henzach 08.11.2002 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Zielona obszarnikami to nie jesteśmy ,trochę żle to napisałam oczywiście mamy jak zauważyła Gajka 24 ary,ale myślę,że wszyscy smakosze kiełbasek i nie tylko się zmieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.11.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Kochani !Ale fajnie jest nas coraz wiecej do tych wyżerek.To niech juz topnieją lody tej zimy i do boju.Ale bedą długie nocne rozmowy o budowaniu.Gajka jeszcze nie mam kosztorysu ale jestem na dobrej drodze i obiecuję informować Was na bierząco o postepach mojej choroby budowlanej.Rich jeszcze nie zamarzliźmy i tak łatwo sie nie poddajemy.Duch tworzenia nas grzeje!Zielona czy możesz odejść od tych Twoich okien na chwilkę i do nas coś napisać?Pozdrawiam goraco AgaPsPitbull cos nie słychać Twojego szczekania chyba nie udałeś sie na zimowy odpoczynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.11.2002 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Hau, hau, hau ...... zzzzzzzz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 08.11.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Agacka. Zapadam w sen zimowy.Ale w piątek, przed longweekendem mam zapał do pracy, właśnie się zastanawiam czy mi się opłada przezimować drewno na grilla, do kominka na działce (rozkradną?) czy palić nim w starym domu w piecu.Hmm, wot dylematy ... [ Ta wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2002-11-08 12:07 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.11.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 To zależy jakie masz towarzystwo wokól i jak możesz to dzrewo zabezpieczyć? Pitbul aleś się rozszczekał aż nie wiem kiedy skończysz!) Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.11.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Pal, nie oszczedzaj, jeszcze duzo bedziesz miala odpadow. Nastroj wesolego podniecenia przed weekendem mnie sie rowienez udzielil czego dowodem jest radosny szczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 08.11.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Sąsiedzi są spoko, ale zdarzają się łaziki, które zabierają z budowy to co akurat jest im potrzebne. W ubiegłym roku wycinaliśmy stare drzewa owocowe. Zostawiliśmy dużo drewna na działce i po zimie nie było po nich śladu .Pitbull ma rację. Palić - nie osczędzać.Chyba zrobię tak. Drzewo ze stempli (iglaste) i ściny dech wezmę do spalenia do starego domu a drzewo liściaste (przyda się do palenia w kominku) złożę w blaszaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.11.2002 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Wpadłam zaziajana, by Wam donieść nowinę, nie jestem juz "sympatykiem", teraz rozmawia z Wami Forumowicz-Gajka Milutkie, prawda? Qrcze, skąd tyle sniegu o tej porze roku? Jakos tak szybko, pewnie wiosna bedzie wczesna, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.11.2002 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Taa ... wczesna wiosana tej zimy - a koszty ogrzewanie leca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 08.11.2002 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Gdzie macie ten śnieg?U mnie pucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.11.2002 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 U mnie tez śniegu 0 a szkoda bo może by jakieś nartki? Oczywiście pozwalam sobie na ten luksus bo jeszcze nie buduję czynnieCałuski Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.11.2002 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Ha,ha, od 3 dni jestem w lubelskim, bialutko wokól od wczoraj Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 08.11.2002 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Agacka. A masz już projekt domu , jeżeli tak to daj jakiś link.Pooglądamy.Kiedy zaczynasz? Na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.11.2002 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Bardzo chętnie bym Wam posłała ale nie mam linka bo robił mi projekt znajomy.Juz jest skończony tylko teraz czekam aż z mojej działki zrobi się budowlana i ruszę z załatwianiem wszystkich pozwoleń a po ich otrzymaniu mój domek zostanie wrysowany w działkę i wreszcie będę mogła wkopać łopatę. A póki co musiałam wykarczować 22 ary z brzózek bo dochodziły do krytycznego wieku 5 lat.Ale obiecuję że przywiozę projekt na tego juz umówionego grila.Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.11.2002 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Wykarczowałaś, nic nie ocalało? Tak by mi się przydały takie wyrośnięte brzózki. Ale pech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 08.11.2002 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Potrzebuję z 10 szt. takich brzózek. !!!!A jak im minie 5 lat to nie wolno scinać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.11.2002 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Majka! Zielona!Nie czytacie uważnie przeciez napisałam że posiadam 44 ary działki a zgadnijcie co jest na drugich 22 arach?Tak wiec zapraszam na brzózki!!!!!!A na drzewa po 5 latach trzeba mieć pozwolenie na wycięcie!!!!!!Sama zamierzam obsadzić sobie jeden bok działki 70 metrów brzozami a miedzy nie piękne sosenki co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 09.11.2002 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Agacka myślę ,że będzie fajny taki szpalerek,też chciałabym taki wzdłuż jednej granicy może zasłoniłby szpetny widok ,ale pechowo wzdłuż całej akurat tej granicy biegnie rura gazowa i chyba nie można w pobliżu sadzić drzew ,może wiecie w jakiej odległości od linii gazowej można sadzić drzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.11.2002 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Alanta okesla odleglosci korzeni i gatunkow drzew od budynkow (ze wzgledu na korzenie) - poszukaj. Brzozki i swierki sam miod, ale w szpalerze - tandeta. osobiscie wole zagajnik i lasek. AHA polecam po grzybobraniu wyrzucanie wlasnie w lasku swoim grzybni. Nie ma to jak grzyb z wlasnego lasu - a juz jaki sa piekne muchomory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.11.2002 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Pitbul!Ja Ci dam tandetę.Nie tandeta tylko okiełznane ary zagajnika brzózek i wreszcie bedzie można przejść Ty wiesz jak teraz trudno sie poruszac po moich włościach.One sa niesamowicie ekspansywne.Nie upilnujesz tego swojego zagajniczka i będziesz miał dżunglę.Wtedy zobaczymy jak sobie pozbierasz grzybki-szczególnie te muchomorki i żwirki.Pozdrowionka Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts