Krystian 30.05.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Teska - a na nowy adres doszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Prawdziwi sympatycy (w odróżnieniu od podglądaczy:grin:) są ZAWSZE mile widziani.I takich własnie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.05.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 zgłaszam się mam nadziję że nie będę posądzona o podglądactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.05.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Chyba sobie wydrukuję tę stronę i powieszę nad łóżkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Krystian - zaczekaj. To na razie tylko wniosek. Powiesisz dokument nadania członkostwa po akceptacji przez przedstawicieli Grupy w osobach jej Rodziców. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Hej, coś tu jakby zamarło. Rozumiem, że szacowne Prezydium Grupy Krakowskie debatuje nad nowymi nadaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Szanowne Prezydium przychodzi na obrady dopiero po godz. 10:00. Prosimy publiczność o zachowanie cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.05.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 On 2003-05-30 08:33, kgadzina wrote: Prawdziwi sympatycy (w odróżnieniu od podglądaczy:grin:) są ZAWSZE mile widziani. I takich własnie zapraszamy! Czyżby posucha krwi w Grupie Krakowskiej skoro tak zachęca się sympatyków. Nie wiem jak się zachować w tej sytuacji, bowiem moja kiedyś tam już została upuszczona a muszę przyznać, że jestem okazjonalnym podglądaczem i sympatykiem GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.05.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 WIELCE SZANOWNI RODZICE GK!!! Tak się tą nominacją-propozycją rozczuliłem, że poszło mi na wspomnienia...czego to ja członkiem nie byłem...? ZHP, HSPS (członkowstwo obowiązkowe ) a potem to już tylko PZF, ale zawiesiłem na czas budowy z krwawiącym sercem..., Zresztą kilkadziesiąt klaserów do przeglądania zostało, więc się tym pocieszam, że za parę lat się uaktywnię, na dzień dzisiejszy jestem jednak niezrzeszony na nikakij sposob, więc może przygarniecie ,,sierotkę" ... Pozdrawiam, i już kombinuję czym się do WAS wkupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 On 2003-05-30 09:20, kgadzina wrote: Szanowne Prezydium przychodzi na obrady dopiero po godz. 10:00. Prosimy publiczność o zachowanie cierpliwości. A dlaczego publiczność ma być cierpliwa? To już nie te czasy Sznowny Kolego. Dzisiaj publiczność płaci ale i wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Hm, a czymże to Szanowny Kolega tak płacił? Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 "publiczność płaci i wymaga" tylko tej kasy nie widać, a wymagania ciągle rosną. Nie wqrzać matki z rana, bardzo proszę Krystian, wniosek o Twoje przyjęcie, napisany w "pocie czoła" przez /podejrzane te konszachty/ kgadzinę jest rozpatrywany. Wynik jeszcze nie znany...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 No jak to czym? Uczciwie płacę podatki. No i proszę, aby obrady odbyły się przy otwartej kurtynie, abyśmy później bilingów sprawdzać nie musieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Proszę wstać ! Się idzie . ! W imienu Samozwańczej Kapituły Grupy Krakowskiej Działając w zmowie ale bez porozumienia Ogłaszam co następuje: Kapituła dnia 30 miesiąca Maja A.D. 2003 Po burzliwej acz bezkrwawej naradzie postanowiła przychylić się do wniosku zasłużonego Członka SKGK kol. kgadziny i przyjmuje: KRYSTIANA w poczet członków - kandydatów Grupy Krakowskiej. jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 30.05.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 a mnie kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Wiola, na każdego przyjdzie pora Krystian zwróć uwagę na słowa "członka kandydata" Przyjmij gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Do Wioletty: Młoda! Cicho tam! Siedź grzecznie i czekaj aż Cię ktoś zawnioskuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 30.05.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 może ja nie należe do grzecznych dziewczynek? A po drugie jestem bardzo niecierpliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 On 2003-05-30 09:33, Majka wrote: "publiczność płaci i wymaga" tylko tej kasy nie widać, a wymagania ciągle rosną. Nie wqrzać matki z rana, bardzo proszę Przeprasza, czy mam przyjemność z Matką Polką, czy też może z elementem Nam obcym. Uprzedzam, że jestem dzisiaj w nastroju rewolucyjnym i będę tropił wszelkie spiski. [ Ta wiadomość była edytowana przez: zbyszekP dnia 2003-05-30 09:53 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.05.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Jak sie dasz poznac z kazdej strony i spelnisz 10 przykazan kgadziny. Z caloscia wypowiedzi czlonkow i czlonkin kapituly zgadzam sie ale widze kolejnych kandydatow do przyjecia. W zawiazku z powyzszym etc. i vice versea proponuje o przyjecie kolejnych rozczlonkowanych czlonkow i czlonkin w poczet szanownego grona na staz. Podgladaczom stanowcze NIE, czlonkom niezrzeszonym jeszcze ktorzy racza sie udzielaca zdecydowane TAK. To przed dzisiejsza wizyta tak zwieramy szyki czy jak ? A ja temu gamoniowi nawet "nogi nie podam ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts