Gość 25.08.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Witam. Kat - jest taka firma np. na Wielickiej. Podstawiają kontener - taki duży, na dwa trzy dni. Z wywozem i przywozem chcieli za to coś 150 PLN. Namiary brałem z książki telefonicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.08.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 JaroMnie też interesuje temat wywozu śmieci budowlanychPrześlij jak znajdziesz (szukałam już w książkach tel. ale bezskutecznie) do mnie na maila namiary na firmę z Wielickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kat 25.08.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Dzięki jaroO coś takiego mi chodzi.Spróbuję poszperać w książce telefonicznej, tylko pod jakim haslem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Zachował mi się numer komórki do właściciela chyba, nie wiem czy aktualny, wysyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 25.08.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Mam wreszcie zdjęcia mojego domku - Zielona, czy do Ciebie mogę wysłać aktualizację mojego projektu? (na priv'a?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.08.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Witaj Herne! Gdzieś Ty Chłopie był jak Cię nie było?! Opowiedz nam co u Ciebie nowego? Kat - Na wywóz gruzu i śmieci dobry jest też "Dziennik Polski". W ogłoszeniach drobnych pod "Usługi Transportowe" szukasz po kolei jak leci i znajdujesz hasła w stylu "wywóz gruzu, śmieci, wszystkiego, opróżnianie podwórek..." itp... Ewentualnie pozostaje Panorama Firm w dziale "Wywóz śmieci, asenizacja". Sporo tam jest tych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 kgadzina, a jesteś pewien, że Herne to chłop ? ja coś kojarzę bardzo sympatyczną Panią doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.08.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Jaro - ale to się tak mówi niezależnie od płci. Spytaj Krystiana! Tylko że na Śląsku używa się sformułowania "Chopie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Chcesz powiedzieć, że do baby też się mówi "chopie". Np. Agacka- gdzieś ty był chopie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 25.08.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Pozdrawiam wszystkich - byłem ale rzadko (nie pisałem zbyt wiele - skromność). Chciałbym się pochwalić domkiem, ale jak Zielona (chłopie) doloży do foto-onet. A propos Śląska: Orkiestra w Górnym Śląsku:Kapelmistrz: Cymbalisten fertig? Orkiestra: Fertig. Kapelmistrz: Puzonen fertig? Orkiestra: Fertig. Kapelmistrz: Trompeten fertig? Orkiestra: Fertig. Kapelmistrz: Also, Boże coś Polskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 kgadzina, ale bajerujesz, kto do kobiety powiedziałby ,,CHOOOPJE!"??? ... chyba tylko bardzo nawalony chop... Ale jeżeli Herne pisze o sobie : byłem, pisałem, chciałbym to można do Herne pisać ,,chłopie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.08.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Krystian - mój wujek tak mawiał! Mieszka do tej pory w Katowicach na Dębie (pod stadionem GKS-u Dospel Katowice). Zawsze do mojej mamy mówił "chopie", a jak go poprawiała to skutkowało na 2 minuty. A jak się "orznął" (czyli po śląsku - opił) to w ogóle nie skutkowało nawet na sekundę, tylko było "choooopie" i "rozumiysz chooooopie". Ale kiedyś to były czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.08.2003 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 kgadzina - czyli tak jak mówiłem powyżej, nawalony chop... , ale z drugiej strony jeżeli do kobiet można mówić : żabciu ( ty płazie), żmijko (ty gadzie), rybko ( ), dziubku (coś od ptaka), sarenko (brzmi lepiej niż klempo... ) to właściwie czemu nie CHŁOPIE??? Witam o poranku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.08.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Witam serdecznie Wszystkich po przerwie. I mam prośbę. Potrzebuje namiary na brygadę lub firmę, która dokończy we wrześniu budowę.Ludzie, których mam obecnie zawalają terminy.Mam do zrobienia strop nad parterem, a czas mnie goni, bo w razie deszczu nie dojedzie sprzęt.Czy ktoś mógłby mi pomóc ! Roboty na 2-3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Witam. Dzisiejsza pora kwalifikuje się chyba jako "rano" ? Wakacje kończą się nieubłaganie i trzeba będzie wstawać godzinę wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.08.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Witam z rana! Matka Boska Częstochowka czuwała dziś nad kierowcami, bo jeden taki fordzik Ka przetestował moją tylną klapę oraz zderzak. Rannych nie ma. Szkoda że tak słabo stuknął, bo bym sobie więcej w aucie rzeczy na nowe powymieniał. No ale trudno. Jest jak jest. Krystian - nasz temat dalej aktualny, bo auto jeździ tylko głupio wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 No to dobrześ, żeś cały i zdrów. Strata byłaby niepowetowana dla całej grupy . Napisz coś więcej: gdzie, kto i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.08.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Halo halo, nadajemy w skrócie reportaż z Krakowa o tym co działo sie dziś w godzinach porannego szczytu komunikacyjnego. Godzina 07:50. Skrzyżowanie Kamieńskiego ze Sławka. Światła. Sznur aut od Wieliczki. Czerwone światło. Hamowanie. Ostre hamowanie. Prawo siódmego samochodu. Byłem szósty. Siódmy myślał że się zmieści w moim bagażniku, ale nie dał rady. W turnieju Henry'ego Forda w rozgrywce pomiędzy Mondeo Kombi a Ka zwyciężyło Mondeo. Zderzaki połamane. Sprawca trzeźwy. OC ważne. Relacja z wizyty w PZU - po ogledzinach.cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.08.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 dzien dobry. Zostałam chwilowym mańkutem, licze, ze wybaczycie brak polskich liter krzys, to do pracy bedziesz dojezdzal tramwajem dobrze jest miec wieksze auto, mniejsze wtedy przegrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.08.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Ja wszystko rozumiem, ale żeby tak Ford Forda i to w tył...chyba bym się wnerwił... . Bagażnik ci się zmniejszył ale przecież i tak był bardzo pakowny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts