kgadzina 09.01.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 pitbull - to była pomyłka. Obrazek miał przedstawiać kocie łowy na pająki dla jaro. I mój komentarz. Ale mi się wkleiły 4 pająki zamiast historii. A jeśli liczyć post trochę wyższy - 14 x 7 = ........ niemozliwe, ludzie tyle nie żyją http://www.smilies.nl/bounce/huepfenicon111.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 pitbull: toż ja nie jeżdżę od Myślenic. Wpadam na tą drogę już znacznie bliżej Wieliczki. Ten odcinek jest już bezpieczny: bo tylko najlepsi kierowcy przejadą "zakręt śmierci" . p.s. ta druga droga to pewnie przez Raciborowice - Koźmiece Wielkie. Tam jest z kolei serpentyna śmierci : dwa zakręty o 180 stopni jeden po drugim. Właśnie dzisiaj miałem tam "małą karuzelę" przy 40 km/h. Trafiłem na muldę lodowę długości kilku metrów ukrytą pod śniegiem.Nawet ABS niewiele miał do powiedzenia... A bezpośrednia przyczna to jakiś szalony kierowca busa który na tej serpentynce postanowił wyprzedzać. Także w sumie wolę dobrą drogę przez Dziekanowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.01.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Wiem co to za droga. Jechałem tam raz w lecie (i strasznie się bałem) i raz w zimie (w zeszłym roku jak jechaliśmy do Zakopca na Adasia) - w zimie się nie bałem. A chyba trzeba było. A może nie? Bo przecież wtedy nie było jeszcze rodzinki na sumieniu (czytaj: podeszwie), a w tym roku ...... Radzicie jechać pociągiem?http://www.smilies.nl/sad/scared.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.01.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 jaro masz racje o tej drodze myslalem.Poziagiem bron ci Cie Panie - jedzie bardzo dlugo i jeszcze nie mozna sie wepchac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.01.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Pitbul! Opowiedz coś więcej o tej wiewiórce zaintrygował i jednocześnie zaniepokoił mnie ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.01.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Wiesz jak to jest. Czlowiek byl mlody, emocjonalnie roztargniony, ot wybryk mlodosci, jedna z tych przygod co sie dobrze konczy. Kazdemu sie moglo przydarzyc - trafilo na mnie. Teraz pozostaje tylko wspomnienie przezytych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 No i gdzie jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Melduję się. Próbowałem ustalić ulicę, na której jesteś, kiedy jesteś na Forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.01.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 jestem jestem.To jak - Kopernika naprzeciwko Domu Turysty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Drugie światła i w lewo. Chyba było w instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Aaaaa , no tak - do Kopernika byłby tylko jeden przystanek. To niestety daleko od mojej Woli Justowskiej . Ale masz blisko do tylu fajnych knajp ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.01.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Nie było na których światłach. Ale na Westerplatte licząc od skrzyżowania z Lubicz drugie światła wypadają przy straży pożarnej. A nie Starowiślnej. (HURRA MAM ulicę!!!!!!)http://www.smilies.nl/bounce/bounce2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.01.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Jaro - ja do Majki mam 3 przystanki. Siedzę prawie dokładnie pośrodku Lubicz. Przystanek tramwajowy pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 No może nie było całkiem dokladnie. Ale czy ktoś kiedyś widział dokładne instrukcje Zlokalizujcie jeszcze budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.01.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Uwaga: zaczynam pisać już tylko na tym wątku, bo się gubię w wypowiedziach.Majka - biurowiec nie o nazwie ulicy. Obok. Kojarzy się z Łukasiewiczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Jak to 3 przystanki, pierwszy pod dworcem, drugi przy Starowiślnej. Trzeciego jeszcze nie postawili, potem należy zdzierać zelówki Chyba, że liczysz wiaty. Kgadzina - bank? audyt/ pizza? co tam jeszcze macie Jednak nie ten budynek, a nafty. Często obok jeżdżę, ale nie znam tamtejszych firm [ Ta wiadomość była edytowana przez: Majka dnia 2003-01-10 14:54 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.01.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Majka - Twój budynek: Dziennik Polski? http://www.smilies.nl/square/GCeeksilver.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Pudło, czytaj jeszcze raz instrukcję. Stałe łącza mają też inne firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.01.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Tam jest mnóstwo firm. A wysoko też i ta, w której pracuję. Do domu jednak jeżdżę w drugą stronę. Na Mogilskie, Kotlarskie, Most Kotlarski, Zabłocie, Plac Getta, Limanowskiego, Wielicka i rrrrrrrrrrura do Bieżanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Uwaga - chować się ! Będę strzelał !!!Pałac Peugeotów ? - Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts