Gość 03.11.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Zielona - dziękuję. Jak widzę, będziemy niedługo i Twojego tysięcznika oblewać. Mam dziś złe skojarzenia, bo mi się "Elita" kojarzy z... "jElitami". jElita forum - hmm, też niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 No i przegapiłam moment zdegradowania Jaro z domownika do elity Czy moderator forum nie mógłby zmienic tej "ksywki" na nazwę nie kojarząca się z przekrętami, aferami, aresztowaniem itp "otul, przytul, pokochaj" - zgadnijcie czego to reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 "otul, przytul, pokochaj" - zgadnijcie czego to reklama Papy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Pudlo, zgaduj dalej. Ty powinieneś wiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasanna 03.11.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Witam serdecznie grupę krakowską, jestem nowa i kompletnie zielona (w temacie budowania i internetu), PRZYJMIJCIE I POMÓŻCIE!!! Będę budować w Psarach koło Trzebini od kwietnia przyszłego roku, na razie mam warunki zabudowy i zamówiłam projekt gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 A witaj, witaj! jesteś moją sąsiadką, ale fajnie Poczytaj trochę o grupie /wariatów/, jak masz pytania fachowe to zadawaj w wymianie doswiadczen. Po kilku dniach zorientujesz się w tym "bałaganie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 rośliny jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Masz ostatnią szansę, wykorzystaj "telefon do przyjaciela" jak nie zgadniesz to "wstyd i hańba", no chyba, że cos przekręcilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 czy to jest reklama TV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Qrde mol, a ile pytań naprowadzających zamierzasz jeszcze zadać, hę Lepiej juz dzwoń, eksperci będą wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 jakoś inni też chyba nie wiedzą - albo wolą siedzieć cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.11.2003 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 O tak. My zdecydowanie wolimy siedzieć cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 To jest reklama "kobiet na fali" preferujaca zwiazki homoseksualane pomiedzy kobietami Majka a fe ... Po tresci wynika, ze reklama skierowana jest do kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.11.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 "otul, przytul, pokochaj" - zgadnijcie czego to reklama Ręczników... ??? Koca z owczej wełny... ??? Sweterka... ??? Biu... nie, chyba nie... Pułkownik do szeregowców: Z czym wam się kojarzy biała chusteczka...? - Z lufą karabinu p.P. bo jak ją przetrę białą chusteczką ta chusteczka jest nadal biała... - Z parapetem p. P. bo jak go przetrę białą chusteczką to chusteczka jest nadal biała... - Z seksem p.P. ... - - ...bo mnie się wszystko kojarzy z seksem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 EEee, do niczego jesteście i jakie myśli Wam przychodzą do głowy Rozwiązania nie zdradzę i koniec, kropka, bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Zwlaszcza "bec" mnie przekonalo. Trudno, przyjdzie sie zegnac ze swiatem w niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Na litość mnie bierzesz? Nic z tego, jestem nieczuła Jak juz dojdzie do...... Będę zapalać Ci lampkę na wszystkich świętych /oczywiście, jeżeli masz kwaterę na jakimś normalnym cmentarzu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Ulatwie Ci zadania kaze sie skremowac a prochy rozsypac wiec gdziekolwiek zapalisz bedzie dobrze . Widzisz jak ja Ci ide na reke ... a Ty ... ot wdziecznosc ludzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Widzisz jak ja Ci ide na reke ... a Ty ... ot wdziecznosc ludzka Palec już miałam złamany, teraz chcesz mi załatwić rękę Nie lubię rozsypywania prochów, jestem za tradycjonalnym pochówkiem na starym cmentarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Probuje kazdej metody - troche prosba troche grozba. Przeciez nie napisalem ze Ci wejde na reke ... ja dopiero ide wiec mozesz reke odsunac. Ale w sumie masz racje jak Cie robak skonsumuja to obieg energii bedzie w zamknietym cyklu biologicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts