pitbull 02.06.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 jaro - zaluj ze nie kupiles ode mnie - Zubry by Ci podchodzily pod dom i bys je glaskal i zajecie i ptaszyna liczna lacznie z sokolami wedrownymi Zbyszek - krew nie woda ja Ci dam sosenki - do lasu marsz - swierki jak pragne zdrowia nie rozrozniasz swierkow od sosenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.06.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Witojcie! Zbyszek - super mapka, super pomysł ... no to teraz wszyscy jesteśmy już namierzeni. A mnie to nawet idealnie usadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 żubry - mówisz, hmmm - no tak, to zmienia postać rzeczy a te znaczy, sokoły, znaczy skąd wiadomo, że one, znaczy te sokoły to są wędrowne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.06.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 to proste - raz sa a raz ich nie ma. No to co niby robia WEDRUJA skubane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.06.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 pitbull - ze wstydem muszę przyznać, że ogrodnik ze mnie bardzo początkujący, ale się poprawię. A swoją drogą, robiąc tą mapkę zauważyłem ciekawy aspekt natury ludzkiej. Na początku wielka tajemniczość (np., gdzie budujesz? W Krakowie, No ale gdzie w Krakowie? Na południu.). A później to mnie opieprzano, że kółko/kropka z dokładnością do ułamka milimetra nie jest dokładnie tam, gdzie powinno być. (Wszelkie podobieństwo do jakichkolwiek osób z GK jest czysto przypadkowe) [ Ta wiadomość była edytowana przez: zbyszekP dnia 2003-06-02 12:04 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Sokół wędrowny - Falco peregrinus , to bardzo rzadki ptak, czy nie pomyliłeś go z Kobuzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 02.06.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 dziekuję,trafiłeś idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 On 2003-06-02 11:55, pitbull wrote: to proste - raz sa a raz ich nie ma. No to co niby robia WEDRUJA skubane O widzisz, i tu był "polemnizował". Bo skoro jest jak mówisz, to może one, znaczy te sokoły, to są ZNIKAJĄCE ? Bo skąd wiadomo, że on, znaczy taki sokół, jak ZNIKNIE to WĘDRUJE ? A może jest tak zniknięty, że już nie może wędrować ? A jeśli wędruje, to czy jest zniknięty bardziej ? Bo może on jak znika, to wcale nie znika tylko się zamienia ? I im bardziej znika tym bardziej się zamienia... aż stanie się ... żubrem !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.06.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Wazne ze ma skrzydla i wedruje to tu to tam i nie robi mi na glowe . Moze to nawet feniks - kto ich tam wie. Zbyszek - ja Cie nie opie ... ale uwaga sluszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.06.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 ZbyszekCo racja to racja. Tak to jest jak z anonimowego przechodzisz na *namierzonego*.Trzeba trochę czasu by się z tym oswoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Już nie rozmyślam. "Wskakuję" w ciemny kostium, kwiaty do ręki. Pora się pożegnać. Nie cieszcie się, nie żegnam się z Wami, jeszcze was trochę podręczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.06.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 On 2003-06-02 12:25, Majka wrote: Już nie rozmyślam. "Wskakuję" w ciemny kostium, kwiaty do ręki. Pora się pożegnać. Ciekawe, czy przywitania można by realizować odwracając powyżej wspomniane czynności? [ Ta wiadomość była edytowana przez: ZbyszekP dnia 2003-06-02 13:58 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.06.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Dzien dobry, czy moge na chwilke do Was zajrzec, zeby pogratulowac wspanialego pomyslu i wykonania mapy? Jest wspaniala, a Wasze domy, te juz zbudowane i te w planach - piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.06.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Majka i tak masz super, bo ja zazwyczaj muszę się wciskać w czarny kostium Zaintrygowały mnie te żubro-sokoły! Napiszcie coś wiecej!A jesteście pewni że te sokoły nie zmieniaja się np w KUBUSIA PUCHATKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 ...albo w WUZLE czy inne HEFALUMPY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Wróciłam Wyskoczyłam już z ciemnego kostiumu, kwiaty sie ostały. Piękne miejsce, drzewa, ptaszki ćwierkają, widok na góry..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.06.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 A i ja Was żegnam na dzisiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.06.2003 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Jak mozna zegnac sie, gdy nie bylo powitania Majka witaj z powrotem. Odprowadzialas kogos bliskiego? Nie musisz odpowiadac, glosno mysle po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2003 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 dalsza rodzina, blisko zaprzyjaźniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.06.2003 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Moze nie zwrocilam uwagi, ale czy....Caleb wkupil sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts