy i wiecie co zaczęłam myśleć o ogrodzie głównie o drzewkach owocowych co to będzie za przyjemność wyjsć do ogrodu i zerwać świeże owoce,co o tym sądzicie mniam ,mniam,no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 07.11.2002 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Jak pawica chodziłam po swym salonie, hehehe, chociaż piasek pod nogami przyjemnie trzeszczał. Ja juz stól ustawiałam Jasne, drzewka (3-5) owocowe planuję z uwagi na piękne kwiaty wiosną, chociazby ze względu na to nie zrezygnuje z tego pomysłu. Jeść jabłuszka tez lubię. Lecz prawdziwy sad to może mieć ktos taki jak Aga matko boska co za ary! Niczym Baska z Nocy i Dni Pieczone kiełbaski będą na bank; raz w Myslenicach raz w Niepołomicach, kto jeszcze??? Aga, kosztorysanta znalazlas? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 07.11.2002 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Zapraszam do Jeziorzan na świeże owoce jak urosną ,a tymczsem mogą być kiełbaski i ewentualnie orzechy bo takowe owocujące drzewo na naszych o,24 hektarach posiadamy.No to kiedy pierwsze spotkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 07.11.2002 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 O qrczę, jakie macie fajne duże działki. Ja mam 8 arów.14 by mnie zadowalało ale 24 ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 07.11.2002 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Tez fajnie wspominam etap urządzania w myślach domu, kiedy to w naturze widoczny był zarys wyłaniających się z ziemi fundamentów (to było wiosną). Ale teraz już nie jest tak fajnie: brak siły, kasy i czasu. Zeszłam do bardziej przyziemnych rzeczy, takich jak kupno pieca, bojlera, skąd skombinować na to kasę itp. Mówi się, że wykończeniówka jest najdroższa, ale problem tkwi chyba w tym, że dużo już jest, chciałoby się jak najszybciej na swoje, a tu budowa pochłoniła już większość oszczędności ... Podnieście mnie trochę na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.11.2002 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 HenzachNajpierw powiedz ile osób sie zmiesci na Twojej działce na tym grilowaniu ja się zapisuję bardzo chetnie!!!!!!co to za dziwny opis przy twoim loginie?Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 07.11.2002 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 AGACKA dzieki za priva .Chetnie skorzystamy z Twoich doswiadczen ogrodniczych tymbardziej ze dziaki mamy prawie takie same 42 ary tez musze jakos zagospodarowac.Na grilla tez sie przylacze z przyjemnoscia .Uklony Rich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 07.11.2002 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 No patrzcie państwo, sami obszarnicy Henzach 24 ary? Nic sie nie martw Zielona, ja tez mam tylko (aż?) 10 ar, na więcej pieniążków brakowało, a tu słyszę, że jeszcze trzeba zamurować troche bilonu Grilowanie, raz tu, a raz tam byłyby miłym przerywnikiem w pracach budowlanych. Na wiosnę moglibysmy pierwsze spotkanie zwołać. Helsim głowa do góry, pisz się na kiełbaski coby humorek poprawić sobie i nam. Buziaki, zauwazyliście, że pada snieg? Ps. Nie poprawiam błędu tylko powinnam napisać Helism [ Ta wiadomość była edytowana przez: Gajka dnia 2002-11-07 17:17 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.11.2002 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 No to może i my byśmy się na te kiełbaski załapali? Jak w zeszłym roku kupiliśmy 14 arów to "spiewało" nam w głowie "w stepie szerokim, którego okiem...", itd. Postawiliśmy blaszak, powstały fundamenty i działka zrobiła sie jakby mniejsza. Zastanawiamy się czy jeszcze z paru arów nie dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 07.11.2002 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Zbyszek, uroczyście pasuję Cię/Was na uczestnika spotkań grilowych. Sprzeciwu nie było, więc Witaj w klubie kiełbaskowym. :smile: :smile: Ot apetyt rosnie w miarę jedzenia, skąd ja to znam Obok nas jest jeszcze wolna działka, ponad 8 ar, tęsknym okiem na nią spoglądam, lecz to utopia na dziś. Marzenie zamknięte w klatce zwanej "brak pieniedzy" Co tam, nie zaprzątam sobie juz tym głowy, bardzo, ale to bardzo cieszy mnie ten kawałek ziemi, który mamy i wszystkich kielbaskowych zmieszczę napewno Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.11.2002 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Dziękuję za pasowanie: "Ku chwale ojczyzny...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.11.2002 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Krakusy nie dajcie sie zimie . Troche za wczesnie . Widze tutaj ze niezle daje . Ale bedzie lepiej . A u mnie zaczal sie " Indian Summer" 16 stopni i tzw. akwarium czyli nie ma chmurek .Za dwa tygodnie ,moze troche dluzej dojdzie do Was.Trzymajcie sie cieplutko.Rich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts