Agacka1719499039 09.06.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Ach któż tak krzyczy z samego rana! Dzień dobry wszystkim - gdyby to jeszcze nie był poniedzialek,to moje szczęście byłoby duuuuużo większe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Dzień Dobry. Mam nadzieję, że będzie dobry Nie mam dzisiaj siły, na żadne problemy. Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.06.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jam ci to - rzekł Zbyszko z Naramy To nie wiesz piękna panienko, że najlepiej krzyczy się z rana. Później to się człowiekowi już tak nie chce. Dzień dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Witam. W skrzynkach mailowych znajdziecie jeszcze parę fotek z grilla - skromny suplement do galerii Agi. Kto nie dostał - proszę o wyrozumiałość i głośny okrzyk (dosłać tu ! ) , jeszcze się nie dobudziłem. Zdjęcia są "małe", żeby nie zapychały skrzynek - dla chętnych wybrane skany mogę przesłać w większej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 To do której godziny jest rano? narazie jeszcze nic mi się na głowę nie "zwaliło", może dotrwam do tego "później" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.06.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 jaro Dosłać tu!!! Witam wszystkich w ten chłodny, deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Kasia - poszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.06.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jaro! ty to wiesz jak dogodzić kobiecie z samego rana Tak sobie to pooglądłam i stanowczo stwierdzam,że za dużo na nich rudej gęby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 dziękuję za zdjęcia. Pepe wyszła całkiem, całkiem No i Pit w tej gromadzie dzieciarni. Nic, tylko oficjalnie opublikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 09.06.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jaro -dziekuję.Doszło. Witam wszystkich.Znów piekny dzień, choć troche za ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 No to się cieszę, że udało mi się trochę poprawić Wasze humory w poniedziałkowy poranek . Aga - wyszłaś świetnie, podobnie zresztą jak Pepe i Pit. Majka - zgadzam się , że zdjęcie Pita zasługuje na upamiętnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.06.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Ok. zaraz będzię w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.06.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Coś onet dziś kulawo chodzi. Może uda się później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.06.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Kasia i jak można to wrzuć tu linka do tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.06.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Aga Najlepiej dodaj do ULUBIONYCH, będzie stale pod ręką. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.06.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Witam wszystkich przed południem , najnowsze wieści z zachodniej flanki : Z TEJ STRONY NA DESZCZ NIE LICZCIE , na niebie ani jednej chmurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.06.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 A u mnie jakby więcej chmurek, nawet zerwał się lekki wiaterek. Wszystko wskazuje na to, że COŚ się szykuje.Widzę, że pojawiły się nowe zdjęcia. Ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.06.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jaro - zdjęcia mi się podobają. Pogoda mniej. Ale jest nadzieja, że poleje deszcz i będę sobie mógł odpuścić podlewanie trawnika. Zwłaszcza, że bardzo tego potrzebuje, bo w sobotę przeżył trzecie "golenie" i jest jak owca po kontakcie z juhasem . A najmniej mi się podobało stukannie w wahaczach z przodu, zwłaszcza jak się okazało, że są wybite sworznie i - wahacze do WYMIANY! I tu Miła Niespodzianka: nic nie zapłaciłem, bo istnieje cos takiego jak gwarancja w serwisie. Oto jedyna poranna radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Mam nadzieję, że to nie wyprawa na ognisko wykończyła wahacze w Twoim aucie Będę mieć wyrzuty sumienia. Nasza trawka na skarpie dzisiaj pierwszy raz pójdzie pod nóż /a raczej pod żyłkę /. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.06.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Wita nocna zmiana GK! Jedni koszą i podlewają, inni zdjęcia oglądeją, kolejny dzień upalny minął, potrzebę urlopu rozwinął... ...jeszcze trzy dni pracy i 11 dni wolnego... ,może tak na południe, nad ciepłe ...baseny... co to człowiekowi chodzi po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts