Majka 08.07.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Popieram: pit. Dzisiejsze powitanie Majki było o 13,78% bardziej pozytywne niż wczoraj. Jak to obliczyłeś? Proszę o matematyczne udowodnienie wyniku Jesteś szejkiem, bo dostałeś zwrot z US. My swój "przejedliśmy" na przednówku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Zielona: trawka rośnie... Przy takiej pogodzie podlewanie jest najbardziej efektywne. Przy takich upałach jakie były ostatnio trawa może wzejść szybciej niż pisał Krzysztof - u mnie to było około tygodnia (5-7 dni).Warunek: solidne podlewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Jak to obliczyłeś? Proszę o matematyczne udowodnienie wyniku To dosyć proste: numery obu Twoich postów należy przemnożyć przez pierwiastek sześcianu ilości samogłosek w Twoich wypowiedziach. Następnie całkę wyniku przesuwamy w granicy uwzględniając medianę wieku Twojej rodziny. Potem to już z górki: suma szesnastkowa symboli ikon użytych w Twoich postach przemnożona przez dzienny współczynnik optymizmu "OK" publikowany codziennie przez Narodowy Instytut Energii Pozytywnej. Liczymy oddzielnie dla każdego postu, po czym wyliczamy wariancję przy zalożeniu tendencji wzrostowej. Mogłem się pomylić o jedną setną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.07.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 jaro - na tej samej zasadzie dziala chyba centrum Studiow Strategicznych czy jakos tak i podobnie chyba licza waloryzacje rent i emerytur. Sektor publiczny licza lepiej bo wiecej wychodzi. Jestes szejkiem, bo im kto pozniej sklada zeznanie tym ma wieksze dochody i co za tym idzie pozniej dostaje zwrot Podobno u Ciebie jest ropa co to spadla z ladujacego awaryjnie na Balicach Boeinga 737. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Coś z tym szejkiem to mi się dalej nie zgadza, ale zostawię to na najbliższe F2F. O ropie nic nie słyszałem, musiała wpaść do stawu albo ... zaraz, zaraz wieloryb faktycznie zmienił kolor !? Wieloryb + ropa = Green Peace , czy jakoś tak Nie wyjadę z pracy - zablokoją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.07.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 U nas ludzie prosci nie uswiadomieni . Oni Cie nie zablokuja. Oni pojda po prostu ryc za ta ropa na Twojej dzialce i w stawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 08.07.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 jaro Trawa, choć mówię do niej i ją podlewam, ani drgnie, 4 dzień od wysiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Wyliczenie bardzo mi się podobało Nie uzyłeś tylko rózniczki z tangesu ilości wpadających promieni słonecznych do biura Pit, co z tym samolotem, który to spuszczał paliwo nad moim domem i kiedy? /jak są problemy"lotniskowe" samoloty wyrzucane są na kółko w moje rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.07.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 No to masz szczescie, powinnas jeszcze doplacic do ceny dzialki za to ze moze byc wysokooktanonosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 08.07.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Posuńmy się dalej. Uwolnić wieloryba - też fajnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 jaro Trawa, choć mówię do niej i ją podlewam, ani drgnie, 4 dzień od wysiania. podlewaj dalej, rycytuj Stepy Akermańskie i czekaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Marta z tym "posuwaniem" to proszę ostroznie Jak to kiedyś, ktoś przemawiał "stanęliśmy na skraju przepaści, zróbmy krok naprzód..." Pit, nie odpowiedziałeś, co wiesz na temat samolotu. Mów jak na spowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 08.07.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Majka wcale nie trzeba stawać na skraju przepaści - wystarczy stanąć u Ciebie w drzwiach tarasowych O samolocie nic nie wiem, choć blisko mieszkam.O co chodzi ? Nie mam ropy we włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Pit coś wie, ale nie chce powiedzieć. Ropa /nafta/ słuzyła dawniej do wzmacniania włosów Tarasu dalej nie ma, jeszcze nikt nie zrobił "kroku naprzód" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.07.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Ja nie przegrzewam az tak swoich diod - to bardzo boli Witam wszystkich, dzisiaj jakby wcześniej. Dla wyjaśnienia porannych dywagacji: Pit - ja chyba z innej generacji, bo mam jeszcze lampy elektronowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Zbyszek, nie wstawaj za wcześnie, a właściwie - która jest godzina u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.07.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 E no. Za wcześnie to tu niej jest. Dochodzi 9 rano. Ale i tak jak na razie jestem jedyny w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 O co chodzi z ropą ? Odrzutowce używają wyłącznie wysokooktanowej benzyny lotniczej. A ja zrozumiałem, że zrzut był nad Zabierzowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.07.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Przykro mi, że o zrzucie ropy nic nie wiem. Natomiast dla zwolenników wielkomocarstwowej pozycji Polski mam krótkią przebitkę z wczorajszej dyskusji panelowej w telewizji CNBS na temat sytuacji w Iraku. Ogólny ton dyskusji: w Iraku źle się dzieje a może być jeszcze gorzej. Przyczyna: USA i Anglia są samotnie zaangażowane w utrzymanie pokoju i wielka szkoda, że państwa Europejskie nie chcą pomóc. W tym miejscu, ktoś zwrócil uwagę, że wkrótce do Iraku przyjadą wojska z Polski i jej sojuszników i zostanie otwarta nowa strefa. Po tym stwierdzeniu nastąpila krótka cisza i kiwanie glowami, po czym komentator rozpocząl od stwierdzenia: No dobrze, ale mówiąc już poważnie, jakie widzicie rozwiązania na przyszość? I tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Jaro, wiem, że odrzutowce uzywają benzyny wysooktanowej, ale wyrabia sie ją z ropy, nieprawdaż? Jak samolot zaczyna zrzucac paliwo nad Zabierzowem to niestety leci z prędkościa ok. 400km/godz. Rozrzut będzie duzy. Paliwo to nie bomba, nie moze trafić tylko w wieloryba W ubiegły czwartek jeden z samolotów miał problemy /sądziłam, że to wina burzy nad Balicami/, został wysłany na kółko - nieźle wyrywał w górę Pasażerowie pewnie mieli nietęgie miny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts