zbyszekP 05.06.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 A jak Wam się podoba SKACZĄCA ZIELONA Nie zawsze jestem taka wyrywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 05.06.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 zbyszek nigdy więcej się nie chowaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.06.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Oj chyba ma ochote Ci przylozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 05.06.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Kto? komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Melduję się. "Wieloryb" ma dziś bardzo niesatabilny lot - wciąż rzuca się i szarpie. To nurkuje ku powierzchni sadzawki to znów wyrywa się gwałtownie w górę. To efekt łagodnych, chłodnych podmuchów, które u mnie na zabierzowskiej wsi łagodzą skutki upałów. Obstawiamy zakłady, czy wieloryb w końcu zanurkuje w pobliskim stawie. Na razie jest 8:2, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Pit kogo chcesz bić? , bo nie wiem czy już zwiewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Od pewnego czasu sprawdzałem działanie magii mojego wzroku na płeć odmienną. No i nic. Żadnego efektu. Muszę popatrzeć do lustra co ze mną jest nie tak. Co zaś do skaczącej zielonej żabki, to jest tak urodna, że aż mam ochotę ją pocałować. Tylko co się stanie jak zamieni się w pięknego KSIĘCIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.06.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Normalnie przylozy Ci w .... za niestosowane zachowanie. Ja tam z calowaniem jestem ostrozny jaro - jaki "wieloryb" ? nikogo nie bede bil, nie zamierzam marnowac cennej energi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Wróciłem od lustra i odetchnąłem z ulgą. Wszystko w porządku. Po prostu zapomniałem zdjąć ciemne okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 pit - przed biurowcem, gdzie nas teraz zesłano wisi potężny, dmuchany balon - jakieś 8x3 m , przymocowany linami. Balon jest żółty ma napis reklamujący pewien byt wirtualny i w założeniach miał przypominać sterowiec. Miał, bo dzieci Majki ochrzciły go już "wielorybem" - co nam się bardzo spodobało . W takie dni jak dzisiejszy wieloryb dostarcza nam sporo atrakcji . Choć jak widzę, wy też się nie nudzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Zbyszek Tą ZIELONĄ SKACZĄCĄ na monitorze to całować zawsze możesz. Będzie dużo śladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Usiłowałem ją dopaść. Niestety poległem. Rzeczywiście mam dużo sladów na monitorze, a do tego nos mnie boli. Ciekawe czy tak właśnie będzie wygladać "miłość w sieci"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Możecie już puścić te kciuki - POMOGŁO , forumowe dziecię jest THE BEST w ortografii, została Małym mistrzem ortografii w mieście gdzie jest ponad 40 SP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 ...w jej i swoim imieniu serdecznie WAM dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Gratulacje Krystian dla córy!A żeby Was wszystkich ten upał nie wykończył do cna porcja humoru:- Jak się sprawuje ten nowy? - pyta biurwa biurwy.- Nerwowy jakiś. Jak tylko przyjdzie od razu zabiera się do roboty. - Ale nasz dyrektor jest wściekły! Mówią że zwolni pół zakładu.- Spokojnie, nas to nie dotyczy. Pokłócił się z żoną, więc zwalnia jej krewnych. Kopalnia. Do szatni wpada dyrektor:- Kto wczoraj pił?! - pytaGrobowa cisza, w pewnej chwili Fracik mówi:- Jo pił.- To się zbieraj, idziemy na klina. A reszta do roboty! Przychodzi baba do lekarza:- Co pani przysparza najwięcej kłopotów?- Mój stary, ale przyszłam tu z powodu wątroby... - Tatusiu, a nasz nauczyciel polskiego pochwalił mnie dzisiaj!- Tak? A za co?- Powidział, że piszę jak lekarz z conajmniej trzydziestoletnią praktyką. Góry. Malarz maluje pejzaż. Podchodzi baca, patrzy jak artysta wiernie kopiuje widok i mówi:- Kurna mać, ile to cholera się człowiek musi namęczyć, jak nie ma aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Drodzy magicy od kompóterów,macie pojęcie czemu nie widac mojego wstawionego obrazka pod nickiem? A tak się starałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Agacka - dzięki, chyba też dzisiaj wpadnę do łaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Krystian PUSZCZAMY KCIUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts