Gość 26.08.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 O,qcze - byłem dziś na tym skrzyżowaniu gdzieś koło 7.45 - 7.50. Musielśmy się minąć o włos, bo żadnych śladów stłuczki nie było widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.08.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Majka - mańkutem...hmmmmmmm, czyżbyś wysłała prawicę do ,,egiptu" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 właśnie, Majeczko a tobie co się stało ? chyba nie jechałaś tym Ka - kierunki się nie zgadzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.08.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 ja jezdze ax'em z rodziny francuskiej. ostatnio stwierdzilam, ze lewa reke mam za malo sprawna, wiec prawa unieruchomilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.08.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 No to ulga... A mnie i moją córkę żona wymyśla od mańkutów, bo jeżeli cokolwiek można zrobić w odwrotną stronę niż WSZYSCY to my to właśnie tak zrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.08.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Krystian - ford forda i to jeszcze wyszło na pedofilię z szykanami bo: 1) Od tyłu 2) Pedofil (raczej pedofilka, bo to ONA - Ka!), bo na Mondeo (ono - rodzaj nijaki a więc dziecko, nie szkodzi że wyrośnięte ) Jaro - od kiedy jeździsz tą trasą? Zawsze myslałem że pędzisz autostradą (do nieba). A co do dokładnej godziny - to w ciągu minuty tam przejeżdżają dziesiątki samochodów. W każdym razie jeżeli nie stałeś w koreczku na lewym pasie (bliżej betonowego murku) to przejechałeś wcześniej. Hmmmmmm, co by to było gdyby się "pocałowały" auta forumowiczów..... Relacja z PZU - Centrum Likwidacji Szkód, al. Pokoju 51 Odczekać swoje niestety trzeba, ale 1)Panie są miłe (kiedyś były bardzo ważne i opryskliwe) 2)Są stoliki i krzesełka, dach nad głową 3)Dostaje się numerki i nie trzeba stac w kolejce 4)Odczekać trzeba ale się człowiek nie nudzi, bo wypełnia formularz, wprawdzie długi, ale jest wzór na każdym stoliku co tam wpisać i długopisy też są... no no! 5)Rzeczoznawcy mają klimatyzowany baraczek i jest tam duuuuużo miejsca. Zobaczymy kiedy oddadzą kasę za naprawę..... i ile jej oddadzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 26.08.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Witam wszystkich, a więc tych co zajrzeli niebezpieczeństwu w oczy i tych co spojrzeli na nie z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.08.2003 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Witam z rana!kgadzina - zerknij na priva!zbyszekP - kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.08.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Hej z rana Nie było mnie jeden dzień i proszę co się porobiło. Stłuczki Herne się pobudował (jakby to trwało jeden dzień) Zamieszczam zdjęcie w albumie. Jaro. Twój namiar na wywózkę śmieci jest już nieaktualny "Wójek rozwiązał firmę" Ale dzięki. Mam takiego co podstawia kontener 8 m3 za 220 zł !!!! I uwaga: 3 inne firmy do których dzwoniłam chcą od 250 do 270 za 8m3. Zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.08.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 qrcze ... Krakusy ... czemu się nie odzywacie, czyżbyście byli zdruzgotani porażką Wisły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 27.08.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Nie zdruzgotani porażką Wisły tylko zajęci pracą. I baaaaaardzo ciekawymi rozmowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.08.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 kgadzina - fajna ta twoja fotka pod nikiem, ale czyżbyś preferował WINO??? A te ciekawe rozmowy to pewno z Paniami z PZU, albo z właścicielką ,,Ka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 27.08.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Witam wszystkich Żadko tu bywam z braku czasu i walki z dziećmi o komputer. Ale jak mam problem to do Grupy Napiszcie jakie macie fundamenty - szerokość, w projekcie mam ściany i fundamet nad ławą 40cm, chciałbym zaoszczędzić i zrobić na 30 cm ???? ściany będą z maxa parter z poddaszem użytkowym podpiwniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.08.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Witam. A więc Wisła przegrała. Szkoda. Wydawało sie, że mamy nareszcie dobry klub. Anderlecht nie jest żadnym orłem. art63 - u mnie są 30.Krystian - wracam na początku października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.08.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Halo, halo - jest tu kto? zbyszekP - może jesienne spotkanie GK (decyzją jej RODZICÓW) zaczeka na Twój przyjazd ? To już tylko miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 czesc. spotkanie za miesiac? mi pasuje, dostałam druk Zla /czy jakoś podobnie / na 28 dni. I nudzę się już okropnie Mam teraz trochę wolnego mogłabym się zająć np. rozlokowaniem pomieszczeń i pracowników w pewnej instytucji na ul. Łazarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.08.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Witam ponownie "rozgadaną" Grupę Krakowską. Krystian - niech się szanowni Rodzice moją osobą nie krępują. Miesiąc to dla jednych niedłlugo, a dla innych bardzo długo. Majka- a w czymżesz zawiniła biedna instytucja na ulicy Łazarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 spędziłam tam upojne 3 godziny, a że mam rozwinięty zmysł obserwacji..... reformy potrzeba, oj potrzeba. Nie mówię o pracownikach, ja zostałam obsłużona w bardzo miły i profesjonalny sposób, ale o ... logistyce Ciekawe kim z zawodu jest dyrektor tej szacownej instytucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.08.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Zapewne lekarzem. Może należałoby spisać swoje uwagi na papierze i przesłać szanownemu dyrektorowi. Mówię poważnie. Może trafią do kosza a może nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Zbyszek, wracaj już. Za bardzo wchlonęła Cię Ameryka. W Polsce nikt tego by nie przeczytał No może, jak zacznę pisać lewa ręką - wtedy przeczyta psychiatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts