Agacka1719499039 06.10.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 proszę bardzo: głowice sa założone juz dawno na koszt spółdzielni ,ale w pierwszym okresie grzania nie można zakręcać kaloryferów! więc?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.10.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Isc do pracy, w tym czasie kaloryfery sie napelnia goraca woda a po przyjsci wyzakrecac. Teraz daj cos trudniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Pit specjalnie dla Ciebie: temat:wpływ owłosienia księżyca na rozwój dorożkarstwa w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 06.10.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Aga, a masz odpowietrzniki na kaloryferach ? Jesli tak, to olej spółdzielnię i zakręć, sami sobie je odpowietrzycie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 U mnie jest 19 stopni, wieczorem palimy w kominku więc wzrasta do 21, rano 19. Ale coś innego mnie niepokoi, na niektórych oknach rano zauważyłam na dole szyby rosę, skrapla się woda. Rozumiem, że to przez różnicę temperatur i ogólną wilgoć. W związku z tym chyba również rozpoczniemy sezon grzewczy, chociaż w domu jest ciepło. Zielona: u nas też tak było przez pierwsze dwa - trzy miesiące. Masz przecież świeży tynk i litry farby na ścianach - dopiero teraz to się :dosusza". U nas dodatkowo był problem z mikrorozszczelnieniem - tzn. , z tym żeby go zawsze używać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Aga, a masz odpowietrzniki na kaloryferach ? Jesli tak, to olej spółdzielnię i zakręć, sami sobie je odpowietrzycie ... A wiesz że nie zwróciłam na to uwagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.10.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 [quote name="jaroZielona: u nas też tak było przez pierwsze dwa - trzy miesiące. Masz przecież świeży tynk i litry farby na ścianach - dopiero teraz to się :dosusza". U nas dodatkowo był problem z mikrorozszczelnieniem - tzn. , z tym żeby go zawsze używać ! Czyli radzisz zostawiać okna na mikrorozszczelnienie i co ... grzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Czyli radzisz zostawiać okna na mikrorozszczelnienie i co ... grzać? U nas pomogło. Mikrorozszczelnienie we wszystkich oknach i grzanie. Plus inwestycja w higrometr, żeby na bierząco obserwować jak tydzień po tygodniu spada wilgotność w domu. Zaczynaliśmy w połowie października gdzieś po Nowym Roku sytuacja się ustabilizowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Pit przerosło? Majka pobudka! Opowiadaj jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.10.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 A skad, wlasnie szukam literatury Musz esie z NASA polaczyc. A co powiesz na "stres marchewki w trakcie i po zbiorach". Alanta Ci dobrze radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 marchewka największy stres przechodzi w czasie tarcia! Alanta ma rację tylko nie wiem czy mam te odpowietrzniki w domciu sprawdzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.10.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 A to zalezy jaki gatunek. Mnie sie wydawalo ze w czasie procesow gnilnych i fermentacyjnych podczas trawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.10.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Dzień Dobry. Witam trochę spóźniona, byłam sprawdzić postępy w zrastaniu się palca. ma pewne szanse Impreza była całkiem, całkiem /knajpa na rynku, zamówiony hotel obok/. Spotkałam się z ludźmi, których część nie widziałam 15 lat, dostałam trochę podbudowujących komplementów . Od razu czuję się młodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.10.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Nie tylko czujesz ale i wygladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 No proszę Majka jak drzewiej bywało! Musisz koniecznie częściej jeździć na takie imprezy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.10.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Majka ... spełniasz jeszcze marzenia? Zabierz mnie na taką imprezę ... przydałoby mi się parę podbudowujących komplementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.10.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Muszę faktycznie częściej. Czasami słyszy się o karierach przyjaciół, o ich pracy często na granicy prawa i związanej z tym kasie. Boisz się spotkania, a okazuje się, że Oni właściwie to nam zazdroszczą spokoju, stabilizacji, braku pierwszego zawału, zmarszczek, siwych włosów itp. Kasia, zorganizuj spotkanie przyjaciół z ogólniaka lub roku studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.10.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 MajkaOstatnio zrobiliśmy parapetówkę dla znajomych z osiedla. Jako nastolatki mieszkaliśmy z Markiem na sąsiednich osiedlach. Ze znajomymi kontakt się urwał i z niektórymi widziałam się poraz ostatni 10 lat temu. Byłam w szoku jak ludzie zewnętrznie się zmienili, ale w rozmowach wogóle. Rozmawialiśmy i bawiliśmy się jakbyśmy mieli po 17 lat. No cyrk na kółkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 To się nazywa: młodzi duchem!!!I tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.10.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 To się nazywa: młodzi duchem!!!I tak trzymać ciało też jeszcze callkiem, calkiem I co z tym jesiennym grillem? Bo się zestarzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts