Smok 11.06.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Jeśli po grillu w Waszym wykonaniu mogą mieć miejsce jeszcze jakieś atrakcje Witam Krakusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 No czeeeeeeeeeeeeeść Smoku! Dzięki za tak entuzjastyczną ocenę naszych poczynań. Czy mamy rozumieć, że nie masz Ci w Polszcze większych atrakcyjej niżeli spotkania Krakowskiey Trupy Forumowey? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Krystian! A Ty gdzieś mi zwiał z kawiarenki? Poszedłeś trzeźwieć na krakowską? TO STANOWCZO NIE JEST DOBRY POMYSŁ. Zobacz kto tu jest! I Smok i kgadzina. Tu się nie da wytrzeźwieć. Tu się można co najwyżej doprawić do imentu A co do czytania myśli - wiesz - kilka osób może Ci potwierdzic te moje rewelacyjne zdolności . Więc chyba lepiej uważać zanim się pomyśli o mnie nie tak, jakbym sobie tego zyczył No to lu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.06.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Skoki katapultowe z nagiętej brzozy do mulistego stawu, wyrąb sosnowego lasu na czas czy słynne kocyki ( nie mylić z kucykami) ."Akcja rozpoczyna się od trzęsienia ziemi, a potem napięcie rośnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.06.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 A teraz szykujecie jakieś inicjacje !!!!!!!!!. No nie, tym razem nie przepuszczę. Muszę tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.06.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 ...takie zacne towarzystwo się zebrało...Smok, kgadzina...a tu trzeba się zapaść w podziemne czeluście... , nara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Witam wszystkich ranną porą. Wreszcie dzisiaj obudziłem się jak należy i widzę, że ciekawe rzeczy się w nocy działy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 12.06.2003 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Cześć zbysiu.Co z naszą inicjacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Cześć Wiolu. Jeszcze nie wiadomo. Wyższe władze debatują. Chyba, że weźmiemy tą sprawę we własne ..., hm, ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 12.06.2003 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 To bardzo ciekawa propozycja...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Wiola, Zbyszek: Bierzecie sprawy w swoje ręce? Czy mamy to rozumieć, że Zbyszek organizuje grilla na działce u Wioli jeszcze przed końcem czerwca (np. w sobotę po Bożym Ciele), a Wiola odwzajemniając się organizuje grilla u Zbyszka w terminie nr V na przełomie września i października? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 No nie! Krzysiek. Nie wiem czy zauważyłeś ale tu już zaczynała się tkać delikatna pajęczyna uczuć. A teraz czar prysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Zbyszku - ależ ja nawet nie staram się wnikać w intymną strefę pajęczych uczuć pomiędzy Wiolettą a Tobą. Róbcie sobie co tam chcecie. Wiola przecież sama pisała, że czasem jest niegrzeczną dziewczynką... Ja jedynie oficjalnie i otwarcie rozmyślam o II terminie Spotkania Grupy Krakowskiej. I Wasze (ops! raczej Twoje) propozycje przypadają mi do gustu. Że nie powiem o reszcie kapituły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 A o jakich propozycjach mówisz? Ostatnio tyle rzeczy proponowałem w różnych miejscach, że już się gubię. Oczywiście chętnie bym wziął udział w spotkaniu, ale jednak nie mam pomysłu na lokacje. Buuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Zbyszek - zaczynasz się gubić w zeznaniach. jak nie znajdziesz miejsca na grilla - to nie będzie inicjajcji. The choice is yours! Wybieraj!(albo się szybko dogaduj z Wiolą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 No to chyba zostane beanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 12.06.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Zbysziu nie martw się z każdej sytuacji jest wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Dziekuję Wiolu za słowa pocieszenia. Już mi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 12.06.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Wioletta, jak tam Twoje fundamenty.Co robisz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.06.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Wiola, Zbyszek jak już skończycie się pocieszać - to powiedzcie gdzie i kiedy ten gril, bo już zaczynam nabierać na niego ogromną ochotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts