Wioletta 04.06.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 jaro skąd wziąłeś taki fajny obrazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.06.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Zbyszek, Twoja oda to jak http://www.smilies.nl/muziek/music765.gif , marnujesz się walcząc z tymi pędzącymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 04.06.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 jaro skąd wziąłeś taki fajny obrazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 podpatrzyłem u Alanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 04.06.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 nic mi to nie mówi. A może byś mógł podać jakieś namiary na takie obrazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Wioletta - Wiele stron z takimi obrazkami, znajdziesz jeżeli w przeglądarce wpiszesz szukaj: "ruchome gify".Jeżeli chcesz buchnąć obrazek jaro, to najedź na niego (obrazek nie jaro) kursorem i naciśnij prawy przycisk myszy. W menu, które się pojawi wybierz: "Zapisz obraz jako". Zostaniesz wtedy zapytana o miejsce na swoim komputerze, gdzie chciałabyś ten obrazek umieścić.Ruchome obrazki ze stron www przeniesiesz na swój komputer dokładnie w taki sam sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.06.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Slusznie - buchnij mu Do czego Ty namawiasz ... he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 04.06.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Bardzo dziękuję zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Przy czym. Jeżeli chcesz sobie coś takiego wstawić, to w pozycji emblemat swojego profilu powinnaś wpisać adres strony www, na której znajduje się taki obrazek. Moj i pitbulla jest ze strony: http://obrazki.babiniec.pl/.Przy czym mam mieszane uczucia co do używania tej opcji, bo wtedy każda wiadomość może się zrobić dość duża objętościowo. Ja swój za chwilę usunę. To specjalnie dla pitbulla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.06.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Pit, Strrrrraaaszniiieeee podoba mi sie , jak Twoje psy się ruszają Zbyszku, obrazki zbytnio chyba nie spowalniają forum, na innych podobnych wszyscy mają emblematy i jeszcze rozbudowane podpisy i nie zauważyłam jakiegoś szczególnego spowolnienia. Warto tylko robić niskie znaczki, zeby wiadomości nie rozłaziły się na całą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.06.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Nie widzialem co wstawiles Alanto a mnie sie podoba bardziej Twoj ze wzgledu na wieksza dynamike. Pozostawie to chwile a potem chyba tez skasuje. Dzieki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Alanta - ja wiem, że obrazki niczego nie spowolnią, ale jedno zdanie będzie zajmowało tyle przestrzeni, co kilka zdań. Poza tym po pewnym czasie dostanie się oczopląsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.06.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 No tak, masz rację, dlatego pisałam o niskich obrazkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.06.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 A jak ja Wam się podobam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Jak zawsze - wspaniała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.06.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Zmieniłam, na tzw. lepszy profil mam nadzieję, że jeszcze bardziej Wam się podobam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 No tak. Mam teraz pewność, że w mych wyobrażeniach się nie pomyliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.06.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Jak zwykle po południu GK na budowach ... Widzę, że dzisiej był ,,dzień poety" - brawo zbyszekP, brawo pitbull ! Żałuję, że nie mogłem brać udziełu w obrazkowej zabawie, ale niestety siła wyższa - awarie chodzą po świecie...i internecie , ale już jest OK , A swoją drogą pitbull - dlaczego dobermany (pinczery? ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.06.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Nocna zmiana dzisiej zaspała, nikt się nie pojawia, chyba się zanurzę... http://obrazki.babiniec.pl/Zwierzęta/Krety/kret1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Witam o poranku, ale się zapowiada piękny dzionek...i połen napięcia, trzymajcie kciuki za moją córkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts