Gość 10.07.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 O tak po trawce podobno jest wesoło . Mówił mi o tym pewien znajomy ogórek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.07.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Każdy ogórek uwolniony,musi byc szybko zakiszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.07.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Ogórki kiszone zostały zjedzone, Teraz są już nowe do słoików pójść gotowe... Witam w czwartkowe popołudnie i od razu się pochwalę, że zostałem szczęśliwym posiadaczem kubka MURATORA... , jest prześmieszny, a ile się do niego mieści!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 gratulacje Krystianie z okazji kubka oby nigdy nie stał pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.07.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Dzięki jaro - rano niestety piłem tylko herbatkę (miałem dzisiaj ćwiczenia ratownicze...achta kondycyja i ciśnienie...kawka z rana przed - wykluczona... ), jutro jeszcze tu zajrzę a potem dopiero w początkach sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 10.07.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Witam Gr Krakowską albo raczej Małopolską zaglądałem tu raz ,ale byłobardzo wesoło i niechciałem przeszkadzać.Chciałbym dołączyc do grupy , bo właśnie geodeta wytyczył mi dom więc chyba zacznę się grzebać w ziemi (fundamenty), a potem zobaczymy.Mam nadzieje na ewentualną pomoc w przyszłych problemach.Pozdrawiam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.07.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Witam wszystkich a szczególnie nowego czlonka. Dzisiaj jestem jakby spóźniony. Temat "co lepsze? Pocięte czy w kawalku?" niestety jeszcze mnie nie dotyczny. Ach kiedyż to będzie? Na temat trawy to co innego. Mam już zasianą na części dzialki i rzeczywiści po 14 dniach wzeszla. Chociaż na razie rachitycznie. Art63, gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 10.07.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Cześć"Buduje" to na razie za dużo powiedziane, będe kopał dziure pod domMiędzy Krakowem a Zabierzowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Moja strefa wpływów Witam Cię tym bardziej serdecznie - wzmocnisz grupę północną. W którym miejscu kopiesz tą dziurę /dokladniej/ i napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.07.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Cos za bardzo w "sile" rosniesz.Pewnie budowa gdzies w okolicy Brzezia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Uwolnić adreanlinę - hasło poranne na dziś . Idę na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Majka - doszło bez niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 11.07.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Uwolnić adreanlinę - hasło poranne na dziś . Idę na kawę. Ja mam jej za dużo dojeżdżając codziennie do pracki. Polskie drogi + NIEKTÓRZY polscy kierowcy a częściej kierowniczki i gotowe. Nie jestem z tych bojaźliwych, ale czasem dojeżdżam przerażony tym co zobaczyłem. Ale co tam - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 11.07.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 WitamNiestety Majka jestem raczej po stronie zachodniej -Szczyglice od poniedziałku chcę kopać pod fundamenty.Co z tą pogodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Marek uważaj co piszesz. Ja dojeżdżam codziennie do pracy i najwięcej palantów -/ z kierowców spotykanych na drodze/ - to faceci Wyprzedzają na trzeciego, na podwójnej ciągłej, wrzucają rowerzystów do rowów, zcinają zakręty itp. I wcale nie chcę, aby oni uwalniali mi adrealinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.07.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Bedzie lało. Posel samoobrony interpelowal w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.07.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 HejTa pogoda to specjalnie na moje zamówienie. Nie chce mi się podlewać leniwej trawki. Ona leniwa, ja niecierpliwa. JaroA propos drewna do kominka, wogóle się nie orientuję, po ile toto chodzi. Ale skoro mówicie, że cena którą podał jaro jest ok, to muszę się zorientować po ile chce gościu, z którym się dogadywał Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Art, w naszej grupie strefy wpływów dzielą się na południe i na północ od.... Wisły Więc jesteś w mojej strefie Pit, faktycznie trudno dogodzić wszystkim zainteresowanym. Moja rodzina musi złożyć interpelację, aby w zimie /w czasie ferii/ nie zapowiadali z radosną mina ocieplenia i wiatrów halnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.07.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Akurat nie ma nic przeciwko krotkiej i lagodniej zimie. Jesli chce jechac na narty to mam lodowce lub Slowacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 11.07.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Art, w naszej grupie strefy wpływów dzielą się na południe i na północ od.... Wisły Więc jesteś w mojej strefie W takim razie pozdrawiam wszystkich na północ od Wisły ( Całość już pozdrawiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts