kgadzina 05.06.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Aga - image super! A podpowiesz mi gdzie się to wstawia? gdzies w profilach czy jakos tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.06.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 UDAŁO SIĘ! HURRA! mam obrazek pod nickiem! a teraz pytanie dodatkowe: czemu na kawiarence można wstawić sobie mordkę zielonego usmiechu (taką jak mam pod nickiem) wybierając ją z "listy" , a na krakowskiej nie? Może mnie ktoś oświeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 kgadzina - śliczna mordka, je wkleiłem sobie wczoraj fajnego krecika, ale niestety zajmował za dużo miejsca, co mnie wkurzało , więc go skasowałem... , trawą się nie przejmuj - nadchodzi burza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.06.2003 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Burza nadchodzi czy nie nadchodzi - jednak idę podlewać tę trawę TERAZ! Temperatura + 18 stopni, nikt nie przeszkadza... DO BOJU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 NO TO LU i już mokra... A myślałem, że tylko ja tu jestem ,,nocny Marek"... Pozdrawiam wszystkich z samego rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.06.2003 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Witam. Nie wiem czy spałem tak mocno ale jakoś tej burzy nie zuważyłem, a bardzo by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.06.2003 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 U mnie burza jest od wczoraj!Więc troszkę cierpliwości i dojdzie do Was Nie śpię już od bladego świtu,ale nie wiem czy to wina deszczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.06.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Na mnie dźwięk deszczu działa kojąco i usypiająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.06.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Aga - dzięki za uczestnictwo w grupie wsparcia, choć tym razem nie było to lanie betonu tylko lanie wody . Kto by pomyslał, że Grupa Wsparcia wyznaczy delegatów czuwających nad moimi zajęciami rano, wieczór, we dnie, w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Czuwamy, czuwamy, a TY lej tę wodę - bo się WSZYSTKIM TO podoba... Witam wszystkich ponownie...córka w szkole, można poszaleć zbyszekP - jak widzisz z tym stałym dostępem to różnie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.06.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Nie przypominam sobie żeby mnie ktoś delegował Ale proszę bardzo! Tylko nie liczyła bym jednak na te "w nocy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Agacka od ,,nocy" to są inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.06.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Święta racja Krystian. Od "nocy" to są inni. A czy Ty kiedykolwiek nie pracujesz na nocną zmianę? Aga - gdzieżbym smiał ciągać kobiety na wsparcie po nocach? Jak widzę moją zonę słodko śpiącą, to po prostu nie mam serca wyciągać jej z łóżka na piwo czy inne strong-napitki:D To rzeczywiście nie dla bab;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Na rano tylko przy okazji wizyt OUG ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.06.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Krzysiek to zależy od towarzystwa:D w dobrym mozna siedzieć całą noc i sączyć różne takie strongi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.06.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Aga - racja. Tylko w nocy raczej się nie podlewa trawy, a beton leje rzadko. Więc to nie jest okazja dla działań Grupy Wsparcia. Raczej już dla kawiarenki. I tu jestem za! A nawet przeciw! To kiedy strong w kawiarence nocą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.06.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Krystian. Widzę, że tesknisz za krecikiem. Więc specjalnie dla Ciebie pomniejszyłem tego gifa. Jeżeli chcesz go mieć to wpisz w swoim profilu następujący adres: http://www.republika.pl/grupakrakowska/kret1vs.gifJa usunę ten obrazek ze swojego profilu za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 kgadzina - jeśli STRONG ze mną to w tej chwili... , zbyszekP - TY zdolna bestio, jak pomniejszyłeś mój ulubiony obrazek pod nikiem??? plissssssss, powiedz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 I żopa blada, jak mówi moja zdolna córka!!! Chyba najpierw TY musisz GO eksmitować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.06.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Krystian, usuń kropkę z końca adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts