Majka 19.05.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 :grin: Ivonesca, ja wywiozłam ich do lasu Chcialabym, aby to była moja działka, nasza to pobojowisko. Kogo chcesz rozpoznać, tam tyle luda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.05.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Zielona - apeluje do Twojego rozsadku. Przynajmniej wykasuj podpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.05.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Majka- jak to kogo?? wszystkich Ty na jednym zdjęciu byłaś podpisana, więc chyba wiem jak wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Przecież wykasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Chyba przegapiłam podpisy. Poczekaj trochę, może sami się przyznają "kto jest kto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.05.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Nie mogee, ani slowa wiecej. Dyskrecja - takie imie dali mi na bierzmowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 19.05.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 On 2003-05-19 13:59, Majka wrote: Czym grozi posiadanie GG na kompie w pracy? Wprawdzie nie do mnie ptyanie bylo skierowane, ale powiem, czym u mnie grozi: utrata pracy Nawet poczte mamy pochowana na portalach, bo szef lubi sprawdzac nasze Outlooki Placi nam za prace, a nie zabawe Nie mniej nie On zamknal nam forum Muratora, nawet o nim nie wie Sam sie przykmnal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 19.05.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Jakie fajniuskie zdjecia Wow, to napewno Wy jestescie? A nie Wasze zony i mezowie? Jak Was poukladac? Wieczorem to zrobie, po swojemu. Tylko malo tych zdjec Acha, Dyskrecji tu nie ma, nie mam co oczu psuc na poszukiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Gajka prześlij maila, to wyślę Ci więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Gajka, zaglądnij do poczty, wysłałam wszystkie. Ja bawię sie GG, ale ja - szef nie ma mnie kto zwolnić. I w związku z tym własnie kibluje w biurze i nadrabiam zaleglości. Jak zerwać z tym nałogiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 19.05.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Majka, dzieki, Ty pracusiu Zaraz zobacze te zdjecia, wpierw jednak opisze swoje pierwsze wrazenia po obejrzeniu Was tutaj, w abumie Zielonej. Majka - niebieskie dzinsy, t-shirt granat, wlosy w warkoczyk. Samej mi sie usmiecha, taka ma serdeczna buzke. Wierze, ze to Ona. Jej maz - facet z brodka, na braz, w kamizelce. Chociaz po namysle, moglabym Go nazwac JARO, ale juz zmieniac nie bede. Kgadzina - jasne dzinsy, biala koszula. To takie pierwsze wrazenie, po namysle -Kgadzina jest facetem z parasolem. Pit - prawdopodobnie Jego tu nie widac, a pasuje mi ten sniady facet, w ciemnym pulowerze do wyobrazen o Jego zabojczej urodzie. W zwiazku z tym, ze Pita nie ma, przystojny sniady mezczyzna jest mezem Moniki Monika - blondynka z dluzszymi wlosami, w kremowych spodniach. Druga blondynka, lecz w spodnicy to zona Jaro. Martula - biale dzinsy, granatowa kurtka, maz brazowe spodnie, biala koszulka. Agacka - ruda w okularach Te iskierki w oczach Cie zdradzily. No i Jaro - granatowa koszulka, okulary na glowie, raz przy laptopie, raz z parasolem. Chociaz KGADZINA pasuje mi tu bardziej do mych wizji Ok, bardzo namieszalam, poplatalam? Kogos pominelam? Lecz nikogo urazic nie chcialam, wierze, ze zmiany "skor" nikogo nie obrazą. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2003 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Witajcie...wpadłam do Was na momencik.. pozdrawiam wszystkich forumowiczów z Krakowa i okolic.. ...oj fajne fotki:smile: Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.05.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Witaj Teska miło Cię tu spotkać Gajka, ale fajnie wszystko pomieszałaś, ale i tak Jaro był lepszy!! A gdzie nocna zmiana forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.05.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Agacka. Dziekuje za zdjęcia. Przepraszam, że tak późno ale dopiero przed chwilą wróciłem do domu. Wygląda na to, że mieliście świetną imprezę. No i w jakim pięknym miejscu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.05.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Nocna zmiana zgłasza się.Więcej fotek, wię-cej, wię-cej, wię-cej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 20.05.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Gajka - Wielki Brat jest pod zaj.......m wrażeniem! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.05.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Kgadzina Wielkim Bratem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Cieszę się Kasiu, że usunęłaś podpisy . Dzięki temu Gajka dostarczyła nam porannej porcji humoru. Dzięki Gajka . Kgadzina, rozumiem, że zanim położyła głowę zerżnąłeś ją równo ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.05.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Jaro nie pocieszaj się Kasią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Aga: a czemu nie ? Rozumiem, że mam w tej kategorii miejsce na podium ale pomysły Gajki na nowe koligacje rodzinne ubawiły mnie setnie . Nie będę przynajmniej samotny na tym podium . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts