Krystian 02.09.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Myślę, że mógłbym polecić: -murarzy do ścian z silikatów i klinkieru, -.... i nikogo więcej bo resztę jak na razie robiłem bez fachowców, czy też jak kto woli szpeców ( co to wszystko zeszpecą... , tak to było kgadzino?) Co do pierwszego dnia w szkole melduję, że moja pociecha dzielnie wstąpiła w szeregi czwartoklasistów, do tego okazało się, że jej wychowawczynią jest ulubiona ,,pani od angielskiego... ", więc może jakoś ten rok przebrniemy... (powinno być przebrną, bo tatuś na tym polu nie jest zbyt aktywny... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 jeśli chodzi o jakość to chyba nie mamy się czego wstydzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 z tym polecaniem to jest tak: jak sie kto zapyta to sie mu poleci a każdy poleca co sam uznaje za polecenia godne... co nie zwalnia od osobistej odpowiedzialności za wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Szczerze zaskoczony tym wyborem ... wybieram Krystiana jako wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 pitbull - przecież TWOJA willa już stoi... , a może budujesz drugą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.09.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kasiu - doskonały pomysł z tym polecaniem! To ja mogę polecić: 1. siebie 2. teścia 3. kuzyna (mojej żony) 4. wujka Władka rezerwa: 5. wujek Bronek 6. Jarek (ale nie jaro) 7. Tomek i Witek (synowie wujka Bronka) I taka ekipa jak nasza jest nie do znalezienia w całym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 A moze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Pit a co Krystian ma Ci wykonać?Może jakis zaległy basenik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kasiu zaglądnij na prywatne wiadomości. kgadzina: wujek Władek - czy mamy tych samych wujków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.09.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Jaro - KUZYNIE DROGI!!!!!!!! Tyle lat Cię szukałem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Nie basen, raczej jakis loszek lub sztolnie dla czarownic No fajno zescie sie w koncu znalezli. "Mow mi wuju Rochu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kgadzino - trzeba to uczcić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 ŁZA się w oku kręci, lecę po chusteczkę i coś na wzmocnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mości pitbull!!! Do budowy sztolni wszelakich i kompetencyje, i talenta Waść u mnie znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolantas 02.09.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Ja jeszcze o sikaniu! /he wreszcie w temacie!/Mój kumpel po powrocie z wakacji chwalił się nową żoną a jako najwyższą zaletę podał: "ona taka pracowita, taka uporządkowana! Wiecie ja lubie taki porządek! Wcześniej to człowiek przyszedł z roboty, wchodzi do kuchni a tu w zlewie sterta garów! Nie ma się nawet jak odlać!" Tak więc bidet to opcja dla niskich supermanów. Wam wielcy pozostaje zawsze zlew /jak się ma nową lu porządną żonę!/ Swoją drogą nie rozumiem dlaczego instalatorzy nagle stali się tacy troskliwi i sanitarni! Moi też protestowali, że nie ma w projekcie bidetu, próbując mnie zawstydzić czy ja się "tam" nie myję?! Dzięki za poradę o bramach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.09.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kgadzina A ten wujek Władek to czasami nie mój ojciec? Pit Z tym polecaniem to jest tak, że ostateczny wybór robimy wśród paru zazwyczaj poleconych wykonawców. Kierujemy się tu różnymi kryteriami. Czasami choć znajomy polecił mi wykonawcę ja go nie wybrałam bo: np. nie spodobał mi się sposób jego podejścia do sprawy. Czasami choć miałam poleconego wykonawcę sama znalazłam taką perełkę, że każdemu mogę ją polecić. Tak, że i tak ostatecznego wyboru dokonuje inwestor. Wśród moich perełek jest na pewno fliziarz i instalator co. Ich mogę rekomendować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 OK - rozumiem. Upieram sie jednak ne najlepszym fachowcem jest Krystian, loszki beda niedlugo w modzie, tak jak Baltyk w tym roku. Oj zbije krecik kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Cześć. Pit, kogo chcesz wrzucić do lochu? Kowalską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Czesc, co tak pozno. Ale przynajmniej wyczuwam radosc i pozytywne wibracje . Jaka Kowalska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 "ja jestem Roch Kowalski, a to moja żona....." - to nie tak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts