zbyszekP 24.07.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Hej, witam wszystkich, jak zwykle spóźniony. Ostatnio czuję się jak przygłuchawy dziadek, który włącza się do dyskusji, ktora już dawno się zakończyła. Ty niemniej pozdrawiam tych co oczekują, że już wkrótce urlop i tych co ciągle pracują by "spać mógł ktoś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.07.2003 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 A ja tu sobie wpadłem z gratulacjami dla Lidera. Pitbull - pamiętasz? Wierzyłem, że kiedyś zostaniesz Liderem. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Brawo Frankai! Wyłuskałeś jeszcze jednego co to powinien tu biegiem z szampanem i oczywiście czymś słodziutkim do tego! Mniam! Wiedziałam,że piątek to najmilszy dzień tygodnia! Zbyszku jak sam zauważyłeś ostatnio tu jest żałoba i wszyscy piszą jak za karę, więc nie badź taki i nie zaprzestawaj zaglądania tu nieważne o jakiej porze! Pobudka ludziska!Pobudka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.07.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 A czy czasami dzisiaj nasza kgadzina nie jest solenizantem? Wszystkiego najlepszego?Co pijemy, bo ja po wczorajszym trochę jestem na kacu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Kasia no to klinik za zdrowie Krzysia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.07.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 No to za zdrowie wszystkich świętujących i nie świętujących. A DZIŚ SĄ IMIENINY MOJEGO SYNA KUBUSIA (i moje też) Więc Częstujcie sie proszę. Ja zaraz wsiadam w auto i jadę na urlop, więc pić nie mogę. To wszystko dla Was kochane forumianki i nili forumianie. http://www.alkohole.net.pl/polka1_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.07.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Krzysiek !!! Chcesz nas wykończyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.07.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Frankai, dziekuje ale szczerze napisawszy jestem zaskoczony ... hm, zeby nie napisac ze jest mi to obojetne Zawsze myslalem ze lider jest tylko jeden - w innych sytuacja prowadzi to do chaosu. Co do krow ... tez jest to nieco dziwne ale mam z nimi wiele wspolnego W koncu lepiej uslyszec ... Ty krowo niz Ty swinio Gratulacje dla Kubusia - Krzysiek soczek mu kup a nie sklep monopolowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.07.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dzień Dobry. Serdeczne życzenia solenizantom. Buziak dla Kubusia. Krzysiowi - nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Majka a kto powiedział,że nie wypada! DuZy buziak dla Krzysia i drugi dla Kubusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redek 25.07.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dzien dobry Czy przyjmiecie nowego budowniczego do Klubu? Mieszkam jeszcze w Krakowie, a buduje niedaleko Kalwarii. Zaczalem w czerwcu. W przyszlym tygodniu bede juz mial dach Redek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Redek no pewnie że przyjmiemy! Kalwaria to piękna miejscowość!Napisz o sobie coś więceje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redek 25.07.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Z checia. Mam lat 30 + VAT (niestety, 22%). Od 18 lat mieszkam w Krakowie, ale urodzilem sie i wychowalem w Przemyslu. Udalo mi sie zdobyc chyba najmniej sensowne wyksztalcenie - skonczylem teatrologie Ale pracuje sam u siebie, troche jako wydawca, troche grafik, troche redaktor. Zona para sie nauczaniem maluchow. Mamy dwoch chlopakow - 11-letniego Kube i 5-letniego Macka. A budowanie dla czlowieka po humanistycznych przejsciach, jest zajeciem magicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 No to witaj w klubie!Dla większosci z nas budowanie własnego domu to coś paranormalnego A masz gdzieś zdjęcia z tych osiągnięć?Jeśli tak to prześlij Zielonej i ona wpisze Cię na czarną listę osób straconych Jesli oczywiscie masz taką ochotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redek 25.07.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Zdjecia musze powybierac, to mi chwile zajmie. A co to jest ta czarna lista? (bo Zielona Kasie zauwazylem juz na forum, a zdjecia jej domu wprowadzily mnie w melancholijno-katastroficzny nastroj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.07.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Cześć Redek. Dlaczego w nastrój katastroficzny? Coś jest takiego na zdjęciach domu Kasi? To co będzie jak zobaczysz zdjęcia innych domów, albo brzózek Agackiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redek 25.07.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Melancholijno-katastroficzny: raz popadam w melancholie, bo chcialbym juz miec taki sliczny dom, a zaraz potem patrze na rozgrzebana budowe - no i katastrofa Nigdy tego nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.07.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Qrcze ... redek ... już się boję ... Adres albumu grupy krakowskiej: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 25.07.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Pit, moje serdeczne gratulacje Mam nadzieję, ze nam się LYDERZY na forum nie pobiją o palmę pierwszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.07.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Witam Wszystkich slonecznie zza poludniowej miedzy!!!! Pit - gratuluje LIDERA! kgadzina - dla Ciebie (Kelt sie chlodzi) i Kubusia wszystkiego najlepszego! i dzieki za poczestunek... Od dwoch tygodni deszczu nie zaznalem...oby tak dalej do 01.08. czego Sobie i wszystkim forumujacym zycze... Przyjechalem do Kezmaroku na drobne zakupy a corka wypatrzyla kawiarenke internetowa... A wieczorem grill... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts