Majka 02.06.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Mi jakoś nie jest specjalnie wesoło. Rozmyślam nad przemijaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.06.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Majka - jak nie jest Ci wesolo! O przemijaniu Rozbawilas mnie Ja ten dylemat mialam w wieku 35 lat, a tak, wtedy czulam, ze cos sie zmienia, bezpowrotnie znika. Dzisiaj jestem tak bardzo pogodzona ze wszystkim co nieuchronne, ze az mysle, czy to napewno JA ? I nigdy przedtem nie mialam tyle w sobie radosci zycia, co po skonczeniu tychze 35 lat. A wiec, glowa do gory - wiele dobrego jeszcze przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Ja nie o takim przemijaniu, tylko o czasie przeszłym dokonanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 02.06.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Przecież wiek 35-45 to najpiękniejsze lata dojrzałej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.06.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Majka - Gajka ma calkowita racje. Nigdy nie jest tak, zle zeby nie moglo byc gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.06.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 On 2003-06-02 09:37, zbyszekP wrote: Ciekawe czy przyczyną tego jest: a) atrakcyjność tych rejonów; b) niewygórowana cena za ar; c) dziwna fluktuacja powodująca, że osiedliły się tam osoby aktywne internetowo? Odpowiem, na tak ciekawie postawione pytanie. Rownolegle = cena za ar i maz nie chcial Krakowa. Taki troche czlek przyrody, spokoju - jak one ze mna wytrzymuje tyle czasu? Poludnie Krakowa - cieplej i ta puszcza niepolomicka. A teraz jeszcze doszla ANTENKA, o ktorej przecudnej mocy dowiedzialam sie juz z Forum. A dlaczego Ty tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.06.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Z ta Puszcza to chodzilo o to ze jak bedzie kryzys miesny to majac zubry pod reka jakos sie wyzywimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.06.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Dokladnie tak Wioletka, a Ty juz cos wiesz o tym wieku? Ej, chyba tylko z opowiadan. Mam kolezanke w pracy w wieku 53 lat - i mowi, ze to dopiero cudny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 02.06.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Szczerze to tylko z opowiadań i własnych obserwacji. Mam wielu przyjaciół w tym przedziale wiekowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.06.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Taaa ... pewnie juz sie uwolnila od meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 02.06.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Mój mąż powtarza że po czterdziestce znajdzie sopbie nową żonę. Twierdzi że wtedy zaczyna się drugie życie{żartuje oczywiście} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Wiola takie żarty są raczej niebezpieczne Ja nie myślę o swoim przemijaniu, ono jest w czasie jeszcze nie dokonanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 zbyszekP - DZIĘKI, widać mój domek...na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.06.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 To nie sa zarty. Przeczytaj statystyki w tym temacie. Po 7 latach malzenstwa przychodzi kryzys. W momencie kiedy sie rodzina ustabilizuje zyciowo zaczyna sie: szukac, podsumowywac, oceniac. Rozwody sa coraz czestsze - czego Ci nie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Zakładam zbroję i czekam na ostrze krytyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 02.06.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 My jesteśmy dopiero cztery lata po ślubie. A w sumie razem od ośmiu. I dzięki Bogu nie mogę narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.06.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Czy Was juz do reszty pogięło? Jakie przemijanie, jakie rozwody???? Przecież tyle miłosci dookoła a WY znów zaczynacie w ten nieszczęsny poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.06.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Gajka - Podobnie jak Twój mąż nie chciałem w Krakowie. Dlaczego na północy? Chyba cena, no i okolice są ładne. Na południe od Krakowa ceny są wysokie. Po poszukiwaniach, które zwykle kończyły się znalezieniem działek, ładnych ale bardzo drogich lub za rozsądną cenę, ale jakiś dziwnych (np. 20m szerokości 1000 m długości:grin:) trafiliśmy w końcu na taką, która była OK. pitbull - czyżbyś należał do bractwa "Dasz bór". Mam znajomego, który poluje. Ciągle częstuje nas, a to kiełbasą z dzika lub combrem z jelenia. To muszą być DUŻE jelenie bo zezwoleń na odstrzał nie ma dużo o on ciągle ma tą kiełbasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 02.06.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Krysian żadnej krytyki, domek jest super. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.06.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Brawo Agacka. Defetyzmowi i dezynterii mówimy śmiało NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts