Gość 02.09.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 "Loch pitbulla" - niezła nazwa np dla knajpy.... Majka czyżbyś była zazdrosna o Kowalską ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mam być zazdrosna o szablę? No, nie popadajmy w przesadę A poza tym ja nie lubię lochów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 No wszystko jasne. Kowalska nie bede wrzucal bo by zardzewiala.Ale, ale jak lochy to Sandomierz, a jak jaskinia to "Raj". Niestety marna namiastka slowenskiej "Postojnej jamy", ale przynajmniej polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.09.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kgadzina A ten wujek Władek to czasami nie mój ojciec? Kasiu!! - Kuzynko!!!!! Jaro!!!! - uczcić nam to trzeba!!! Krystian - jakby co to wiesz na jakiego szpeca od robót strzałowych przy tych lochach możesz liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Krzychu - z nieba mi spadles. Wlasnie potrzebuje dobrego fachowca do roboty odstrzalowej . Warunki: wlasny osprzet odstrzalowy i zero sladow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Chcesz odstrzelić tego speca od sikania do bidetu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.09.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 qrcze! Z polecenia: Roboty odstrzałowe - Kgadzina - Szakal Czy to przyciągnie brać budowlaną do grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Alez skad, on jest w porzadku . Ale malo to chetnych wokolo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Cześć. Pit, kogo chcesz wrzucić do lochu? Kowalską? dla Kowalskiej lochu budował nie będę bo to moja ulubiona teściowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 ...co do jaskiń to w tym roku zaliczyłem jaskinię slobody, czy jakoś tak, można ją określić jednym słowem: ,,Z E J . . . . . A !!!", jak będziecie w okolicy Liptowskiego Mikulasza to zerknijcie tam koniecznie ( ze swojego ulubionego Vrbowa jechałem 84km... , ale dziewczyny były zachwycone... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Najpierw loch, potem odstrzał.... robi się niebezpiecznie. Na kogo zamierzacie polować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 kgadzino - szykuje się kontrakt na odstrzał... , liczę na Twoje wsparcie w tym temacie... Czy pitbull jest pewnym płatnikiem ??? (tak tylko pytam coby nie trza było odstrzelić później kogoś za frico... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Masz rację, jaskinia jest piękna /Slobody = wolności/, a pojechaliście potem jeszcze trochę wyżej? - jest tam ośrodek narciarski Chopok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Tam trochę wyżej to warto się wybrać w zimie... białe szaleństwo... ach... , a do zimy tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 02.09.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Witam wszystkich.Widzę Krystian,że jesteś pod wrażeniem jaskini.Ja byłam tam w zeszłym roku.Faktycznie niesamowita.Lodowa się "nie umywa" do swobody.To w nawiązaniu do umywalek i bidetów.Pomysł z fachowcami - godny polecenia.Jestem zainteresowana wszelkiej maści specami.Może dlatego, że jestem "na początku" budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Krystian możesz się mylić! Zapowiadają, że zima tego roku przyjdzie szybko i niespodziewanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Agnieszka, skąd masz takie wieści? Indianie już chrust zbierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.09.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mogę potwierdzić, że Indianie zaczęli zbierać chrust. Wczoraj w sekcji "drewno do kominka" supermarketu "Lowes" ruch był bardzo duży. A więc rzeczywiście nadchodzi zima. Ja rownież byłbym zainteresowany namiarem na dobre ekipy do wykończeniówki. Zielona - możesz mi podać namiar na instalatora CO? Czy on robi również wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 02.09.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kasiu - doskonały pomysł z tym polecaniem! To ja mogę polecić: 1. siebie 2. teścia 3. kuzyna (mojej żony) 4. wujka Władka rezerwa: 5. wujek Bronek 6. Jarek (ale nie jaro) 7. Tomek i Witek (synowie wujka Bronka) I taka ekipa jak nasza jest nie do znalezienia w całym swiecie Powiedz jeszcze że przcowali za darmo a biorę ich wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Oj, lepiej niech ta zima poczeka do listopada, bo w planach jeszcze okna, drzwi garażowe, wejściowe i przeniesienie skrzynki z ,,prundem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts