pitbull 14.05.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Ty jestes gatunkiem dlugowiecznym, pozyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.05.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Jak sekwoja Tak daleko w przód moje myśli nie sięgają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.05.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Pitbull - jakbyś tyle tu nie gadał, to byś miał czas na pobudzanie przyrostu naturalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.05.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Majka - chcesz nie chcesz - długość życia w Polsce ma wzrastać. I jako obywatelka RP MUSISZ brać w tym udział! Zrozumiano ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.05.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Rozumiem, ale czasami biorą górę uczucia aspołeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.05.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Majka - Ty jesteś taka aspołeczna To chyba trzeba poinformować odpowiednie urzędy. Trzeba zmusić wszystkie takie aspołeczne jednostki do pracy w kierunku poprawy wizerunki naszego kraju. Tym którzy nie chcą żyć długo i szczęśliwie i potwierdzać tym sam słuszności drogi obranej przez nasz kochany rząd - mówimy zdecydowane NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.05.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Moja aspołeczność wzrosła, jak dowiedziałam się, że znowu podniesli płatność za ZUS Ciekawa jestem jak zamierzasz walczyc z moją aspołeczną postawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.05.2003 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Majka - w najprostszy sposób. Zgodnie z zasadą kardynała (chyba wiecie o którym mowa i o jakiej zasadzie). Przyłączam się do Ciebie i ZUS-owi mówimy NIE. Ja mówiłem już w Polsce, a teraz to już w ogóle nic im nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 14.05.2003 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Jak to moglo sie stac ze nie dojechalem .Taka impreza ze zazdroszcze Wam wszystkim i jeszcze wiecej oraz dzieki za wspaniale komentarze.Jesli nastepne spotkanie to bardzo prosze po 1 sierpnia. Przed impreza wyslalem dwie wiadomosci z zyczeniami i nie ma po nich sladu. Mam propozycje - jesli wyrazicie zgode oczywiscie zaprojektujmy wspolnie plakiete lub medal grupy krakowskiej odleje go osobiscie zreszta w brazie i bedzie mila pamiatka dla prawnukow .Na nastepnym spotkaniu mozna byloby o tych projektach podyskutowac. jest to rowniez propozycja dla Waszych pociech. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 14.05.2003 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 On 2003-05-13 07:59, kgadzina wrote: - tak smiesznie wyszło, że najbardziej utajniaczonym forumowiczem naszej grupy została Gajka. Ale każdy kij ma dwa końce - Gajko - przy następnym spotkaniu dostaniesz do rozwiązania test o nazwie "Who is who w grupie krakowskiej?". Kgadzino, jestes przesympatyczna gadzinka. Ja mialabym Cie nie poznac? Sercem, sercem Cie poznam, tylko nie rumien sie. Ok, wchodze w te zabawe - zgadywanke, ale powiecie chociaz po jednym zdaniu? Nie! To bedzie trudniej, a tymbadrziej, ze ja w ogole mam tendencje do przekrecania, wiec pomylek moze byc wiele. Ok, Rich - Twoje pomysly mi odpowiadaja. Bylbys nastepnym, niewtajemniczonym, he he he, I rowniez do zabawy zmuszony, he he he. Tylko, czy bylbys teraz napewno? Ja- tak! Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 14.05.2003 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Agacka, Majka, Pit, WIELKIE DZIĘKI za dzisiejszy dzień. To było naprawdę wspaniałe! I człowiek znów czuje, że ma po co żyć! Gajko - ja własnie się rumienię. To znaczy nie w tej chwili, ale tak w ogóle i bardzo często. Jakkolwiek przyczyną tego jest... (no wymyślam szybko to kłamstwo:cool: Rich - pomysł z medalem świetny, chociaż zamiast dawać go do zabawy dzieciom wolałbym umieścić na jakimś ważnym miejscu w zbudowanym i wykończonym wspólnym muratorowo-forumowym wysiłkiem:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.05.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Frankai - wszytskie dzieci sa nasze. Nie wiesz jak to w socjalizmie bylo . Ja nawet dziecko sasiada chowam jak swoje Jesli Twoje dziecko pojdzie w slady ojca to byloby cennym nabytkiem do mojej przyszlej emerytury - jesli bedzie wykazywac taka zaradnosc zyciowa ja Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.05.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Panie i Panowie, dziś apel o wsparcie sms-owe dla naszej Agackiej. Jakis czas będzie bez internetu i nie możemy dopuścić do tego, żeby poczuła się opuszczona przez nas (i przez świat). Kto ma jej nr komórki niech wysyła wiadomości tak jak wczoraj do mnie (za co jeszcze raz dziękuję).Forumowicze grupy krakowskiej łączcie się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.05.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 A gdzie ją poniosło /. Dzisiaj nie betonujesz? Ania pozdrawia wszystkich nowych przyjaciół ze spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.05.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Nigdzie jej nie poniosło, tylko z przyczyn obiektywnych nie ma dostepu do netu. Majka - nie opowiadaj, że u Ciebie w domu nie ma internetu, bo: 1) Masz telefon stacjonarny? - Jeżeli tak, to masz również i internet. 2) Jak już nam wiadomo inetrnet można mieć nawet pod sosną byleby sieć komórkowa miała zasięg:grin: Piszta, piszta ludziska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.05.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 A właśnie, że nie ma 1/ telefon jest, ale ma zablokowane wyjście przez "0", komputer Ani na wszelki wypadek nie ma modemu, Tomek laptopa zostawia w pracy Podziwiajcie, jaki Tomek jest sprytny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.05.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Bardzo sprytny i przebiegly - co najmniej tak jak zorro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Cześć wszystkim. Kgadzinko - ja też mam telefon stacjonarny (hmm. co to znaczy stacjonarny ?) ale jest to tzw. telefon radiowy i chociaż jeszcze nie zablokowałem wyjścia przez "0"to jest kicha a nie internet. Tutaj zorrowym sprytem wykazała się TPSA która najwyraźniej nie chce zarobić tych paru złotych więcej... Aklimatyzuję się do nowych warunków. Mam teraz dalej do zoo a bliżej do Majki - czy to coś znaczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.05.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Pewnie nic Pracujemy w innych godzinach, nawet stłuczka nie ma szans nam się zdarzyć. Posadzilismy jałowca /dziura m3 wykopana, ziemia, czyli żwir i gruz wyrzucony, lżejsza ziemia wrzucona/ - może mu się spodoba. Został jeszcze ten mały szpilkowy i perukowiec. Są w doniczkach, więc atmosfera jakby mniej nerwowa. Przybyło nam wody w stawie, czy jest jakiś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.05.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Majka - wody przybyło mówisz... A czy można ten wasz staw zarybić? Bo jeżeli tak, to moglibyśmy się spotykać przy wędce:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts