Martula 26.11.2002 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Warto mieć taką zgodę, bo jeżeli droga jest gmina to jest własność gminy, a Ty będziesz cos robić na niej.W moim przypadku była to formalność i nikt się nie przyczepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.11.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Martula nie taniej szambo albo oczyszczalnia? Przy zakłdaniu drożej ale potem można jeszcze wodę w 2 obiegu wykozystać do podlewania ogrodu ja tak planuję czy to dobry pomysł? A jesli chodzi o droge to jak zaczęłam grzebać w papierach okazało się że droga jet niczyja. Gmina się do niej nie przyznaje i w ogóle nikt! Pozdrowionka Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.11.2002 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 W mojej wsi jest Społeczny Komitet Budowy Kanalizacji.Podział kosztów ma być taki : 25% my, 75% Gmina.Wstępnie wychodzi ok.4000zł za przyłącz.Pewnie drożej od szamba,ale gdyby zrobić zbiornik, tak jak się powinno(tzn szczelny bez odpływu),to za wywóz nieczystości płaci się kosmiczne pieniądze (co ok.2tyg., mam w projekcie 10m3).No i więcej zachodu-trzeba pamiętać i wóz musi dojechać.Miejsce też musi na niego gdzieś być.A w razie dużych opadów szambo może "wybić". A oczyszczalnia nie wchodzi w grę bo: 1.zabiera sporo miejsca na działce 2.grunt jest mało przepuszczalny -glina 3.potrzebne jest zezwolenie (coś słyszałam,że mają to zmienić) Tak więc jestem za kanalizacją,bo to i wygoda,i brzydko nie pachnie. Deszczówka też może służyć do podlewania ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.11.2002 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Majka Zielona ! Nie wiem jak dokładnie studiujecie muratora ale ja gratuluję wam juz dziś kubków! Ciekawi mnie tylko jak je wydrapiecie pociechom Pozdrawiam wszystkich troskliwych rodziców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.11.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Majka ma ich tyle ze serwisy rodzinne musiala wyrzucic bo sie kubki nie miescily . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 27.11.2002 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Pit, a Ty? Jako elita nazbierałeś najwięcej, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2002 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Wcale nie tak dużo, dopiero 4 W koncu przestaniemy się bić, kto może pić z żółtego kubka. Teraz przydałoby się zmienić nagody na np. talerzyki deserowe / żółte/ A tak w ogóle jak dostaję wiadomość, żeby wysłać do Muratora adres na który mają wysłać kubek, to umieram ze strachu, że zacytują jakąś moją idiotyczną wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 27.11.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Cytują, cytują, lecz idiotyzmów w żadnej wypowiedzi nie dopatrzyłam się Jak długo czeka sie na taki kubek, pytam bo do mnie idzie od ponad 2 tygodni i jeszcze nie ma Masz tę gazetę z płytą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czenx 27.11.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 a ze sie tak spytam - jakie sa reguly otrzymywania kubkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Do tej pory udało mi się Kubki "idą" baaaaardzo długo, ale w końcu lądują w Twojej poczcie. Otrzymuje się za zacytowanie w piśmie Murator wypowiedzi na forum /przeważnie w sondażach/ lub za przejście z jednej grupy do drugiej, np. z "forumista to brzmi dumnie" do "domownik forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.11.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Gajka, mam 1, slownie jeden i na tym poprzestane. Bynajmniej nie czuje sie elita - nawet jest to dla mnie odrzucajace. Niestety na to nie mam wplywu ale chetnie bym to zdjal. Maronosc nad marnosciami a wszytsko marnosc (o. Rydzyk) . Niestety o kubki trzeba ich naciskac, poniewaz sa wyjatkowo nierychliwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.11.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 A ja już mam 3 kubki (używam ich w pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 27.11.2002 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Kto pyta nie błądzi Dzięki, nawet nie przypuszczałam, że trwa to tak długo Syn, któremu obiecałam ten kubek, myślał, że sobie zażartowałam, no bo nie ma i nie ma Pit, oglądałes może film o Rydzyku? W poniedziałek na TVP1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.11.2002 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Gajka, jasne - co prawda przez przypadek ale dokumet byl interesujacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.11.2002 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 MartulaMasz wiadomość na piva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 27.11.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Zielona, Martula co to za jakies tajemnice? Pit, film był dla mnie niebywale wiarygodny. Wiem, nie jest to miejsce odpowiednie na takie tematy, więc nie przeciagam buziaki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 27.11.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Eee, jakie tam tajemnice !!!! Nic nie mamy do ukrycia .Czy my wogóle pracujemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.11.2002 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Wyrazam podobne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.11.2002 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Więc jednak wszyscy poszli pracować na 2 zmianę ale chyba nie po nocach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.11.2002 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Rozszyfrowalas mnie, jestem nocnym strozem ale wole jak sie do mnie mowi pracownik ochrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts