Gajka 02.06.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Wspolczuje Majeczko Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.06.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Siedzę sobie, czytam sobie i tak się zastanawiam - gdzie się podziewa nocna zmiana FORUM??? Coś ostatnio jakby przygasła? Może tak nam zdradzi coś bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2003 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 NOCNA ZMIANA SIĘ MELDUJE (bez kgadziny )!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2003 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Też sobie siedzę i czytam, i dochodzę do wniosku, że pitbull to się zna na sokołach tak samo jak zbyszekP (NASZ WIELKI MISTRZ KARTOGRAFII )na sosenkach..., mogę się śmiać, bo pitbull śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.06.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Aga - Nocna zmiana powiadasz... Zostałem zaszufladkowany? To ryzykowna sprawa z Twojej strony. Ja bym uważał. Gadziny nie mieszczą się w pudełkach z otworami (tak jak baranki). I dlatego nie trzeba próbować ich tam pakować... Gajka - Caleb nie wkupił się. Ale damy mu szansę. Podobnie jak innym nie wkupionym... Rodzice i Elita Forum - sprawdźcie wkrótce skrzynki mailowe. Będzie tam coś ciekawego ( tak myslę). TNR! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Ale miałem farta co mnie kgadzina nie poczytała..., ale co się odwlecze to nie uciecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.06.2003 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Nie ma piękniejszej muzyki niż śpiew ptaków przed świtem..., DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 03.06.2003 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 O Panie alescie sie rozhulali .Ledwie czlek na chwile wyjedzie i nie moze sie pozniej pozbierac tyle stron. A na dodatek wiele nowych twarzy.A i humory dopisuja .Mapa cudo.Niestety nie mieszcze sie nie szkodzi .Mieszkanie w Krakowie zachowam jako potrzebe hotelowa. Zatem witam wszystkich serdecznie po ciezkich wakacjach. Watkow tyle ze nie wiem od czego zaczac .Moze na poczatek ciekawostka przyrodnicza.Wykupuje bilet do Krakowa a Pani pyta kiedy powrot odpowiadam tylko w jedna strone i naraz dobiega do mych prywatnych uszu syk idiota. Zamilczalem uwage myslac ze to nie do mnie.Kontynuuje spokojnie i bilet dla psa tez poprosze. widocznie bylo to dla Wacpani za duzo gdyz juz glosno dodala patrzac mi bezczelnie w oczy : To ze pan idota to rozumiem ale dlaczego pies ma leciec tylko w jedna strone? Odpowiedzialem grzecznie zabraklo nam pieniedzy na powrot.Ito byl strzal w dziesiatke radosc rozjasnila oblicze i kiwajac glowa ze zrozumieniem. Zatem wszystkie Aniolki duze i male ,grozne pitbulle i kgadziny wzywam i prosze o drugie spotkanie WSGK/Wielce Szanownej Grupy Krakowskiej/ jesli mozna sugerowac niesmialo date to po 28 lipca ,kazdy termin akceptuje. :smile::smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2003 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Dzień dobry wszystkim. Ptasząta rzeczywiście wydzierają się niemiłosiernie. Krystian - czy Ty w ogóle spałeś tej nocy? rich - w to co mówisz aż się wierzyć nie chce. Czy to było w LOT-cie? Moi znajomi z Chicago też rozmyślają o powrocie. Nie przejmuj się wielkością mapy. Napisz gdzie budujesz a zastrzałkujemy Cię tak jak Krystiana. [ Ta wiadomość była edytowana przez: zbyszekP dnia 2003-06-03 06:45 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.06.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Dzień Dobry Karakowie! Piękne słoneczko, więc pewnie i cały dzionek będzie piękny! Rich fajnie, że już nie tak długo!A reszta co pobudka! I do raportów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.06.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 ...a jak poślesz zbyszkowiP zdjącie to je umieści na strzałce, jak moje..., Jeszcze nie spałem dzisiej rzucę się w objęcia Morfeusz-ki:grin::grin: - poduszki ok. południa, po spełnieniu rodzicielsko-przewoźniczego obowiązku (stąd ta permanentna nocna zmiana ), ale z WAMI chyba nie zasnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 No to ja raportuje z dumą, że w dniu wczorajszym stałem się szczęśliwym posiadaczem stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.06.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 I jakie to wrażenie mieć swój własny strop nad głową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Wspaniałe! Czujemy się już prawie jakbyśmy posiadali dom. Już nam za kołnierz nie naleję, ani żaden gołąb czy też sokół wędrowny nam już nie jest straszny. [ Ta wiadomość była edytowana przez: zbyszekP dnia 2003-06-03 09:14 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 03.06.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Można się schować przed deszczem. A u mnie wszystko się przesuwa - pracownicy nie przyszli wczoraj na budowę.Ciekawe czy dzisiaj sie pojawią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Tak sobie po prostu nie przyszli i nic nie powiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.06.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 zbyszekP - no i co z tym stropem - polewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 03.06.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Cześć wszystkimMartula co mieli ci robotnicy robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 03.06.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Witam wszystkich na nowym Forum Ciekawe na jak dlugo Podoba mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Mnie się chyba też podoba. Ale z ostateczną decyzją wstrzymam się parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts