Agacka1719499039 09.05.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 można można to tylko kwestia interpretacii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.05.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Martula prześle, ale ponieważ nie masz tel. kom. będzie trudno podać Ci która wersja obowiazuje. UWAGA, UWAGA: wszyscy grillożercy: przejechalismy wczoraj autem trasę dla grupy południowej, da się trafić, nie należy tylko nic kombinować. Z dodatkowych informacji: pałac i park w Balicach NIE jest widoczny z trasy, można obejrzeć cuda z betonu /bardzo ozdobne płoty /, ale też niezłe hacjendy z fajnymi kamiennymi murkami, jadąc główną drogą nagle przejechalismy przez kawałek Brzoskwinii, potem nad autostradą, polami i długo przez las z górki /troszkę dziurawo/. Uwaga przy wersji 2. drogowskaz wskazuje Mników 1km, a skręt w dukt leśny jest tak jak napisałam. Reszta się zgadza. I jeszcze jedna uwaga dla komórkowców, nokia S.O.S, chyba nie wytrzymuje 2 godz. rozmowy, więc nie wiem czy przydadzą się Wam podwójne baterie No chyba, że pogubicie się jadąc w kalwakadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.05.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Aaaa ... to przepraszam Jak ja lubie jak krytyk sztuki staje przed obrazem niezyjacego malarza i opowiada co autor mial na mysli :grin: albo "Mickiewicz wielkim poeta byl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.05.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Pit to znaczy że ktoś już uwiecznił na płótnie trawę Krzyśka:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.05.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Dla kazdego budujeacego pierwsza trawa jest jak pierwsza milosc -tego sie nie da uwiecznic, to jest indywidulana orgia emocji Popytaj sie zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.05.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Zapomniałam dodać, że powinniście umówić się pod domem Krzyśka o 13-stej wtedy dojedziecie napewno na 14-stą na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.05.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Ach ten Krzyś nie ma go nawet w Krakowie a tu na forum go pełno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.05.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 To sie nazywa odcisniecie swojego pietna i gwalt na pychice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.05.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 ale cisza..... chyba wszyscy poszli szykować auta na niedzielny rajd terenowy Trzeba sprawdzić wahacze, poziom oleju, zabrać gumy na szuter itp Gajka i Lukaka sprawdźcie prywatne wiadomości, proszę Was bardzo. http://www.smilies.nl/beerchug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 10.05.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Majka, jestes bardzo mila osóbka, dziekuje. Wyslalam Ci przed chwila az 3 wiadomosci, jesli ich nie masz, powiedz, a napisze raz jeszcze Zlosliwosc rzeczy martwych jest czasami dosc meczaca i nie do przeskoczenia. Nie dosc, ze nie mam dostepu do Was z pracy, to ostatnio i z domu nie moglam tu dostac sie. Zamiast forum mialam "error". Kochani, powody dla ktorych jutro Was nie poznam podalam Majce (badz raz jezcze je napisze), a Ona przekaze Wam je jutro. Moi mili, z bolem serca, se scinietym gardlem, ze lzami w oczach zaluje, ze Was nie zobacze. To, ze mnie nie poznacie jakby jest mniejsza strata Napewno nie mam talii osy Milej zabawy Wam zycze. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Wszelkie wiadomośąci odebrałam, będziemy ronić łzy nad ogniskiem i koić żal piwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2003 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 No, przygotowania do I Krakowskiego Spotkania Forumowiczów poczynione. Komórka naładowana, papierosy, mineralna i pifffffko zakupione. Umyłem auto - jaki stąd wniosek? Bedzie jak zawsze - spadnie deszcz. Wypada tylko pomodlić się (wszak za kwadrans zacznie się niedziela:grin:), żeby spadł w nocy lub rano a potem przepadł na całe popołudnie i wieczór . Drżę z niecierpliwości na spotkanie z nowymi twarzami. Ale mam dziwne przeczucie, że niektóre z tych nowych twarzy wcale nie będą takie znów nowe..... Jutro się okaże. TNR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.05.2003 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 Kgadzina - taki tekst walnąłeś, że aż tu poczułem, że "nadejszła wiekopomna chwiła" Tylko te papierosy Tyle dzieciaczków ma być, a Ty zasłużony działacz Forum będziesz dawał im taki przykład. Oj wsydź się potworze. Gajka - no to całe szczęście żeś nie osa. Ja też nie lubię os i unikam kontaktów z nimi. Pozdrowienia dla całej grupy. Szkoda, że nie ma mnie akurat w kraju, bo zrobiłby, nalot. Akurat zamierzam żonę i dzidzika rozerwać, więc jakiś wyjazd 2-3 dniowy byłby wskazany. Tyle fajnych osób w jednym miejscu, zdecydowałoby, że richtung byłby na Kraków. Miłej zabawy. Do kawalkady KGadziny - puścić jego samochód przodem. Niech testuje brody (te w strumykach) i moczary. Może jeszcze jest szansa na odczynienie deszczu Czemu on to Wam robi - czemu specjalnie umył samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.05.2003 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 A oto aktualności spotkaniowe: Pozdrowienia z I spotkania grupy krakowskiej. To my – obecni tu jesteśmy i piszemy. Jeść już nie możemy. Pić jeszcze tak! – to byłem ja – kgadzina Bylofajnie Po trudach i znojach dotarliśmy, popiliśmy i pojedli... a sosny się ostały; jaro To o sosnach to nieco pochopne bo jeszcze nie odjechalismy. Ale jest OK. Dzieci wszystkie sa nasze a ile będzie po spotkaniu. Kocyki tez były J PIT Kocyki były tylko zdjęć nie było komu robić bo wszystkim ręcę się trzęsły z przejedzenia oczywiście J To byłam ja Agacka! Smaczny grill, dzieciaki mają radochę. Martula No i to było na tyle, reszta zostaje ........ pomiedzy nami Majka Iiiiiiiiiiiiiiii.............. pajechali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.05.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.05.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 Co ? Agacka, trzęsły Ci się ręce na kocyku ? Martula zjadła grill ? Dzieci, to nie wiadomo, będzie mniej, czy więcej ? Wśród tego wszystkiego jakieś Gadziny krzyczące " pić, pić " A Majka twierdzi, że wszystko zostaje w rodzinie. O mało co nie powyrywali sosnowego lasu. :?: : :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.05.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 Smok nie było powiedziane ,że nie powyrywalismy lasu :grin::grin: Gajka strasznie nam przykro,że Cię nie było - to zresztą tyczy wszystkich zainteresowanych(patrz między innymi Frankai:grin:),piwo piliśmy dzielnie na ukojenie wszelakich smutków!Smutny nikt (mam nadzieję)nie odjechał Majka wino zostało na słupku,więc nie zarośnie mi balustradki:grin: Nie wiem jak wasze odczucia,ale dla mnie było super i domagam się jeszcze! Czekam zresztą na Wasze przemyślenia pospotkaniowe, a w szczególności o zdania Waszych połowic! (Są dla nas jakieś szanse?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.05.2003 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Alles ist vorbei gegangen. Najwazniejsze ze zyjemy, bo dogonic rozpedzona gadzine jest bardzo trudno ale nawigator jest prima sort Wszyscy jestescie sympatyczni lacznie z Pepe ktory bynajmniej nie wyglada jak osiol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.05.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 7,58 - łał jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.05.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Ledwo wczoraj dojechals juz musialas napisac - TY wiesz co to jest - to jest NAŁÓG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts