rich 08.06.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Krystian masz racje ale do Was tez blisko 10 godzin jazdy .Dluzej jezdzilem z Krakowa nad polskie morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.06.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 rich - myślałem, że podajesz różnicę w czasie a nie czas dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Rich - kierunek na Twoje włości został umieszczony na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.06.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 rich, zbyszekP to zdolna bestia, a ten Twój dom już jest czy dopiero będzie? Podobają mi się takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.06.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Zbyszku dzieki serdeczne Krystian zdaje sobie sprawe ze jest zdolna bestia dla mnie jest jeszcze cudotworca .Przeciez ta mapa to cudo.Niestety dom jeszcze nie jest gotowy ,malo tego nie jest na wet zaczety. Dopiero startuje w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Dom Rich'a jest bardzo ładny. Czy cały będzie z drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.06.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Wlasciwie tylko fundament i piwnica to beton. Piwnica tez wykonczona plyta na konstrukcji drewnianej. Caly oparty na szkielecie drewnianym z oblicowka modrzewiowa.Nie jest duzy parter 94m2 i glowna sypialnia na gorze z lazienka i duza pomieszczenie na szafe 40m2.Kuchnia z pokojem wypoczynkowym i miejscem do rannego posilku otwarta na przestrzal.Praktycznie go widze bo mam zrobiony model .Chcialbym by byl praktyczny i cieply.Wzor taki troche amerykanski wiejski troche polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Piękny i będzie pasował w rejony Podhala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.06.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Zbyszku to teoria a jak praktyka wskazuje czasami jest roznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.06.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Uciekam na pare godzin polozyc glowe .Zrobila sie prawie 4:30 juz ptaki zaczunaja sie budzic i troche rozmawiac znaczy bedzie switac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.06.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 maksiu - gratulacje, fajnie tak zerknąć na drugi koniec POLSKI i zobaczyć kto z kim przez płot... i kto ma blisko do UE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Pal sześć UE, ale mieć tak blisko do plaży. Taka Teska to mieszka prawie na brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze... to Teska ma na rzut beretem do granicy, bo to lilafiolet na mapie to juz teren niemiec a nie morze...nad morze jeszcze ponad 100km , najblizej morza buduje się chyba Stasiek, a moze Linka i Mar35, pozatym po raz kolejny okazalo sie ze nadal obowiązuje stary mit, jakoby szczecin lezal nad morzem.... a to tylko miasto ze stoczniamipozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 To się STRASZNIE rozczarowałem. No, ale tyż piknie. Myślałem, że to morze, chociaż zastanawiałem się jak te drogi przechodzą przez wodę. Chyba zbyt długo byłem na słoneczku i temperatura na mnie niekorzystnie zadziałała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 09.06.2003 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Pobudka. Taki piękny dzień a wy śpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.06.2003 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Dzień dobry. Dziękuję za pobudkę, chyba dzisiaj ździebko zaspałem. Jak się dzisiaj czujemy jako "obywatele Europy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 09.06.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jak narazie bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.06.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 A jak minął weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.06.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Zbyszek zawołał: Uuuuu! Jest tu kto? Jednak odpowiedziało mu tylko echo. Widać było, że zaczysko Grupy Krakowskiej jest opuszczone od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts