zbyszekP 11.06.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Jak już również pisałem. Do szaleństwa kocham wszelkie inicjacje. Byleby mnie tylko później żona poznała. No to się już absolutnie nie wyrywam. A mówiąc zupełnie poważnie u mnie teraz nie ma warunków, ale w jesieni, kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.06.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 No i uciekł z sideł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.06.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Jo, jo, oni uciekli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.06.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 A wyglądał na takiego odważnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Zbyszku ! Nie pękaj! Szukaj alternatywnego miejsca na grilla - poza budową. Na pewno dasz radę! Liczymy na Ciebie! Podpisano - Samozwańcza Kapituła Grupy Krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Zbyszku ! Nie pękaj! Szukaj alternatywnego miejsca na grilla - poza budową. Na pewno dasz radę! Liczymy na Ciebie! Podpisano - Samozwańcza Kapituła Grupy Krakowskiej Albowiem napisane jest: szukajcie a znajdziecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.06.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 a nie było to tak- "szukajcie a będzie Wam dane"??? przejść inicjacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.06.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Napisane jest również: Nie będziesz brata swego wodził na pokuszenie. Ciekawe, że nic nie jest napisane o wodzeniu sióstr. Noba bene takim bardzo ładnym i obszernym miejscem w Krakowie są Skałki Twardowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.06.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 do inicjacji potrzebne jest bardziej intymne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 a nie było to tak- "szukajcie a będzie Wam dane"??? przejść inicjacje Raczej było tak: Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie Wam dane, kołaczcie a otworzą Wam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Widzę Zbyszku, że jak ci nadepnąć na ambicję, to się będziesz starał. Szukaj szukaj jakiejś rozsądnej lokalizacji... My nie wodzimy na pokuszenie, my wskazujemy drogę... Majka - to było "proście a będzie wam dane"... Wiesz kto Ci to mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.06.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 wiem, ale nie było tam nic o inicjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.06.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Widzę Zbyszku, że jak ci nadepnąć na ambicję, to się będziesz starał. Szukaj szukaj jakiejś rozsądnej lokalizacji... Nie wiem dlaczego, ale jak słyszę "szukaj, szukaj" to mi się to jednoznacznie kojarzy. No, więc: Hau! , Hau! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Jak to: "nie ma o inicjacji" ? Na początku było słowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Majka - bo to stwierdzenie uniwersalne i ponadczasowe. WTEDY gdy je sformułowano o forum nie było mowy. A widzisz jak pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Zbyszek znalazł miejsce pod domem Pita! Wszyscy słyszeli to dobrze nam znane Hau! hau! Ja nie wiem co Pit na to. Zwłaszcza, że go od poniedziałku nie ma. O rrrrrrany! Czyżby przygotowywał miejsce na grilla w zmowie ze Zbyszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.06.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 O bardzo przepraszam ! W ostateczności mogę się zgodzić na termin: "W zmowie, lecz bez porozumienia". Nic to, idę spojrzeć smętnie w oczy majstrom na budowie. Miałem im dzisiaj dostarczyć miedzianą cegłę klinkierową na komin, ale nie mogłem tego znaleźć. Ma być dopiero za 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.06.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Nocna zmiana GK się melduje na posterunku... Ale się porobiło, a ja tylko nieśmiało wspomniałem o grilu i drugim spotkaniu... , coś mi się jednak wydaje, że zbyszekP się wywinie od najazdu... Może przynajmniej SKGK wymyśli chociaż z wyprzedzeniem termin II Spotkania GK, miejsce pozostawiając losowi... Z mojego punktu widzenia kalendarza 30,31/08 lub 6,7/09 to bardzo ciekawe weekendy i wszyscy już powinni wrócić...(za niechlubnym wyjątkiem zbyszkaP) a dzień jeszcze długi i ciepły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Krystian - podane przez Ciebie terminy to chyba III i IV spotkanie Grupy Krakowskiej. I myślę, że mogłyby odbyc się w Ogrodzieńcu? Jak to widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.06.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Zawsze czytasz w moich myślach... , jak TY kgadzino to robisz ? W jednym z tych terminów na zamku będzie piękna impreza folklorystyczna - mogła by być dodatkową atrakcją po grilu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts