kgadzina 28.05.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Widzę ten dym z okna. {Przygnębiające wrażenie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 28.05.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Jadąc do pracy widziałam słup dymnu nad Gigantem.Myślałam, że płonie stacja benzynowa.Niesamowity widok w środku Krakowa.A dwa dni temu byłam tam. ZbszekP - na jakim jesteś etapie budowania? Krzysiek - faktycznie niech deszczyk pada tylko nad Twoją trawką .Czy znów masz dzisiaj "betonowy dzień". Ale wiem co to znaczy - też tłukę w kółko te same papiery.Słyszałam opinię,że człowiek co 7 lat powiniem zmieniać pracę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 A ja slyszalem ze co 7 lat zmienia sie charakter czlowieka.Wiatr jest wschodni - idzie na Zabierzow. Majka chowaj drzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Właśnie. Wczoraj po południu kupowałem buty w Gigancie. Był to całkiem użyteczny sklep. Niestety wielu ludzi znowu straci pracę. Martula - w piątek mają mi zalewać strop. Jak popada deszcz to z działki zrobi się bajorko i pompa nie wjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 28.05.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Ale w piątek ma być ładna pogoda.Ja również muszę mieć sucho, aby dojechał jakiś samochód - ok.200m imitacji drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Na szczęście tak. Jednak bajorko w jeden dzień nie wyschnie. Ja rozpoczynam dzień od sprawdzenia prognozy pogody. Jak na razie długoterminowa prognoza jest bardzo optymistyczna (bardziej dla nas niż dla kgadziny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Witam. W kwestii poruszającej Szanowne Koleżeństwo zajmuję pozycję neutralną: połowa moja trawnika już rośnie - dla tej byłby wskazany deszcz, druga połowa czeka na zrobienie - dlatego nie będę płakał, gdy będzie słonecznie. Do ZbyszkaP: to prawda, że wielu ludzi straci pracę, ale i wielu zyska - ktoś musi przecież to wszystko odbudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Jaro, masz rację. Średnio rzecz biorąc nic się nie zmieni. Tylko czy będą środki, aby Giganta odbudować? No i czy ci co stracili towar byli gdzieś ubezpieczeni? U nas jakoś różnie z tym bywa. Ależ jestem dzisiaj pesymistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 28.05.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Och, ja tez jestem bez humoru. Dziwny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.05.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Dzień nie całkiem dobry. Duzo ludzi straci pracę, bo Ci, którzy ich zatrudniali stracili właśnie cały swój majątek /prawdopodobnie do tego kiepsko ubezpieczony/. A do tego zgłosi sie do nich urząd skarbowy o zapłatę całego vatu. Dlaczego mam chować drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.05.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 W kwestii trawnika - ostatecznie mogę wstać wcześniej niż zwykle (teraz to się wyleguję do 5:40 więc trzeba by mi nastawiać budzik na 4:40 ) i podlać mój zielony skarb... Nie to nie jest dobre rozwiązanie:grin: Wole podlewać wieczorem, nawet po ciemku. No chyba żeby lało:grin::grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 28.05.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Krzysiek - trzeba sobie pomóc.Zainstaluj zraszacze - będą podlewać za ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.05.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Czy nie macie regipsiarzy do polecenia dla Pyzy? Ma nóż na gardle.Jaro, może Twoi, ja swoich nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.05.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Witam wszystkich!Nie wiem czy wypada dziś tu się zgłaszać w wyśmienitym humorze, przy tak pomurych nastrojach moich przedmówców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Myślę, że bardzo wypada. Ja np. potrzebuję dzisiaj pozytywnej stymulacji. O już mi lepiej. [ Ta wiadomość była edytowana przez: zbyszekP dnia 2003-05-28 09:59 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.05.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 No to proszę bardzo bierzcie ode mnie ile tylko się da optymizmu dziś mogę nim obdzielić cały Kraków - który defakto jest moim ulubionym miastem!Dzionek piękny, same miłe rzeczy od rana się dowiaduje, nikt mnie jeszcze niczym nie zdenerwował a jest już 10! To dobry znak:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Dlatego ze w Gigancie bylo stoisko chemiczne ktore sie spalilo wiec zanieczyszczenia moga spasc w Twojej okolicy. Zalezy jakie to frakcje i jakie sa warunki w troposferze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Co do ubezpieczenia - no cóż, powiem tyle - nie kupiłem mebli do pokoju dzieci - kupiłem polisę ubezpieczeniową na dom, parę dni po wprowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.05.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 No tak ja tu obdzielam optymizmem a Pit jako człowiek przyziemny o troposwerze:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 jaro to jest calowiek przyziemny. Ja jestem cialem ale dusza wyrywna ... oj wyrywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts